Örömmel tudatom, hogy Platamonba megérkezett a nyár...gondoltam, holnap már engedek a csábításnak és kipróbálom a nap erejét és persze a tengert is....majd referálok....nem mindennapi látvány a szikrázó napsütésben az Olymposz.... még mindíg havas a csúcsa...szinte kedvem lenne megmászni....
Az estéket kellemes sétákkal töltöm a szépen felújított platamoni kikötöben.....várom a hétvégét, biztosan szolgál valami meglepetéssel, mint mindíg.....
szép napot mindenkinek, hamarosan jelentkezem....
Platamonas:Most hogy sikerült 2x1/2 napot ott eltöltenem ebben a szép tengerparti városban így volt időm körülnézni és valahogy jobban megfogott mint Nei Pori.
Csend nyugalom békesség jellemzi a várost.Igaz a vendégszeretet is gondolom hozzájárult a dologhoz,de itt még a levédő is valahogy más volt.
A strand igaz nem homokos,de pár lépés és ugyanaz mint Nei Poriba fincsi homokos.
Én tiszta szívből tudom ajánlani ezt az ég követ mindenkinek.
A város szuper, van hangulata, ami ezen a környéken ritkaság! A főutca északi végénél van egy kajálda nagyon finom Gyrosuk van ! Apartmant főszezonban ,35 euróért béreltünk ! Tranzit szállásnak a város több mint tökéletes volt!
Na Jaszas vagy mi a szöszt mondanak itt:)
Végre találtam wifi-t.
Mondjuk soha rosszabb kilátást netezés közben:P
16 óra alatt értünk le de a határ 10 perc volt mindenhol, sehol nem kértek semmit és rendőrök is csak újságot olvastak az autóikban.
Na most megyünk Gavrosozni meg tintahalazni.
Üdv mindenkinek Platamonasból.
Na Jaszas vagy mi a szöszt mondanak itt:)
Végre találtam wifi-t. Mondjuk soha rosszabb kilátást netezés közben:P 16 óra alatt értünk le de a határ 10 perc volt mindenhol, sehol nem kértek semmit és rendőrök is csak újságot olvastak az autóikban.
Na most megyünk Gavrosozni meg tintahalazni.
Üdv mindenkinek Platamonasból.
Érezd jól magad, esőkabát mindig legyen nálad
Jó kis kilátás, az tény, de kérdezd meg a házigazdát is, hátha van wifi az apartmanban is (paralián rengeteg helyen volt).
Remélem, a sisakot azért leveszed a parton
Üdv.
Egyre több helyen bukkanok netre:P
Itt pl fullon van a térerő.
Csináltam jó sok videót a tengerről, majd feldobom a tubra.
Frankón nagy hullámok vannak, lehet szörfölni.
Most megyek és tolok egy gyrost, mert a Gavros adagot nem túlozták el.
Viszont a szuvenírok mellé mindig adnak valami kis értékű kacatot, lehet majd szórni a rokonoknak:)
Szaisztok!Szeptember 7-én indulunk Platamonba Tapolcáról.Ha valaki mostanában érkezik onnan,légyszi írjon pár sort,hogy milyen a tengerpart,és milyen az idő,a vár nyitva van még és mennyi a belépő?Köszi,és mindenkinek jó nyaralást!!!!
Az idei nyaralást tervezem már nagy erőkkel - annak ellenére, hogy tavaly lemondtunk róla, mert kishíján a csőd szélére kerültünk a
nyaralások, sítábor és egyebek miatt.
Szóval Platamonnal szemezünk annetttours - Xanthi ház előzőekben
láttam a térképen tetszik az elhelyezkedése, mert Nei Pori felé van.
Fürödni oda járnánk át.
Volt már valaki ebben az apartmanban, esetleg a földszinti szobáiban?
Teljesen végigolvastam a topikot!Nagyon tetszik nekem Platamonas.Csak azt nem tudtam kideríteni,vagy nem figyeltem eléggé,hogy mi a külömbség Platamonas és Platamon között?!Kiírtam az összes kirándulási lehetőséget is ,már csak egy szuper 4 fős apartman kell és nyerő vagyok!Igaz a tengerpart nem olyan amit mi szeretünk,de odébb megyünk kicsit és meg is van oldva!