Mi augusztus végén készülünk a nyaralásra. Valószínűleg autóval mennénk, de még nincs pontos időpont és helyszín kiválasztva. Éppen ezért úgy tervezzük, hogy ha valahová odaérünk, a helyszínen keresünk szállást. Azt kérdezném hogy olcsóbb a szállás? A helyszínen keresni és alkudozni, vagy a neten, esetleg utazási irodában előre lefoglalni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Mi augusztus végén készülünk a nyaralásra. Valószínűleg autóval mennénk, de még nincs pontos időpont és helyszín kiválasztva. Éppen ezért úgy tervezzük, hogy ha valahová odaérünk, a helyszínen keresünk szállást. Azt kérdezném hogy olcsóbb a szállás? A helyszínen keresni és alkudozni, vagy a neten, esetleg utazási irodában előre lefoglalni.
A válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem mindenképp utazási irodán keresztül olcsóbb. Azok ugyanis egész szezonra bérlik a szobákat így kedvezőbb áron tudják kapni-adni mint amennyiért kinn tudsz találni. De csak nézd meg bármely studió árát a neten a tulaj honlapján és hasonlítsad össze a magyar irodák katalógus áraival! Az irodák fognak nyerni az árversenyben...... De ha kevesebb mint 1 hétre akarsz foglalni szállást akkor az nem fog menni irodán keresztül, csak a helyszínen!
Ha valakit erdekel maganapartman korfun, tudok egy nagyon jot Arillasban, Sidaritol 5 percre. Egy nagyon kedves csalad uzemelteti, helyben van egy bar, etkezesi lehetoseg, medence, es van autokolcsonzojuk is. Az arak pedig nem veszesek szerintem.
Itt a szallas linkje:
sziasztok
julius 14 tol julius 21 ig van egy kiado magan apartman Nei Poriban AKCIOS aron {8-10 fos 4 szobas, konyhas, egy nagy fudroszoba es egy kicsi zuhanyzo tartozik hozza]. ha erdekel valakit irjon
Aranka
Egy napi szállást keresek Monemvassia közelében (bárhol). A lényeg, hogy onnan közelebb legyünk Elafonissos-hoz, mert Toloból kicsit hosszú lenne az út...
Megkérdezem, bár nem sok reményt fűzök hozzá :
tudtok Görögországban bárhol (tengerparton) olyan lehetőséget, amelyet szállás+utazással megúszunk párommal 70-80 ezer főből fejenként? (egy százasnál több egyszerűen nem jut a nyárra, és ugye költőpénz is kell...) Ja és egyelőre nincs útlevelünk, illetve júli 20-aug 1. között lenne jó egyelőre...
Tudom, reménytelen, de hátha ti okosabbak vagytok...én már kb feladtam.
Sziasztok!
Engem is szállás érdekel apartmanba. Akár Vrasnan, Stavros,Thessalonikin, vagy Paralia, Olympic Beachen. Ha valaki tud valami jó helyet akkor írja meg.
Köszi
Monik