Renault! én úgy tudom, hogy az Apollon kihelyzett irodája a Nicol toursnál van, ami a fő utcán a butikok között található.
Egy szőke lány a kihelyezett idegenvezető, aki a Sófia apartmanban lakik.
Renault | #109017 | 2009-07-12 20:12:20 | Válasz a #108945. hsz-ra
Szia
Valami részletesre gondolok
Renault | #109018 | 2009-07-12 20:12:51 | Válasz a #109001. hsz-ra
Sziasztok!
A szerb est szerintünk nem volt zavaró, sőt attól függetlenül, hogy még minden asztalnál ültek éjfélkor vége volt. A tulaj többször megkérdezte, hogy nem zavar-e minket az élőzene, és még az utcáról is jöttek be emberek. Az Elvis számok kifejezetten tetszetttek.
Üdv.: Zso
Sziasztok, Az Apollonos Alexandris apartmannrol tudnatok valamit irni, esetleg kepeket kuldeni rola? Vissza olvastam a forumban ezt azt talaltam mar rola.
Kepeknek nagyon orulnenk az apartmanrol illetve hogy mennyire nyugis, mit erdemes vinni ( evoeszkoz, labos, suto stb..) illetve hogy a legkondiert mennyit kell fizetni..
Elore is koszi
Szia Badman!
Tavaly voltam az Apollonnal az Alexandrosban. A légkondiért nem kellett fizetni. A konyha jól fel volt szerelve. Előeszközt nem kell vinni. Bőven volt tányár, pohár, edények, kávékiöntő, serpenyő (nem ragdt le benne semmi). Jó tágas a terasz v. erkély. Tetszett, hogy több szék is volt benne, mint ahány személyes volt a szoba. Jó nagy kinyitható száritója van. Néhány ruhacsipeszt nem árt ha viszel magaddal. Mosokatószert és a kulturált étkezéshes egy abroszt, de nagyon jó és praktikus a müanyag alátét is. Ha küldesz priviben egy e-mail cimet, szivesen küldök képeket is.
Szia badman!Az én képeim közt találsz képet az Alexandrosról.Nagyon tuti apartman elég jól felszerelt,de ha valami még kell tányér,pohár ilyesmi.Szólsz a takarítóknak s ők adnak.Jól elrendezettek a szobák,jó ,hogy van légkondi bár nem mindegyik szobában asszem.Nem nagyon zajos.Meg a gondnok este 5-után mindig kitereli az embereket a medencéből igy este lehet pihenni.De ez már lehett megváltozott mert sokan főlháborodtak,hogy 5-kor még had ne lehessen fürdeni.De nagyon jo a medencéje:-))Ja igen ruhacsipesz tényleg kell nekünk nem is volt.De nagyon jó apartman szerintem:-))
Szia Badman!
Ma este küldöm a képeket. Mikor mi voltunk este 9-ig lehetett használni a medencét. Tényleg jó a medence. Szépen karbantartják. Vizforgatóval el van látva. Este 10-től reggel 6-ig azért nem használható, mert ilyenkor valami fertőtlenítő szert adagolnak bele. A szobák is jók, kivéve a ház négy sarkán lévőket, azok nem olyan tutik! De azokban is meg volt minden. Tiszta volt és müködött benne minden.
Gudli,mi pont a sarkán voltunk az elsőn hát tök szupi szoba volt.Szüleim meg mellettünk az is okés volt.Én véleményem szerint a szobákkal nincs gond.De a tetőtéri az tuti nagyon.Mi igy is belementünk este néha a medencébe,hogy épp fertőtlenítették.Mi is furcsáltuk az öt órát de szoltunk is érte,mert még sokan akartak fürdeni.De jo akkor,ha már 9-ig lehet:-)
Bejja! Nem is azt irtam, hogy bármi gond lett volna a szobával. Mindössze annyi, hogy nem volt olyan barátságos, mint pl. a mellette lévő. Engem első látásra mellbe vágott. Pici ablak, ezáltal elég sötét volt odabbenn. A fürdő egy dobozban volt és borzalmasan pici. De igazából ez sem zavart. Úgy nézett ki, mintha egy nagy dobozt beállitottak volna a szoba sarkába. Nekem a csapott menyezet sem tetszett, igaz gyönyörően be volt burkolva fenyődeszkával. És azt sem szerettem, hogy a szobába közvetlenül a nyitott teraszról lehetett belépni. Mennyivel más volt az a szoba, amelyiket a hall felül lehetett megközeliteni és a terasza felé nagy üvegajtó nyilt. Szóval én nem voltam tőle elragadtatva, de hát a célnak megfelelt. Tényleg minden benne volt, amire szükségünk lehetett és minden kifoástalanul müködött. A butorok is szépek voltak. Az ágyak kényelmesek. Mindentől függetlenül jó éreztük magunkat. A medence meg egy főnyeremény!
Gudli,mindenkinek más az izlése.S mindenki máshogy látja.Én Stavrosban már majdnem az összes apartmanba voltam de ez ami megfogott.De izlések és pofonok.Te mész valamerre idén vagy már voltál?
Szia Bejja!
Igen, ebben egyetértek veled, hogy mindenkinek más az izlése. Az egyiknek nagyon tetszik, a másiknak meg nem Ime a mi személyes példánk! Igen, már voltam az idén Neos Marmarason. De ha összejön, akkor szeretnénk még szeptemberben elmenni valamerre. Látom neked utazásig még 22 nap van. Hová mentek?