Szia Mindenkinek!
Végre eljött a nap,ma indulunk!
Aki szintén ma indul annak jó utat és kellemes pihenést , aki ezután annak kitartást, mert az az idő is eljön!
üdv !
Nagyon jó utat Pithon!!!!
Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!
Én már jártam Nei Poriban 2 évvel ezelőtt és holnap is megyünk
most különösebben nem készültünk rá mivel 4 napja még nem is tudtuk hogy hová megyünk majd nyaralni de mivel ezt az utat megtaláltuk és nagyon olcsó , ezért holnap megyünk nei poriba.
Azt nem tudom hogy milyen fakultatív programra menjünk le? mert 2 éve voltunk athénban , skiathoson, előtte lévő évben pedig a meteoráknál. Thesszalonikire gondoltam hogy oda most el lehetne menni. A verginának nem tudom hogy van e sok értelme mert a neten nem sokmindent találtam róla. Találtam még valami vízeséses kirádulást, erről jó lenne ha valaki felvilágosítana ! ja, és nem tud valaki a közelben valami nagyon szép tenderpartot, mint ami például sarti mellet van a narancspart?
remélem tudtok mihamarabb válaszolni mert tudjátok: holnap indulunk
#1090002009-07-12 15:35:12 Válasz a #108998. hsz-ra
Szia Orsi! Verginába érdemes szerintem elmenni, mert nagyon nagy értékű feltárás van ott. Királysírok, gyönyörű múzeummal, és palota romok is vannak, van egy színház is feltárva. Persze ezt akkor, ha érdekelnek a műemlékek.
A vízeséses program szerintem Edessa. Az csodaszép kis város, és tényleg tele van vízesésekkel. Arról biztos találsz valamit a neten, nézz utána.
Mi mindkét helyen jártunk már és nekünk nagyon tetszett! Fakultatív is, és egyénileg is érdemes megnézni.
#1090202009-07-12 20:15:36 Válasz a #108998. hsz-ra
Szia
A makedon kirándulás ha fakultatív veszed igénybe, akkor eleve érinti Verginát, és Edessát. Kár lenne kihagyni, tényleg nagyon szép. Szerintem a Nei Pori tengerpart apró homokos, tiszta, és sekély, nem hiszem, hogy ennél sokkal szebbet érdemes keresned.
#1092872009-07-14 12:19:54 Válasz a #105363. hsz-ra
sziasztok
Nei poriból jöttünk haza július 11.én. Második alkalommal mentünk kocsival és nem volt probléma egyik határon sem.(tény hogy az autód kötelezőjéről biztosítód által kiállított zöldkártyát kérik.....amit persze itthon ingyen kiállít a biztosítód) Rendőröket sokat láttunk ( mértek,igazoltattak)de ha tartod a megengedett sebességet akkor nem lehet gond. Mi nem kötöttünk sem utas sem gépkocsira biztosítást.( mindenkinek saját döntése és pénztárcája határozza meg )(EU-s egészségbiztosítási kártyát kiváltottam,ingyenes és csak Görögországra vonatkozik sürgősségi ellátásra,de kapsz egy tájékoztatót is a kártyával amiben leírják mire vonatkozik és amire nem azért mennyit kell fizetned)) Közel 4000km vezettem, megnéztük Athént,Meteorák, Platamon vár, Makrygialos .. stb. Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét hogy Makrygialos -on július 18-19én kagyló fesztivál van ( itt minden féle formában lehet kagylót kóstolni....tutira frisset....kagyló telepek)
Kérdésetek van szívesen válaszolok.
sziasztok!
szeptember elején szeretnék nei poriba utazni. lehetséges úgy is , hogy nem utazási irodán keresztül megyek? hogy tudok így szállást foglalni? a fakultatív programokra ott is be lehet fizetni, ugye jól tudom?
előre is köszi a válaszokat!
sophie
Sziasztok!
Sajnos Én is újra itthon vagyok egy ideje, de eddig az élmények feldolgozása zajlott.
Nagyon jól telt, mindent láttunk, amit szerettünk volna, iszonyat jókat ettünk. Köszi Robi az Atos ajánlást, oda szoktunk mi is. Meg bocsi, de bitoroltuk a "szobádat" a Kék-házban.
Ha lesz időm teszek fel képeket, bár sok újdonság szerintem nem lesz köztük.
Jó utat a most indulóknak!
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni.
A Filoxenia apartmanról szeretnék információkat, ugyanis ebben az esetben google nem barátom.
Előre is köszi.
Hááát... sajna itt volt a hazajövetel ideje... Hihetetlen hamar eltelt az idő
Nagyon jól éreztem magam, amint magamhoz tértem természetesen felrakom a képeket az új albumba