#1030762009-06-04 08:42:03 Válasz a #102961. hsz-ra
szia
az autoberles arai attol is fuggenek hogy mikor jottok junius 30 ig illetve szeptember-- oktoberben olcsobb hiszen ez elo illetve utoszezon illetve a kocsi kategiriajatol is fugg a dolog
a legolcsobb megoldas ilyenkor egy napra szabad kilometerhasznalattal es biztositassal egyutt 57 Euro de ha peldaul tobb napra veszed ki az arak alacsonyabbak illetve mindig vannak akciok is peldaul 3 napos berles eseten 1 nap ajandek stb.
julius augusztusban az arak kicsit emelkednek es akciok is masok a legjobb ha amikor megerkezel erdeklodsz nalunk hogy mik az aktualis lehetosegek
Udv
Kriszta
#1030972009-06-04 10:03:47 Válasz a #102831. hsz-ra
Szia!
Közben filóztam, h a nemzeti múzeumra már nem emlékszem, h ingyen volt-e aznap... De az tuti, hogy üres volt Athén, ezért könnyebb volt közlekedni. És nem_Athénban meg minden ingyen volt. (Sőt egyszer Krétán is voltunk így, és akkor ott három helyet szintén végigjártunk ingyen.) Szóval csak a nemzeti múzeumra ingyenességére nem emlékszem...
Ha nem Athénba mentek aznap, hanem mégis a pelopponésszoszon maradtok, és mondjuk nem fér bele Mükéne és Epidavros, akkor Mükéne is Tirünsz-t ajánlom, az tuti belefér, egy vonalon vannak. Tirünsz remek hely!
Szasztok ! Régebben a Mária nap a nyitvatartási időket korlátozta. Vagy csak fél nap ,vagy hétvégi nyitvatartás volt. Nekem ez 96-ban borította fel a programot. Azóta teljes a nyitvatartás ezen a napon?
Szia Kriszta! Múzeumokra gondoltam. Nehogy valaki pórul járjon,és egy szűkített nyitvatartás miatt maradjon le valamiről. Ha jól tudom a pünkösd vasárnap is ilyen volt régen,nem csak a Mária nap! üdv:kokszi
#1032782009-06-05 08:18:39 Válasz a #103225. hsz-ra
Szia
nem akarok hasbol hulyeseget mondani az ingyenessegben biztos vagyok(legalabbis ami az allami kezben levo muzeumokat illeti)a tobbit megkerdezzuk
Udv
Kriszta
Közben megkérdeztem a férjemet, aki emlékszik: nem kellett az athéni nemzeti múzeumba se fizetni. Jegyet adtak, de pénzt nem kértek (Ez zavart meg, mert halványan emlékeztem a jegyre.)
#1032812009-06-05 08:35:18 Válasz a #103279. hsz-ra
Szia
Athen egyebkent egesz augusztusban ures ugyanis az ott lakok ilyenkor kimenekulnek a hoseg elol a varosbol. Nekunk ez a kedvenc honapunk
mert nincs az az orult forgalom ami egyebkent,.
#1032842009-06-05 08:48:27 Válasz a #103279. hsz-ra
Most is van tobb olyan nap amikor ingyenesek a belepok, ma azert mert a kornyezet napja van, vasarnap es hetfon a punkosd miatt (ami itt egy hettel kesobb van) ...