Szia killerlaca van kedved találkozni fórumos társakka,?l lennénk egy páran némi ittóka és dumcsi mellett ha van kedved légyszives jelezd előre is köszi
#1079482009-07-05 06:17:03 Válasz a #107632. hsz-ra
Szia aaaa!
Megkiséreltem két címemről is megküldeni egy rövid beszámolót, meg a
képeket. Mindkét levelem lepattant az általad megadott címről.
Ha még igényt tartasz a képekre, kérlek adj egy másik elérhetőséget, vagy irj egy pár sort a czoki@freemail.hu címre, és akkor "válaszként"
megpróbálom visszaküldeni.
Üdv. czoki.
Jól éreztük magunkat, csak sokat esett az eső. Igazából végig. De jó az egészben, hogy autóval voltunk és tudtunk menekülni az eső elől, így sokat fürödtünk a környező öblökben.
A legjobban Porto Koufo tetszett.
Írok majd részletesebben, de megemlítek pár helyet amit tudok ajánlani:
Sassos Samurai Giroszos (bazi nagy girosz tényleg bazi nagy), Kalóztúra hajókirándulás, Emmanulel étterme.
#1079922009-07-05 17:21:09 Válasz a #104904. hsz-ra
Szia!Igen a meteórás még ezekben az időpontokban van.Van buszos sziget túra,25 eu.Voltam jó volt,lesz benne borkostoló ami nem kötelező,azt külön kell fizetni,ára 3eu.Ez nem nagyon éri meg mert 3 korty bort kapsz érte.Ha a fűszer készletet kell feltölteni a piacon feltétlenül tedd meg!!!!
Sokan kérdezték korábban azt,hogy hol lehet finomat enni. Mi a korábbi beírások alapján kipróbáltuk az ovelixet és a sassos bazinagy görög giroszát. Nekünk a Sassos tetszett jobban, mind az étel minősége, íze, mennyisége és a kiszolgálás miatt. Az ovelixben egyszer nagyon jót, egyszer meg egy közepes minőségű giroszt kapunk.
A sassosnál mindig finomat ettünk, magyar lányok a kiszolgálók, és amit megkíván az ember azt teljesítik (szigorúan ennivalóra gondoltam ).
A tulaj (Sassos Samurai) nagyon kedves ember aki ért egy keveset magyarul. Utolsó este egy bővített grill mix tálat kértem sok más finomsággal kiegészítve. Ez 8 euro volt (6 euro az alap tál), és tényleg komoly megpróbáltatás volt lenyomni, mert nagy mennyiség volt.
A Bazi nagy görög girosz, tényleg bazi nagy volt, a pitás változat 2 euro volt és a gyerekeknek és a feleségemnek pont elég is volt vacsira (néha még maradt is belőle).
Étterembe az Emmanulelhez mentünk (a sassosnál ajánlották) ahol én polipot ettem,míg a csalág spagettit és muszakát. Összességébe jó volt a benyomásom az étteremről. Itt van magyar felszolgáló és az egyik tulaj (aki görög) elég jól beszél magyarul és roppant vicces figura. A paradicsomos polip 10 euro volt, és kicsit kevés. Amikor ezt szóvá tettük kaptunk még egy-egy fél adagot és így már tényleg jól laktunk. A fél adagokat nem számolták fel.
Testvéremék kipróbálták a Relax pizzázót, és tetszett nekik. Itt magyar a tulaj.
#1080622009-07-06 11:24:54 Válasz a #108024. hsz-ra
Nekem meg pont ez nem tetszik már Sartiban hogy nagyon sok a magyar. Mindenhol van magyar dolgozó és magyar tulaj. Nem éreztem hogy külföldön lennék, hiába mentem 1300 km-ert. Figyeljétek meg hogy pár év múlva a jó magyar vendéglátós mentalitás teljesen be fogja magát fészkelni oda és akkor mi lesz azokkal a dolgokkal amikért megszerettük Görögországot?!?!?!? Inkább én szeretnék nyökögni görögül az öreg étterem tulajnak, hogy mit szeretnék, mint hogy a magyar kiscsaj pökkhendien (hogy ő milyen menő mert görögbe dolgozik) felveszi a rendelést és vágja a pofákat, persze minden mosoly nélkül.... Remélem értitek miről beszélek.........
#1080652009-07-06 11:44:00 Válasz a #108062. hsz-ra
Értem mire gondolsz és nagyrészt igazad is van, de az kétségtelen, hogy valakit meg épp ez vonz. Amikor először voltam, nekem tetszett a dolog, nem gondoltam. Most sem zavar, de más így, az biztos Vagyis inkább a magyarul tudó görögök tetszenek, nem a kint dolgozó magyarok.