A hűtőtáskákat csak a csomagtérben lehet szállítani. Nemigazán lehetne tőlük elférni.
Mivel a hűtőtáskák a csomagtérben elérhető helyre kerülnek (azokat rakják be utoljára), a sofőröket meg lehet kérni a pihenőnél hogy nyissák ki a csomagteret és gond nélkül ki lehet venni belőle akármit.
Nekünk nem volt hűtőtáskánk, de láttam, hogy kinyitották azt csomagtartót ahol a hűtőtáskák voltak.
Ez a hűtőtáska dolog is érdekes. 2005-ben voltunk buszos kirándulással, mi nem, de több idős házaspár felhozta a buszra, nem szóltak érte. Mondjuk az igaz, hogy nem kevés helyet foglal.
Elvileg nem lehet felvinni, ezt tavaly itt is megbeszéltük részletesen, de ha nem merevfalú amin egyből látszik, hogy az, és befér az ülés alá akkor szerintem felvihető.
Nekünk olyan van ami kívülről táskának látszik ezzel semmi gond nem volt simán fel lehetett vinni senki sem szólt érte.
Hasonló módszerrel meg lehetett oldani egy rekesz ásványvíz odaszállítását, ugye elvileg azt sem szabad.
#1087582009-07-10 09:35:59 Válasz a #108747. hsz-ra
Szia
igen termeszetesen fel lehet vinni pledet (kisparnat is ) es praktikus is mert ejjel huvos lehet
hutotaskat nem engednek fel pont azert mert tul sok helyet foglal de ahogy irtak a pihenoknel hozzaferhetoek
Kriszta
#1087602009-07-10 09:39:25 Válasz a #108740. hsz-ra
Szia Breki
Valoban a hutotaskakanal nem a merevseggel van baj hanem a merettel
a picit es puhat felendegik de csak akkor ha a labad ala teszed
Udv
Kriszta
Pici és puha befér a szék alá, nemis hűtőtáskának látszik, viszont minden elfér benne ami akár két embernek az útra kell. Másokat nem zavar viszont nem kell nyitogatni alul a soförrel és akkor nyitod ki mikor te akarod nemcsak pihenőknél. Szerintem mindenkép érdemes beszerezni egy ilyet, nemis drága.
Akár több liternyi ásványvíz ezeket akár célszerű akunak használni és előre lefagyasztani így hűtést is megoldja és az ital akár egy nap múlva elég hideg.
Ági, Kriszti, az egyik volt utas írta, hogy Toloban az orvos nem fogadta el az Atlasz Biztosítást, hanem a vizitért is fizetni kellett 100 eurot, nem értem, ha valakivel szerződése van, akkor is ki kell fizetnem a teljes árat, itthon meg járhatok utána???
Ági, Kriszti, az egyik volt utas írta, hogy Toloban az orvos nem fogadta el az Atlasz Biztosítást, hanem a vizitért is fizetni kellett 100 eurot, nem értem, ha valakivel szerződése van, akkor is ki kell fizetnem a teljes árat, itthon meg járhatok utána???
En ezt meg nem tapasztaltam annal a dokinal akihez mi jarunk...de ezt ne itt beszeljuk meg, hanem a biztositasok topikban.