#1075812009-07-02 21:55:24 Válasz a #107488. hsz-ra
Egész közel van egy pici bolt (ha még üzemel)
szerintem oda inkább a helyiek járnak mi ott vettünk isteni gesztenyét)
Hát parkolni azt nem tudom....mi busszal voltunk...de talán az apartman előtt meg lehet állni.... Egyébként szerintem Sartin nincsenek nagy távolságok észre sem veszi az ember és már a tengernél van......
Legutoljára 2006 ban voltam...akkor már negyedszer de megint vissza mennék....nekem nagyon kedves kis hely....és gyönyörű a környéke is...
Mikor is mentek??és mennyi időre?jaj nagyon jó lesz nektek...
#1076002009-07-02 23:59:41 Válasz a #107577. hsz-ra
A fötéren is találsz wifit.mi onnan neteztünk.Közvetlen a trafik melletti padról.A kalóztanya meg tuti lehetőség.kérsz egy ásványvizet,1 eu.és netezhetsz.
üdv
#1076632009-07-03 12:16:47 Válasz a #107166. hsz-ra
Szia Macika
Szerintem maradj is Olaszországnál!
Hogyan lehet ilyet mondani, hogy dzsuvában....
A homok neked dzsuva?Nem azért mész a tengerpartra, hogy homok, tenger, napsütés?
Egyéként az eszedbe se jutott, hogy veszel 3-4euro-ért matracot felfújod(ha a szádba mered venni) és teszel rá egy törölközőt és kész.
Készülj fel rá mert Sartin csak a beach részen van napágy ha jól tudom. Bérlésről még nem hallottam.
Ne legyél má' ilyen killer!
Már ezerszer megbánta hogy dzsuvának nevezte a homokot!
Biztosan úgy értette, hogy nem szeret vizesen a puszta homokra feküdni.
#1077132009-07-03 15:23:40 Válasz a #107672. hsz-ra
Jo de én most olvastam ls felbátorított!
A mindannyiunk kedvenc országát ilyen titulussal ellátni......ejnye
Azért csak kitalálja hogyan kerülje el a homokba fekvést.Én adtam egy tippet, de ahogy láttam más is megtette.
Sziasztok'
Itt vagyunk Sarttin a Kalóztanyában. Minden nagyon szuper, az idő nagyon rapszódikus, de a viz klassz meleg. Az árak normálisak, túrista elég kevés, de az itteniek szerint holnaptól nagy invázió várható. Az óriás palacsintát mindeki kóstolja meg, mert érdemes.
Holnap indulunk tovább PARAlIIARA .
Szúnyog kevés van, medúzával egyáltalán nem találkoztunk.
Egyszóval gyertek nyugodtan, itt lehet pihenni és kikapcsolódni'
#1078072009-07-04 10:17:19 Válasz a #107758. hsz-ra
Én 2006-ban voltam Sartin, akkor az óriáspalacsintázónál kint ültünk, és gyakorlatilag az arcom 90%-a csokis volt, a kezem pedig csuklóig.. Kész látványosság voltam, kb minden 2. ember röhögött aki elment mellettem... Az idén szeptemberben megyek nászútra Sartira megint!
Szia bakkfitty no para az időt megrendeltük én egy hétel leszek előted 35-fok árnyékban semmi eső no felhö szóval semmi para,én már idén a tizenketedik utamat teszemmeg és mindig ebben az időben voltam soha semmi gond nem volt sőt höség riadó is volt párszor, én szerintem mindig ilyenkor kell menni mert a tenger biztos meleg lesz ,ne agodj inkább élvezd majd a görög fílinget és a többit finom kaják és nagyon finom koktélok és a hihetetlenül jó mythost,és a tengert ami nagyon győnyörű