Tolo
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 166
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#8979 Üzenet linkje2006-06-18 11:44:40 

mexx19 írta:
Sziasztok!Végre végeztem a vizsgaidõszakkal, így már újra ezerrel foglalkozhatok a nyaralás(Tolo) témával. Az elsõ szuper infó, hogy megszûnt a vízum Macedóniába!!!!!!!icon_smile.gificon_smile.gif Ennek nagyon örültünk. Nagyon sok kérdésem lenne, de majd apránként...Szerintetek mikor induljunk Toloba?Kb. 11 órára szeretnénk odaérni. Ha 24 órával elõtt indulunk, az jó?
szerintem jo, bar az én tempomba elég 17-18 is icon_lol.gif
# 167
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Mexx19
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9008 Üzenet linkje2006-06-18 15:02:39 

De ha gyorsan mész, nem büntetnek meg a rendõrök? Mi elsõ alkalommal vágunk neki Görögnek, és nagyon félünk attól, hogy majd minden 100 km-en megállítanak.
# 168
Kijelentkezve--
-törölt nick 6508
Aktív fórumos
Aktív fórumos
211 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9041 Üzenet linkje2006-06-18 21:06:39 

mexx19 írta:
De ha gyorsan mész, nem büntetnek meg a rendõrök? Mi elsõ alkalommal vágunk neki Görögnek, és nagyon félünk attól, hogy majd minden 100 km-en megállítanak.
egyszer-egyszer icon_rolleyes.gif icon_rolleyes.gif icon_smile.gif
# 169
Ancsika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9494 Üzenet linkje2006-06-22 14:55:26 

Hali mindenkinek!
Mi július 13-án indulunk, igaz nem Toloba, hanem a tõle 2 km-re található Drepanoba.
Járt már ott valaki közületek?
A villa -ahol lakni fogunk- állítólag egy narancsliget közepén van, a tenger kb. 300 m-re.
A képek alapján - amiket a tulaj küldött - nem lehet rossz hely.

# 170
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Jox
Admin
Admin
3258 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9495 Üzenet linkje2006-06-22 15:10:28 

Ez lenne az (Anesis apartman)?

# 171
Ancsika
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
6 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9508 Üzenet linkje2006-06-22 18:00:39 

Igen, az Anesisbe foglaltunk szállást.
Hallottál már róla valamit?

# 172
Mexx19
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#9802 Üzenet linkje2006-06-26 18:26:38 

Sziasztok!Járt már valaki az Ibusz irodával Tolóban?
# 173
Henike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10204 Üzenet linkje2006-06-30 12:12:27 

Sziasztok!
Én új vagyok itt, szal kezdõ ezen a téren. A párom és én július 28-án indulunk Toloba. Busszal, az Ibusz Utazási irodával, és a Thetis apartnamba fogunk "lakni". Tud az apartmanról valaki valamit?
Tolot egyébként a párom választotta, és az elején féltem is hogy unatkozni fogunk (mert hogy kicsi, és nem "felkapott"--nah nem mintha az olyan fontos lenne;-)), de már nagyon régen olvasok infókat a forumon, a véleményeteket, és teljesen meggyõztetek. mostmár teljesen oda vagyok, és menni és menni akarok. jah és most fogom életemben elõször látni a tengert.icon_smile.gif
Puszi Mindenkinek: Henike

# 174
Kvalcsi
Spec. Moderátor
Spec. Moderátor
3368 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10205 Üzenet linkje2006-06-30 12:25:59 

Szia Henike!

Az apartmant sajnos nem ismerem, de Toló nagyon jó választás. Nem fogtok unatkozni az biztos. Nafplion városát (kb. 8 km), Hydra és Spetces szigetét ne hagyd ki semmiképpen. Gyönyörûek. Nafplionba nagyon gyakran jár busz Tolóból, a szigetekre pedig a kikötõben (a falu végén van) is tudsz venni jegyet.

