BRobert, nem ez a Filio volt régen a Vasilis, ami a játszótérrel szemben van??? Egyszer oda kaptunk volna szobát, de aztán kicserélték másikra, amelyik az Emanuel Iroda felett volt. Azért tűnik ismerősnek...
Nézem, nézegetem...nem tudom. Majd kinyomtatom a képet, magammal viszem és megkeresem
#1009022009-05-23 12:54:37 Válasz a #100833. hsz-ra
Szervusztok!
Engem is érdekelne ez a Filio apartmann, mert a lányomék ma érkeztek meg NeiPoriba és ott kaptak szobát. Bővebbet nem írtak, de engem nagyon érdekelne.
#1009092009-05-23 13:39:30 Válasz a #100902. hsz-ra
Filio apartmanház
Az apartmanház Nei Pori déli részén épült, kb. 150 méterre a tengerparttól. A közelben szórakozási és vásárlási lehetőségek vannak.
Szobák: Az apartmanházban található 2-3 ágyas stúdiók és a 2 szobás, 4-6 ágyas apartmanok mindegyikéhez tartozik konyhasarok hűtővel, fürdőszoba és erkély, valamint Tv-vel és légkondicionálóval (a helyszínen felár ellenében bérelhető) rendelkeznek.
Jamasz,Brobert,Cserrobi sziasztok.
Hétfőn délben indulok Nei Poriba és azt szeretném kérdezni,hogy
a megbeszélt időben és helyen aktuális-e még a sörözés.
Már minden útra kész,börönd bepakolva,csak az idő megy lassan,sajnos.
A hátra lévő pár órát csak kibírom valahogy.
Aug. 08-tól 15-ig utazunk autóval Nei Pori, Filio apartmanba a Dias-szal. Van-e valakinek infója a szálással kapcsolatban? A Dias tájékoztatása szerint idén található meg először a kínálatukban, így bővebb információval nem tudtak szolgálni, csak ami a katalógusban látható.
Szia,
Valóban nem szerepelt még a Dias kínálatában és sajnos nem emlékszem, hogy bárkinél is láttam volna
A fent lévő 1 kép alapján pedig még betájolni sem tudom, hogy merre eshet.
De augusztusig még az is megtörténhet, hogy tud valaki infót mondani Esetleg keress itt a fórum olyat, aki a Dias-sal Nei Poriba utazik, mert ha ő nem is, de az biztos, hogy akad utitársa, aki ott fog megszállni.
Na ugye, mondtam én, hogy lesz valaki aki odautazik
vscotina,
Szerintem mi várunk majd Tőled-Tőletek híreket-infót a Filió apartmanról
#1009282009-05-23 17:15:43 Válasz a #100919. hsz-ra
Én ugyan nem vagyok érdekelt -sajnos-, de utánanéztem és én is csak egy fotót találtam a Filio apartmanról, úgyhogy Scotina úgy néz ki, meg kell várnod a lányodékat, és majd az Ő fotóitól talán mindenki okosabb lesz.
#1009372009-05-23 18:42:14 Válasz a #100928. hsz-ra
Szia Anikó!
Most látom, hogy micsoda klassz avatart csináltál magadnak. gratulálok!!
A lányomék még csak egy SMS-t küldtek, emiatt csak ennyi az infóm. Ha addig nem jön össze valakinek, vasárnap (31.-én) jönnek haza, és akkor biztosan lesznek fotók is.
Legutóbb vscotina szerkesztette (2009-05-23 18:43:48), összesen 1 alkalommal
Ha valakinek ez az információ mond valamit, akkor a Filio apartmanház a Samaraki utca sarkán, egy utcában a Fotini apartmanházzal található a település déli részén, a tengerparttól két sarokra. Tiszta, rendes, átlagosan berendezett. Ott él a tulajdonos család is, akik igazi angyalok. Éttermük van a településen, ahol érdemes megkóstolni bármit, mert nagyon jó a konyha.
Sajnos nem tudom merre van az Eliti utca. Az én hiányosságom, de nem igazán figyelem az utcaneveket. Egy-egy utcát inkább vmelyik ott található jellegzetesebb épület, bolt, étterem, hotel alapján jegyzek meg. Ha így segít vmit: a Filio apartmanház a Samaraki és a Perrevou utca sarkán van. A Perrevou utca vége felé van a DiasZeuszos Dias ház, az Apollonos Kalliopé ház, az Evdion Hotel is. A Samaraki utca pedig az Evdion hoteltől 2 sarokra, észak felé.