Korfun melyik várost ajánlanád?
Homokos tengerpartot szeretnék és olyan helyet, ahol nagy a pezsgés éjszaka. Nem diszkóra gondoltam, hanem tavernák, butikok stb.
Apartman tekintetében mit ajánlanál? A szállás kb. 100-200 méterre legyen a parttól és a központ is max. 500 méterre legyen. Ilyet szeretnék.
Illetve még egy kérdés: két fő felnőtt részére szerinted kb. mennyi pénzzel kell számolni étel, ital tekintetében (önellátásra gondolok).
Nyugodt szívvel manapság már elég nehéz ajánlani, mi is megszívtuk most az 5 Kontinenssel (először utazunk volna velük). De az alábbiak eddig nekünk bejöttek: Imperátor, Neckermann, Car-Tour. Az Apollonról is csak jókat hallottam eddig, velük még nem mentünk. És ez a szubjektív vélemény gyakorlatilag csak arra vonatkozik, hogy a befizetett árért elvittek, hazahoztak minden bonyodalom nélkül. Az idegenvezetőikről sokat nem tudok mondani (egyet ismertünk csak meg Kefalónián, abban sem volt sok öröm), mert mi elég önellátóak vagyunk, általában saját magunk szervezzük helyben a motorbérlést, hajókirándulást.
Remélem, mások tudnak több infót adni neked.
Köszi a Paxos-fotóalbumot! Ugyan már évek óta szeretnék ellátogatni Korfuról erre a kicsi szigetre, és nem is kétséges, hogy idén is vágyom erre, de a képeid még inkább megerősítettek ebben.
Ha nyugis helyen szeretnetek nyaralni korfun, tudom ajanlani Arillast. Csendes hely, de Sidarihoz nagyon kozel van ( a szorakozasra vagyoknak). Van itt egy nagyon jo apartman is, medencevel, sajat barral. Egy csalad uzemelteti, es nagyon kedvesek.
Sziasztok!
Visszaolvastam a fórumot, és életemben először (nyaralással kapcsolatban ) elbizonytalanodtam: van valaki, aki idén járt Kavosban?
Érdekelne, hogy mennyire rossz a helyzet, vagy esetleg csak rémhír, hogy egy perc nyugi sincs az angoloktól? (A remény hal meg utoljára )
Nekem csak tiszta tengerpart lenne a vágyam, és hogy este tudjak aludni...
Esetleg, ha Aeolussal volt valaki, megírhatná, melyik szálláson volt, és az nyugalom szempontjából milyen.
És Agios Petros vállalható? Távol van annyira Kavostól, hogy a zaj és a tömeg ne húzódjon el odáig?
Előre is köszi!
BBetti, szia. Ha jól látom Personal-al mentek. Mi az Unitravel irodával. Néztem a Malev.hu-n, hogy ez a két ut. iroda egy időpontban viszi az utasait Korfura. Nekünk azt mondták most, hogy este 8-kor indul a repcsi, de még változhat. Neked erről van infod esetleg? köszi (jó lenne egy korábbi időpont, mert elég későinek gondoljuk:-) )
Itt tartom a kezemben a Personal 2009-es nyári járatainak menetrendjét.
Ha csütörtöki napon indultok és nem 11/12 napra, tehát a MA 1238-as járattal, akkor valóban 20.00-kor indul.
Ahogy nézem, vissza is elég későn indultok, ottani idő szerint 23.20-kor, a járat száma pedig MA1239.
Mi 12 napra megyünk. Ebben az esetben megy csak korábban a gép, legalább is az én menetrendem alapján: 13.25-kor indul, vissza pedig 17.30-kor. Ez kicsit talán szerencsésebb.
köszi szépen, igen, én is ezt néztem. Tavaly is voltam Korfun és akkor is este indult, azért most világosban láttam volna a leszállást. Talán még változik. Nektek tényleg szerencsésebb! De így is megyünk ezerrel.
Sziasztok! Mi is az esti 8-as géppel megyünk majd, azt szeretném kérdezni, hogy éjjel amikor odaérünk, és transzfer elvisz a szálláshoz, azt akkor egyből el is lehet foglalni?
(vagy csak másnap délután?)