# 175
Henike
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
19 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10249 Üzenet linkje2006-06-30 14:40:28 

Szia Kvalcsi!
Köszi a tippeket. Írtátok, hogy a vizibiciklit ne hagyjuk ki... lehet hogy buta kérdés lesz, de a bérlés hogy történik? és Toloban milyen nyelven értik meg az embert (a görögön kívül icon_smile.gif)? a buszozással sztem nem lesz probléma, de vizi biciklit még életemben nem béreltem... és igaz az hogy drágább, mint a többi görög üdülõhely...?
Bocsi a butácska kérdésekért, és köszi a választ... icon_redface.gif
Henike

# 176
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10256 Üzenet linkje2006-06-30 17:42:34 

Szia Henike!

Leginkabb angolul es nemetul ertenek Toloban.
Ha vegigsetalsz a parton, tobb helyen is csoportokban allnak a vizibiciklik. Odamesz, megkerded how much, az arat egy orara mondjak meg (tavaly 6 Euro volt egy orara, de mi 3-ra vettuk ki es igy 15-ert odaadtak). 3 oranal kevesebbre nem eri meg kivenni, ha mindket szigetre at akarsz menni. A szigeteknel kijjebb nem szabad menni, mert eros az aramlas es elsodrothattok. De az obolben semmi veszely nincs.

Andi

# 177
Jucma
Aktív fórumos
Aktív fórumos
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10390 Üzenet linkje2006-07-02 14:59:04 

Sziasztok!

Visszatértem! Szuper volt a nyaralás és Tolo tényleg jó választás volt, bár itt csak három éjszakát töltöttünk, azért Epidauruszt, Poroszt, Hydrát, Nafpliont megnéztük ezen a környéken. Lesznek képek, csak még szortírozok.

Üdv.: Jucma

# 178
Jenike
Aktív fórumos
Aktív fórumos
215 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10412 Üzenet linkje2006-07-03 06:13:59 

jucma írta:
Sziasztok!

Visszatértem! Szuper volt a nyaralás és Tolo tényleg jó választás volt, bár itt csak három éjszakát töltöttünk, azért Epidauruszt, Poroszt, Hydrát, Nafpliont megnéztük ezen a környéken. Lesznek képek, csak még szortírozok.

Szia Jucma!

Július végén a családommal szintén 3 éjszakát töltünk Toloban. Az útiterv készítésnek sajnos több látnivaló is áldozatává esett. Az általad leírt helyeket mi is szeretnénk megnézni, kivéve Poroszt. Milyen benyomásokat szereztél errõl a helyrõl, és miért szerepelt az úticélok között?

jenike

# 179
Sauron69
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10513 Üzenet linkje2006-07-03 23:23:49 

Sziasztok! Július 15. én indulnánk és örülnénk ha nem kellene egyedül nekivágni, ha lehetne csatlakoznánk valaki(k)hez!
# 180
Jucma
Aktív fórumos
Aktív fórumos
78 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#10514 Üzenet linkje2006-07-03 23:28:33 

Szia Jenike!

Igazából a fórumon olvasottak hatására választottuk Tolo-t is egy letelepedési pontnak. A dél-peloponészoszt jártuk végig és Tolo szimpatikusnak tûnt a többiek leírásai alapján. És tényleg nagyon kellemes hangulatú hely, bár még június közepén nem indul be a szezon, mégis volt élet a tavernákban és az utcán. Epidaurusz nagy élmény, ne hagyjátok ki. És ha szerencsétek van akkor még hallhattok is valaki énekelni. Amikor mi ott voltunk akkor egy görög hölgy énekelt csodaszép hangon, eszméletlen akusztikája van a helynek. Hihetetlen, hogy ilyen színházak építésére voltak képesek az akkori görögök.
Hydra szintén nagy élmény, bár még így is, hogy az "egyszigetes" túrát választottuk egy kicsit kevésnek tartottam a szigeten eltölthetõ idõt. Kicsit rohanósra sikerült. Szerintem 2-3 napot is simán el lehetne tölteni ezen a szigeten mire az ember végigjárná teljesen. Felsétáltunk a város felett húzódó helyoldalba, nagyon szép a kilátás!!! Porosz szép, de Hydra után semmi extra.

Biztosan nem fogtok csalódni, ha erre veszitek az útirányt.

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 11 12 13 ... 536 537 538   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu