Igazából reméltem, hogy valamelyik fórumos már járt itt, azért kérdeztem.
Mondom majd tesómnak, nézelődjön tovább , csak ők mindenképp hotelbe szeretnének menni.
Szia Babriella!
Mi tavaly Benitses-be voltunk a Potamaki Hotel-be.
Mi tuti szobát kaptuk, erről már írtam, de vkiknek nem tetszett igaz, hogy ŐK 5éve voltak ott.
https://www.ask.com/bar?q=hote.....tel.com%2F
nézd meg a honlapjukat, ha ez a szálloda mellett döntötök akkor tudok küldeni képeket.
Csilla127!
Jó nyaralást, érezd jól magad! Mi tavaly voltunk Korfun, nekem hatalmas élmény volt. Egyrészt még soha nem voltam külföldön, másrészt a párom Sidarin kérte meg a kezem a szerelmesek csatornájánál. Ha tehetitek béreljetek motort, vagy kocsit és járjátok körbe a szigetet. Mi ezt tettük. Egyszer tuti visszamegyünk. Idén Sarti, go júni. 12.. Jó nyaralást!!!
Sziasztok!
Nem voltam még soha ezen az oldalon,de megpróbálkozok utitársakat toborozni magunk mellé.Mi július 31-én indulnánk Korfura és jó lenne ,ha sikerülne valakivel együtt menni.Ha esetleg ez az időpont jó ,írjatok.Angi6868@freemail.hu címre.Azt elfelejtettem,hogy autóval mennénk.
#1032762009-06-05 08:05:12 Válasz a #103107. hsz-ra
Kunaca!
Köszönöm, szerintem Moraitikán vagy Benitsesnél foglalnék szállást, és végülis nincs is az olyan messze a fővárostól.
Legrosszabb esetben a taxi sem lehet annyira drága.
Firkamano!
Benitsestől 25perc, Moraritikáról 40perc a főváros. Taxisok sorban állnak, de a helyi buszközlekedés is tuti, időben jönnek a járatok.
Mi csak a buszt használtuk, úgy tudom, de kérdezz rá hogy a taxisok este ill. éjszaka más árakon dolgoznak mint napközben.