figyelem! nem biztos hogy pont a vízesésre mutat a koordináta,de a környéken lehet ( netről néztem ki ) aki pontossan tudja és volt már ott az ossza + velünk
Az edessai vízeséshez szeretnék valami koordinátát, vagy autós megközelítéshez címet kérni
Amikor Edessa közelébe érsz, már látni lehet a vízesést az útról, de egyébként Edessán belül jól ki van táblázva, lásd a filmeket, amit feltettem a honlapomra
#1098182009-07-18 14:12:54 Válasz a #109591. hsz-ra
Mi voltunk tavaly a Magic Parkban, igaz, hogy körülötte rengeteg bevásárlóközpont található, de maga a park, egy egyszerű vidámpart sok játékkal. A bevásárlóközpontok, csak körülötte vannak!!!
#1098192009-07-18 14:14:38 Válasz a #109605. hsz-ra
Fefe! Igen ez egy vidámpark, tavaly a belépő 11 euró volt egy főre, viszont odabent szinte minden ingyenes! Egy-két játékra kellett csak 1-2 eurót fizetni, de a belépőben sok minden benne van.
Hát igen... Ezek azok a dolgok, amiért feltétlenül el kell menni Görögországba! Alig 1.000 km; az szinte semmi egy kommersz vidámparkért, pláne egy bevásárlóközpontért, vagy egy semmitmondó vízesésért. GPS kordináták nélkül meg aztán tényleg egy lépést sem sehova! De van ott csúszdapark is, na meg néger árusok szuper cuccokkal, elsőrangú bőrárú, napszemüveg, stb. A páratlanul szórakoztató diszkókról már nem is beszélve... Irány Görögország! Nehogy már lemaradjon valaki valamiről...! Lóra (vagy buszra) magyar!
#1098312009-07-18 16:19:08 Válasz a #109821. hsz-ra
h.apci,
Mi baj van? "Akarsz róla beszélni?" Vagy esetleg ily módon hívnád fel a figyelmet egyéb látnivalóra?
Nézd, én igazán zöldfülű vagyok itt a magam negyvenakárhány hozzászólásommal, de amit észrevettem: hozzám hasonlóan, sokan a tenger, a napfény és a hangulat miatt mennek Görögo.ba. De ha már ott vagyunk, megnéznénk ezt-azt. Több nap szakadó eső esetén akár egy bevásárlóközpontot is, inkább minthogy napokat üljek a szálláson... Levezetek 1000 km-t, így a környékbéli, illetve max. 200-250 km-es távokban gondolkodva barangolnék csak, amin belül vízesés, állatpark, várrom, kolostor található. Ez engem érdekel. Szerintem másokat is. Ha ötleted van, jelezd, de ne minősíts (még burkoltan se) azért, mert nekem/nekünk csak ezekről a helyekről van tudomásom!
én Krétára megyek és az általad felsorolt élményekre senki nem tudott válaszolni, hogy ott hol is találok ilyesmiket, de he esetleg Te tudsz akkor légyszi. megosztani velem akár priviben is, ja és Gavdos-on is érdekelne ilyesmi.