Mi az augusztus 31.-ei héten indulunk és már izgatottan várjuk, hogy hová, de ami tuti biztos, hogy Görögország.
Ami kérdéses, hogy sziget vagy szárazföld?
Az én szívemhez közelebb áll a szigetvilág. Annyira örülnék, ha összejönne egy jó kis sziget, mondjuk Kefalónia.
94-től 3 megszakitással a Dias-sal utaztunk.Mind az irodában,mind a helyszineken tisztességesen foglalkoztak velünk.Az igaz,hogy mi nem igen vagyunk höbörgösek,tudjuk,hogy nem extra dolgokat várhatunk,mert 3 csillagnál sose voltunk magasabban.Most nem tudom ki van Rodoson,de a mi időnkben szuper volt Lantos Anikó.Csak ajánlani tudom az irodát,a kinálattól függ,de idén is azt hiszem őket válasszuk.
Próbálgattam visszaolvasgatni, de még az Unitravelről nem nagyon esett szó. Mi velük mennénk augusztus közepén Korfura. Szeretném, ha valaki megerősítene minket abban, hogy korrektek, és persze arra nem lehet garanciát vállalni, hogy nem csődölnek be, de hátha kapok egy kis bíztatást.
Igazából azért dőltem kissé a kardomba, mert ha valaki esetleg tanúja volt tavaszi vergődésemnek, hogy hová is kéne menni nyaralni, az olvashatta, hogy esélyes volt Krét az Ötkontinenssel. Namármost felmentem a honlapjukra kíváncsiságból és kb. nem tértek azóta sem magamhoz..... Nem is tudom, ebben az esetben mi a teendő....
Mit szóltok hozzá? (őszintén remélem senki sem került kellemetlen helyzetbe, illetve, hogy nagyobb veszteség nélkül tudják rendezni a problémát)
#1090112009-07-12 18:18:59 Válasz a #108905. hsz-ra
Ha nem is jön össze, utazzatok Parga-ra. Én már megcéloztam. Talán jövőre
Innen fakultatívként lehet utazni: Paxos, Antipaxos, Kék barlang, Lefkada (!) és Korfu-ra.
Olcsóbb, de mégis láttok várost és szigeteket is!
Nem tudom, hogy mennyire idevaló a kérdésem, de hátha tudtok segíteni.
Feliratkoztam több utazási iroda hírlevelére, de csak egy-kettőtől kapok hírlevelet.
Egy pártól már rá is kérdeztem, hogy vajon miért nem jönnek az ajánlatok, de még csak nem is válaszoltak.
Szerintem inkább mentsd el a könyvjelzőbe az általad kiválasztott irodák last minute oldalait és nézz rá minden nap!!!!! Mire a hírlevél elér hozzád addigra a honlapokon fenn van már 1-2 napja (ez tapasztalat) és persze le is foglalják elötted!!!
#1090822009-07-13 11:04:15 Válasz a #108592. hsz-ra
Szia Jamasz!
Köszönöm a hozzászólásodat. Az Jimakos engedélye tudtommal is rendben van, annak meg kifejezetten örülök, ha új busszal közlekednek. Korfuig nagyon hosszú az út...
mit tudtok a Budavár Toursról? én úgy hallottam, hogy esélyes, hogy nemsoká becsődöl... (barátnőm rokona utazási irodában dolgozik, és ugyanakkor hallotta, hogy az 5kontinens becsődöl, mint azt, hogy a B. T. ...)
#1091312009-07-13 14:03:59 Válasz a #108926. hsz-ra
Kedves Szabóné Manyi!
Köszi az infót, örülök, h jó a véleményed róluk! Mi sem szoktunk semmi flancolós helyekre menni, csak legyenek kedvesek és legyen tisztaság...
És amit ígértek azt tartsák be...
Még abban kérném a segítséged, h ha ilyen törzsutas vagy a Dias Zeusznál, h milyen társasággal és milyen géppel szoktatok menni?
Csak indulás előtt egy héttel tudjuk meg, de érdekelne...
Köszi
#1091482009-07-13 15:32:31 Válasz a #109071. hsz-ra
Szia Fundy!
Mi anno az OTP Travellel szerződtünk, de a buszt a Németh Travel biztosította. A sofőrök talán nem lennének rosszak, de aki szervezi nekik az útvonalat, utasokat stb. az gáz. Nem tudom,hogy alul vagy túlszervezettek, de az nem normális, hogy egy Chalkidikin lévő nyaralóhelyről 3x-i átszállással jussunk haza.Mint ahogy az sem,hogy az m5 felüljárójánál elfogyjon a gázolaj, és órákig tartson, hogy tovább tudjunk gurulni.
A szállásaikról nincs infóm, de mintha azt olvastam volna, hogy jók.