Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 2986
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Kunaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
68 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107238 Üzenet linkje2009-07-01 13:17:38  Válasz a #107129. hsz-ra

Macika!
az ember azért megy tengerpartra, hog HOMOKBA feküdjön és ne a dzsuvába!
Szerintem dzsuvát az aluljárokban találsz, tengerparton max homok és víz minden menyiségben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 2987
Kunaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
68 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107248 Üzenet linkje2009-07-01 14:01:27 

Amugy mi 1 kolával (1.60Eu) ücsörögtünk, a parton a nyugágykon, ketten reggeltől 2-3-ig!
és senki nem szólt semmit!

# 2988
Emberi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107252 Üzenet linkje2009-07-01 14:05:45 

Sziasztok!

Tud valaki infokkal szolgálni a Michalis, a Dina illetve az Ilias apartmanok valamelyikéről? Gondolok itt a szobák felszereltségéről, hogy milyen messze van pl a bolt, a tengerpart, a tavernák, Michalisban pl benne van e az árban a medencehasználat... stb.

És még a Narancsparttal kapcsolatban kérdeznék, hogy van e oda fakultatív progi, vagy egyénileg megoldható? És Blue lagoon-hoz?
S nagyon örülnék, 1-2 idei árnak is, a fontosabb termékekről. (pékárú, gyümölcsök, tejtermékek, italok, stb...)
Valamint még a quadbérlés érdekelne, hol, mennyiért, és ahhoz gondolom nem kell semmilyen papír. (Jogsink nincs:)
Köszönöm előre is!
Sziasztok!

# 2989
Kunaca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
68 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107259 Üzenet linkje2009-07-01 14:21:55  Válasz a #107252. hsz-ra Előzmény #107252

Szia Emberi!

Én a Dinárol tudok neked infokkal szolgálni, mert mi ott voltunk!
Felszereltsége nagyon egyszerű, ha nem vagy igényes annyira a szállásodra akkor szerintem jó!
Sartin nincs messze semmi, de a Dina olyan 400méterre van a partól és ráadásúl a a főút másik oldalán, ami igazából nem zajos!
Dina kivűről szép, este sok a szúnyog , mivel nagyon szépen parkosított és minden este megy a locsoló ami kedvez a szúnyogokak!
De amugy nagyon nyugodt hely, nekünk semmi problémánk nem volt vele, de mi alváson kivűl másra nem használtuk!

A narancspartra van transzfer 7Euro, oda visza, de ha béreltek robogót azzal is el tudtok csaklnkázni arra!, sőtt érdemes bejárni a kis öblöket a közelieket akár gyalog , meg robogóval , mert nagyon szépek!
A kék laguna 31 Euro, 11kor indul, és érinti a narancspartot, és este 8-ra ér vissza. Ahol szigeten kiköt nekem az baromira teCCett!!!!
Árak nem vészessek : Gyos 1,70-4euro
üccsi1,20-2euro,
pizza7euro
gyümi sali 4-5euro
de minden attól függ hol veszed hol eszed!

remélem valami hasznosíthatóóó
üdv

# 2990
Dettix
Törzstag
Törzstag
623 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107266 Üzenet linkje2009-07-01 14:40:55 

Nem tudom, ki hogy van vele, de mi egy fehér lepedőt viszünk, és azon fogunk feküdni a parton. Itt olvastam ezt a tanácsot, és nekünk bevált. Mondjuk én máshol sem rajongok a napozóágyakért.
# 2991
ZA07
Aktív fórumos
Aktív fórumos
288 hozzászólás

:-)
Elutazott, 08-08-tól 08-22-ig:
Torremolinos
#107268 Üzenet linkje2009-07-01 14:49:32  Válasz a #107252. hsz-ra Előzmény #107252

Szia Emberi!

Mi 2006-ban voltunk párommal az Iliasban. Maximálisan megvoltunk elégedve mindennel. Családi tulajdonban van az apartman. A központ kb. 600 m, viszont a part csak 100 m. A kétszemélyes apartman egyszerűen berendezett, tiszta, ételmelegítési lehetőség van, kisebb főzések is lehetségesek, a háziak barátságosak, légkondi felár ellenében. (mi augusztus elején mentünk 2 hétre akkor szükséges, mert iszonyú meleg van). Nem tudom mennyit változhatott azóta, de nekünk akkor tökéletesen megfelelt.

Üdv: Anita

# 2992
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Miskolciutas
Törzstag
Törzstag
1313 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107291 Üzenet linkje2009-07-01 16:08:19 

Kedve s Macika!
Nem téged bántunk,csak nem értjük...a mi lelkezetünk másra van berendezkedve.Engem például kifejezetten bosszant az olasz parton a geometrikusan lerakott 300 napágy-ernyő.ahol nem is tudod,csak gondos számolással,hogy hol is a tiéd...szeriontem abban nincs érzés-lélek-nem tudom,hogy fogalmazzam.Minden görög nyaralóhelynek van külön lelke-érzése-jellege,és nem igazán tartozik bele a sorbannapernyő.Majd meglátod,megérzed,reméljük,mert Sarti erre nagyon alkalmas.Mi is busszal szoktunk utazni,viszünk,vagy ott veszünk-5 Eu- egy napernyőt 2 gyékényt,és boldogan fekszünk a HOMOKBAN.Próbáld ki,lehet,hogy nem lesz rossz!Csak el kell kezdeni!Egyik ismerősöm 5-600 ezreket költött szállodás félpanziós nyaralásra,mert ő nem szereti,ha nem biztositott az ellátása.2 éve kipróbálta az apartmant,azóta a gyerekei sem akarnak másba menni!
Nem a WC-re gondoltam egyébként,hanem olyanokra,mint a kukoricasütő "alkalmatosságok",ahol a sült kukit csinálják Sartiban,vagy a 80 éves,csupa göcsört kezű nénike,ahogy kézzel kis fánkokat szaggat éjjel a főtéren,vagy a Blue lagoon túrán a napszitta,aszott bőrű öreg tengerész,,ahogy süti nekünk a kecskehúst,és ütögeti közben a polipot,amit csak ugy fogott útközben.Nem egy Jesoloi elegancia,de ezek adják az élmények savát borsát...szerintem vállalj nyugodtan ilyeneket!Érdekes lesz!

