Paralia
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 736
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10078 Üzenet linkje2006-06-29 12:29:41 

cie írta:
Sziasztok!
Júli 24-én indulunk Paráliára a Nikosba.
Jön még valaki ebben az idõpontban?

egyik haverom 23-án.

# 737
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10107 Üzenet linkje2006-06-29 13:29:34 

Mona777 írta:
juhi írta:
Szia Mona777!
A buszra egy kis táska vihetõ fel személyenként, ami befér az ülés alá. Az ülések közti sávra nem lehet pakolni ( a vámosok nem szeretik). icon_confused.gif A hütõtáskákat is a csomagtartóba teszik.
Nektek már csak egy hét. icon_lol.gif Ez már hamar elrepül.

Jó, akkor viszünk mi is hûtõtáskát! Azt hittem, hogy az már nem fér be, azaz nem fogják engedni még a csomagtartóba sem.
Az az utazási iroda, akivel már voltunk egy körúton, az úgy oldotta meg, hogy a buszon hagyott meg egy pár ülést szabadon hátul, így oda is lehetett
pakolni.

Igen, márcsak egy hét. icon_razz.gif Már most be vagyok sózva, mi lesz egy hét múlva ilyenkor! icon_rolleyes.gif

Én már most be vagyok sózva! icon_lol.gif
A munka persze nem megy olyan jól mint az utazásra várás. icon_confused.gif

# 738
Moncsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10109 Üzenet linkje2006-06-29 13:38:06 

Helló mindenkinek!

Mi az Apollónnal voltunk.Ha megyünk,szerintem õket fogjuk továbbra is választani:)

Márta!

Az árakról:nem olyan olcsó Paralia,mint azt az ember hinné(kicsivel drágább,mint Magyarország-ez fõleg annak köszönhetõ,hogy folyamatosan emelkedik az euró itthon és így azért nõ az ár,ha átszámítod).
A gyümölcsöt én egy kicsit drágálltam:
görögdinnye:kb. 50-55 cent kilója(ezt nálunk olcsóban meg lehet venni és hát azért azt hittem Görögben a görögdinnye olcsó)
sárgadinnye:55-70cent
kenyér mindenütt:60 cent
üdítõk:pl.fél literes coca cola:0.80-1 euró(éttermekben még drágább)
sajtfélék nagyon drágák
gumimatracot kint érdemes venni.Ennek ára 2 eurótól 7 ig terjed.(Mi a 8 nap alatt 3 matracot fogyasztottunk el:)
Még valami:mi vittünk ki egy hûtõtáskányi kaját:felvágottat(vákuumcsomagolt),téliszalámit,dzsemet,bolognai mártást,tésztát.Ez nekünk mind elfogyott(hiszen a kirándulásokra is kellett csomagolni szendvicset),emellett többször ettünk gyrost és voltunk étteremben is.Ezzel csak azt akarom mondani,hogy jelentõs költségeket spórolhatsz meg,ha itthon kicsit felpakolsz,ugyanis,amikor mi nem otthon ettünk észrevétlenül elment 5 euró sõt még több(és ez csak egy fõre,tehát családnál ez megugrik).Ha viszont van kis hazai kaja,akkor ez a költség csökken.Jah,és a görög gyrosnál sokkel jobb a magyar.Nem is beszélve arról,hogy azért ha egy héten keresztül gyrost eszik az ember,azért azt is meg lehet unni.
Szóval nekünk nagyon jól jött a kis hungarikum,a téliszalámi:)
Ha quadozni akartok:mindeképpen kérjetek sisakot.Hiába mondják azt,hogy nem figyelnek a rendõrök,ugyanis mesélte az idegenvezetõ,hogy nem egy turistát megvágtak 160 euróra az elmúlt hetekben,mert nem volt rajta bukósisak.(és minden nap láttunk rendõrt Paralián)
quadbérlés:érdemes szétnézni ugyanis vannak árkülönbségek.Mi az utazási iroda "szövetségesénél " béreltünk 15 euróért,de ebben benne volt a tankolás és 100%-os felelõsségvállalás az esetleges károkat illetõen az utazási iroda részérõl.
Egyébként lehet 10 euróért is bérelni.
Lehet,hogy picit zavarosan írtam,de annyi gondolat van még a fejemben...
Ha van kérdés,nyugodtan írj!

A Nikos apartmanba indulóknak üzenem,hogy az apartman mellett építkeznek,úgyhogy lehet kissé zajos lesz az ottlét.
Nem akarok senkit elkeseríteni,de amikor jöttünk haza,az akkor érkezõ turnus Nikosos része eléggé el volt keseredve a szállásuk miatt...

# 739
Moncsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10112 Üzenet linkje2006-06-29 13:41:35 

még elfelejtettem írni a csomagokról:
persze egy nagy táska a limit,de emellett nekünk volt 4 kicsi.Nem szólnak érte:)
A hûtõtáskát felvittük a buszra,nálunk egyáltalán nem szóltak érte(így egész út alatt hideg italokat fogyasztottunk.)
A határon nincs belõle gond,ugyanis arra a kis idõre befér a lábad alá a hûtõtáska,egyébként pedig szabadon kirakhattuk a folyosóra.Gyakran jól is jött lábtámaszként és senkit nem zavart.

# 740
Moncsi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
18 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10113 Üzenet linkje2006-06-29 13:48:15 

és megint elfelejtettem valamit:
MEDÚZÁK:
Parlián ugye vannak ezek a hullámtörõ kõrakások.Nos,mi amikor beúsztunk,akkor azokkal egy sávban már sokan voltak a ki medúzabarátaink.Nem vagyok nagyon magas,így nekem ott kb. nyakig ért a víz.
Azok,akik béreltek vízibiciklit,azt mondták,hogy bent még többen voltak.
Volt olyan nap,hogy alig volt és volt olyan,hogy csak matraccal mentem be,szóval ez állandóan változik.
Azt mondják egyébként,hogy ilyenkor érdemesebb néhány hullámtörõvel arrébb menni,mert lehet,hogy ott nicsen annyi.
Egyébként nem kell félni tõlük,mert olyan igazán nagyok nem voltak.
Szóval NO PARA:)

# 741
Marta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10116 Üzenet linkje2006-06-29 13:53:14 

Szia moncsi!
Köszi, most van egy kis viszonyitási alapunk. A hütõtáska nálunk is meglesz pakolva hazai ízekkel.
Márta

# 742
Marta
Aktív fórumos
Aktív fórumos
58 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10119 Üzenet linkje2006-06-29 14:01:53 

Moncsi!
Küldtem privát üzit. Márta

# 743
Cie
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10120 Üzenet linkje2006-06-29 14:17:21 

Moncsi!
Köszi a tájékoztatást a Nikosról. Voltunk már abban az apartmanban és akkor vele szemben építkeztek az sem volt kellemes, de majd szerintem ezt is kibírjuk. Nem hagyjuk, hogy beárnyékolja a nyaralást.

# 744
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10128 Üzenet linkje2006-06-29 16:18:32 

juhi írta:
Mona777 írta:

Jó, akkor viszünk mi is hûtõtáskát! Azt hittem, hogy az már nem fér be, azaz nem fogják engedni még a csomagtartóba sem.
Az az utazási iroda, akivel már voltunk egy körúton, az úgy oldotta meg, hogy a buszon hagyott meg egy pár ülést szabadon hátul, így oda is lehetett
pakolni.

Igen, márcsak egy hét. icon_razz.gif Már most be vagyok sózva, mi lesz egy hét múlva ilyenkor! icon_rolleyes.gif

Én már most be vagyok sózva! icon_lol.gif
A munka persze nem megy olyan jól mint az utazásra várás. icon_confused.gif

Nekem rengeteg melóm van... icon_sad.gif mielõtt elmennél még legyen meg ez és az alapon.... icon_confused.gif

# 745
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10129 Üzenet linkje2006-06-29 16:21:59 

moncsi írta:
Helló mindenkinek!

Jah,és a görög gyrosnál sokkel jobb a magyar.Nem is beszélve arról,hogy azért ha egy héten keresztül gyrost eszik az ember,azért azt is meg lehet unni.
.

Szia Moncsi,

Köszi a tájékoztatást!!! icon_biggrin.gif

Eddig mindenki azt mondta, hogy a görög gyros egyszerûen fantasztikus - jövõ héten lecsekkolom már én is.....

Mona

# 746
Leenda
Aktív fórumos
Aktív fórumos
179 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10140 Üzenet linkje2006-06-29 20:21:54 

Hy! Nekem pl. a görög gyros ezerszer jobban izlik mint a hazai. Talán a sültkrumpli miatt! De izlések és pofonok!
Medúzákkal kapcsolatban: én nem nagyon szeretem õket. Pár éve Stavrosban sikerült beleülnöm egybe. Leültem a partra a kövekre, gondoltam, hogy szedek egy kis kagylót/követ, de rossze helyre ültem... icon_redface.gif
Ezzel vigyázzatok. Pár napig nem nagyon tudtam leülni. icon_redface.gif
Egyébként fenistilt ajánlották rá a görögök!
Linda

# 747
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10169 Üzenet linkje2006-06-30 07:33:17 

Leenda írta:
Hy! Nekem pl. a görög gyros ezerszer jobban izlik mint a hazai. Talán a sültkrumpli miatt! De izlések és pofonok!
Medúzákkal kapcsolatban: én nem nagyon szeretem õket. Pár éve Stavrosban sikerült beleülnöm egybe. Leültem a partra a kövekre, gondoltam, hogy szedek egy kis kagylót/követ, de rossze helyre ültem... icon_redface.gif
Ezzel vigyázzatok. Pár napig nem nagyon tudtam leülni. icon_redface.gif
Egyébként fenistilt ajánlották rá a görögök!
Linda

Szia!
Nekem is a görög gyros jön be. icon_lol.gif Szerintem sokkal jobb mint a magyar. Két hét mulva az elsõ utam biztos egy gyrosos lesz. icon_lol.gif

# 748
Mona777
Aktív fórumos
Aktív fórumos
87 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10235 Üzenet linkje2006-06-30 13:40:48 

Egy hét múlva ilyenkor már úton leszünk!! icon_razz.gif
# 749
Juhi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
818 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10245 Üzenet linkje2006-06-30 13:52:22 

Mona777 írta:
Egy hét múlva ilyenkor már úton leszünk!! icon_razz.gif

Nagyon jó lesz nektek. icon_lol.gif Mi ránk még egy hét "szenvedés " vár. icon_confused.gif
De eljön a mi idõnk is. icon_lol.gif
Azért még jövõ héten irj.

# 750
Gabika(21)
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
4 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10347 Üzenet linkje2006-06-30 23:23:58 

Sziasztok!

Én hétfõn megyek Paraliába, már nagyon izgatott vagyok icon_smile.gif . Érdekelne, hogy valaki hallott e már valamit az Ion apartmanházról. Mi két fõs stúdióba megyünk párommal. Milyen a felszereltsége? Mit kellene vinnünk? Olvastam most a medúzákról, és kicsit meg is ijedtem icon_redface.gif Mennyire fájdalmas ha mégis közeli kapcsolatba kerülök vele? A válaszokat elõre is köszönöm.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 49 50 51 ... 800 801 802   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu