#1030252009-06-03 16:15:49 Válasz a #103023. hsz-ra
Szia!
Igen neked küldtem, csak hirtelen az kapta meg a szemem, hogy nem hotelt keresel, de egyénileg mentek. Akkor ezekszerint nem több napos tartózkodást akartok.
#1030272009-06-03 16:22:59 Válasz a #103025. hsz-ra
Hát igazából 2 + 1 napra gondoltam (idén már nem),
azon gondolkodtam, hogy ha jövőre is szeretnénk Lefkadára menni nyaralni, és nem autóval és nem busszal, akkor így lehetne legolcsóbban megszervezni a nyaralást.
Korfut már ismerjük, szóval elég lenne érkezésünk után két nap, aztán Igoumenitsába menni, onnan busszal Lefkadára, és mivel a repülő Korfuról indul haza, így egy nappal előtte vagy akár kettővel ismét megszállni a szigeten.
Tudom hogy a sziget aljából is megy komp, csak az a probléma, hogy a bérelt autót vagy robogót nem hagyhatom a kikötőben hogy jöjjenek érte. Így nem tudom mivel is lehetne elmenni oda.
De talán még ha Moraitikán szállnánk meg (itt a legolcsóbb a szállás), akkor ha onnan taxiznánk a repülőtérre vagy a kikötőbe az még nem lenne vészes, habár még soha nem taxiztam és nem tudom, hogy mennyit kérhetnek el. A buszközlekedésről meg azt hallottam hogy kiszámíthatatlna, és nem szívesen állnék 1 órát a tűző napona csomagokkal.
Az előző oldali képen( ha jól sejtem) a Potamaki hotel bejárata és partja van. Kirázott a hideg! Még mindíg olyan vacak mint 5 évvel ezelőtt vagy azóta változtattak a stílusukon? Gondolok itt magyar gyűlölő személyzetre, a koszos medencékre és a fészer típusú szobákra amit az akkori magyar csoport kapott!
Szia Kyra!
Mi tavaly voltunk ebben a szállodában. Full tisztaság, napi takarítás, törölköző csere, jó kaja, tiszta medence, kedves takarítók.......
Csak a recepciós csaj volt "majom", mert nem akart megérteni minket. Mivel nem perfect angol a nyelvtudásom, ezért bunkoskodott velünk. Mi 3 ágyas szobába voltunk (nem pótágyas), tényleg tuti volt. Amire Te gondolsz az sztem a lift melletti szobák, ami tényleg "gáz", mert az pici és zsufolt.
Minden utazási iroda más szobát foglal le, ami az árban is tükrözödik. A TUI ezt nem kockáztatta meg, hogy ne megfelelő szobát biztosítson az utasok számára. Mi jól éreztük magunkat, visszamennék oda bármikor.
nyugodtan megszállhattok Moraitikán mer szállás olcsó és simán megy busz a fővárosba!
Nem annyira kiszámíthatatlan és 40 perc alatt ott van nem is drága!
Információkat keresek egy hotelről: Hotel Belvedere, Benitses.
Szállt-e már meg valaki ebben a hotelben, vagy tud róla valaki valamit?
Tesómék nézték ki, de elég negatív véleményeket olvasott róla - amiket valószínűleg németek írtak, mert ilyenek voltak:
- kevés szabadidős program volt
- gyerekeknek kevés animáció
- nem beszélnek nyelveket a szállodában
- nem volt elég szórakozási lehetőség
- lassan ment a becheckolás a szállodában
#1031492009-06-04 15:10:48 Válasz a #103148. hsz-ra
van egy pár út ami fel vezet ,amelyik szimpatikusabb kb 20 helyen rá lehet menni ahogy nézem a térképen . Ha motorral mentek az utolsó 300-400 méter necces lesz .csak erös moci birja ki végig