# 2993
Glamdring
Aktív fórumos
Aktív fórumos
61 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107304 Üzenet linkje2009-07-01 17:19:35 

Kedves Macika!

Abszolút egyetértek Miskolciutassal. Nekem abszolút nem hiányzott a napágy meg napernyő, pedig ha nagyon akartuk volna, volt több helyen is. (Tavaly Bibionéban volt részünk a napernyő rengeteghez is) Ha semmiképpen nem kívánod a homokban fekvést, lehet kapni a supermarketekben ülőalkalmatosságot, 24-25 euró, olyasmi mint egy kisebb napozószék. Többen használták, nem tünt kényelmetlennek. Napernyő is kapható mindenhol, annyiba kerül, mint 1 napi strandszervíz -5 euró.
Sarti egyébként tényleg csodás, rendszeresen álmodom azt, hogy még ott vagyok icon_smile.gif A két kukoricás nénit ne hagyd ki, én mindkettőtől vettem és ettem a nagyimra hasonlító nénikétől a nekem frissen sütött fánkocskákból is. Le is fényképeztem, annyira kedves látvány...

# 2994
Bofefe
Aktív fórumos
Aktív fórumos
240 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107307 Üzenet linkje2009-07-01 17:56:38 

Szia Macika!

Te aztán megkaptad rendesen, egyébként van a part északi részén a szikláknál, kavicsos (olyan mint a sörét) rész is, ott
nem leszel poros. A kavicsos rész is nagyon jó, mi általában ott voltunk,de ott nincs napágy csak ha viszel.
Ajánlom az általam készített kis videót, abban sok olyat láthatsz amit Miskolciutas leírt neked.

Jó nyaralást !

Üdv.

# 2995
Nikóca
Aktív fórumos
Aktív fórumos
336 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107308 Üzenet linkje2009-07-01 17:57:44 

Nekem sem okoz gondot, ha nem napozóágyon fekszem, a homokban fekvésnek vannak előnyei, pl. jó puhi icon_smile.gif Amúgy Sartin tényleg lehet akár egy kóla fogyasztása után is egész nap az ágyakon feküdni.
Az a lényeg, hogy Görögországban legyünk! Nem igaz?! Az olasz tengerpart nekem pl. pont ezek miatt nem tetszett annyira. Olyan egyforma minden, csak napernyő és napágy mindenhol.
Macika egyébként miért olyan nagy probléma, ha nincs napágy? Csak kérdés.

# 2996
Zoli01
Aktív fórumos
Aktív fórumos
62 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107356 Üzenet linkje2009-07-01 20:49:58 

Szevasztok.Jó olvasni hogy a GÖRÖG ÉRZÉS létezik.Remélem titeket is elkap Macika.Jön valaki augusztus 14. indulással vagy akörül?Mi a Apollon Tr. megyünk.és nem viszünk napágyat:).
# 2997
Aaaa
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
3 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107421 Üzenet linkje2009-07-02 11:38:09 

Sziasztok!
Járt már valaki a VILLA MARIA apartmanban? Személyes tapasztalatok és fotók érdekelnének! Előre is köszönöm a segítséget!

# 2998
Lililuca
Törzstag
Törzstag
616 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107424 Üzenet linkje2009-07-02 12:02:03  Válasz a #107421. hsz-ra Előzmény #107421

Szia!
Én 2005 ben voltam egy hetet a Villa Maria-ban...
sarti ófalu részén kb 200 méterre a tenger...a mi erkélyünk pont egy idős görög házaspár házikójára nézett.... icon_smile.gif
Mi teljesen meg voltunk elégedve vele.....akkoriban még elég új volt az apartman....azóta nem tudom mennyit változott de nem hinném, hogy nagy különbségek lennének....

# 2999
Marcsika67
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
24 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107427 Üzenet linkje2009-07-02 12:23:36 

Sziasztok! Augusztus 14.-én pénteken szeretnék menni Sartira,de nincs ismerösöm aki jönne.Tudnék csatlakozni valakikhez,vagy ha találnék szintén magányos utitársat annak,annak nagyon őrülnék.
# 3000
Emica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#107459 Üzenet linkje2009-07-02 14:15:36 

[quote="marcsika67"]Sziasztok! Augusztus 14.-én pénteken szeretnék menni Sartira,de nincs ismerösöm aki jönne.Tudnék csatlakozni valakikhez,vagy ha találnék szintén magányos utitársat annak,annak nagyon őrülnék.
Szia Marcsi!
Privát üziben küldhetnél nekem néhány sort!
Pl: van-e már foglalás,melyik iroda és hát persze magadról...

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 199 200 201 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu