Ha lesz rá lehetöségetek és eljuttok Tiloszra akkor mindent jegyzeteljetek árak,mikor indul a hajó,látnivalókstb...Jó nektek már legalább látjátok az utazás kezdetét!Nem baj hozzátok csak az infokat hogy nekünk ne legyen nehéz eligazodni Rodoszon?Hány napra mentek?
Azt szeretném megtudni, vajon érdemes-e, Krétáról áthajózni 1 napra Rodoszra? Mennyi ideig tarthat az út oda-vissza? Mennyibe kerülhet?
Gondolom nagyon kevés az a látnivaló, ami ilyen kicsi idõbe belefér.
Mégis, ha egy kis ízelitõt kapunk, lehet , akkor is megéri áthajózni.
Szerintetek?
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Üdv, és jó nyaralást mindenkinek!
Mamin
Egyetéertek Jox-szal, Rodosz város tényleg gyönyörû, de pár óra alatt csak a kikötõ környékét tudjátok megnézni, beleértve a várat is.
Igaz, ez az óvárosi rész a legszebb a városban.
Ízelítõt kapsz abból, hogy érdemes ide hosszabb idõre visszatérni.
Én tavaly Koson voltam, de áthajóztunk kicsit nosztalgiázni.
Köszönöm a választ, megfontoljuk. Szívesen mennénk majd hosszabb idõre is, de idén biztosan nem.
Egyébként minden elismerésem ezért a honlapért. Ha visszajöttünk, igyekszem majd én is gazdagítani az oldalt hasznos információkkal.
Üdv,
Mamin
Szia Mamim!Egyetértek a többiekkel,hogy Rodoszt látni kell!Bár mi még csak a neten és a fórumokon láttuk és hallotunk róla de ez épp elég volt ahhoz,hogy szánjunk rá idöt a nyaralás alatt!Szerintem megbánnád ha nem néznéd meg!
Már egy nappal közelebb vagytok a tutihoz Már érzed azért a Rodoszi fillinget?Nekünk még egy hónap!Eggyütt utazunk a
Leendáékkal! Az autobérlés az tuti jó választás lesz!
Ha az " úristen ez sincs még az útra" pánik hangulat hozzátartozik akkor tutira. A család megkergült. Ez az utolsó egy hét a legrosszabb! Bár a repülõ konzervdoboztól minden bajom van de már nagyon várom, hogy láthassam a tengert!!