#1060902009-06-23 21:53:46 Válasz a #106063. hsz-ra
Szia Csutek!
Én most is velük utaztam és nem bántam meg. Most utaztam velük harmadszor( kétszer Spanyolországba)és mindig meg voltam velük elégedve. Üdv: Josza
(Péntek 17óra Bem söröző???)
#1060942009-06-23 21:58:30 Válasz a #106089. hsz-ra
Akkor még nagyon finoman fogalmaztál! Egyszerűen pofátlanok és a szemedbe hazudnak. Ráadásul, ha szólsz valamiért akkor még nekik áll feljebb. Felháborító, hogy a külön fizetett ülőhelyet is odaadták másnak. Én nem hagytam volna az biztos. Ezek szerint Nektek is balhézni kellett volna, hogy a jogos ülőhelyeteket foglaljátok el.
#1060952009-06-23 21:58:57 Válasz a #106090. hsz-ra
Én is nagyon korrekt irodának tartom a GT-t. Bármikor szívesen utazom velük!
Húú de nagyon készülök már! Pedig Paralia nem a szívem csücske. De pl tavaly megismertem a telepített idegenvezetőket, és nagyon megkedveltem őket. És az egyik lány, idén is ott van! Kedves, aranyos és nagyon segítőkész! Olyan mehetnékem van.
A péntek kicsit necces, de beszélek Lacival!
#1060972009-06-23 22:01:58 Válasz a #106094. hsz-ra
Én balhéztam volna, de anyukám nyugalomra intett. Húgom megfelelő helyen ülhetett, csak a mi váltogattuk egymást.
De tényleg nem utaznék mégegyszer a buszukon. Főleg nem külön díjért.
#1061262009-06-23 23:31:35 Válasz a #106063. hsz-ra
Hát igen Csutek! Jól befürödtünk a szállással annak idején, szerencsére Parga feledtette velünk!!!
Jó ötlet ez a jövő évi Tolos út, ha a hellaszos mégsem lenne, akkor jövőre is veletek tartunk!!!
Persze a hellaszos úton is együtt lennénk, remélem valamelyik sikerül!?
Sziasztok! Most regisztráltam a fórumba, igy sok hozzászólást még nem tudtam olvasni. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki infókat a Jimakos tours-ról. Utazott már valaki velük? Köszi.
Sziasztok! Most regisztráltam a fórumba, igy sok hozzászólást még nem tudtam olvasni. Az lenne a kérdésem, hogy tud-e valaki infókat a Jimakos tours-ról. Utazott már valaki velük? Köszi.
Szia!
Írd be a keresőbe, hogy Jimakos Tours és nem kell az egész topicot végig olvasnod. Elég sok információt találsz róluk. Kb 2 hónapja sokat beszéltünk róla.
Sziasztok,mi augusztus végén szeretnénk nei poriba menni autoval,a kérdésem az,hogy 3 felnöttés 1 gyerek(augusztusban lesz egy éves) magán szervezésben olcsobb vagy befizetni last minutos buszosutra és autoval menni?