Úgy tûnik abból amit leírtál, hogy valószínûleg még jól is jártunk a 4*-al, mert mi legalább inni kiaptunk amennyit csak akartunk. Egyébként a mûsor ott is jó volt, csak az est táncrésze maradt el, mert feljelentették a szállodát csendháborításért. Másrészt lehet, hogy csak az volt a bajunk a svédasztallal, hogy mi eddig Spanyolországot szerettük a legjobban és ott a legutolsó 1*-os szállodában is nagyobb volt a választék (és fõleg jobb)! Persze mint már írtam ez egy szubjektív vélemény, lehet, hogy másoknak nagyon ízlett .
A lényeg az, hogy imádom Sartit és aug. 29-én újra megyünk!!!!!
Édes, köszi, megkaptam, csak még nem tudtam viszont küldeni rólunk! Helyes az utód! Furi, mostmár kép is van a névhez, tetszik. Én is küldöm majd az személyazonosítót.....
Sziasztok!
Augusztus volt valaki az Anna apartmanban? Az Aeolussal megyünk, hát nem is tudom... Annyira jó volt júniusban a Haliday-ban, remélem ez sem lesz csalódás! Aki tud valami infót válaszoljon! Köszi !
Szia Zsuzsi! Köszönöm, "ott" is láttalak. Nem is tudom, hogyan tudták így meghatározni a kategóriákat. Személyautó-, személyautó utánfutóval-, meg nagybusz.
Júli 21-én indulok 2 hétre Sartiba a Paris Apartmanba!
Van valami infótok az apartmannal kapcsolatban?
Ha valaki az adott idõpontban megy oda és nem szeretne egyedül utazni, az küldjön privit! 3 autóval megyünk a tompai határtól 22 órakor indulunk!
Szai Lindy,
A Sarti infon- "kedves választ kaptunk" még én is pedig csak segíteni akartam neked. Számomra furcsa, hogy miért fórumozik valaki, ha egybõl a plafonon van egy kérdéstõl, mégsem nézheti át az ember a több hónapos elõzményeket. Másrészrõl meg sokszor nem is arról szólnak a fórumok amirõl a címszó alapján gondolná az ember. Ember legyen a talpán aki eligazodik. Az utalás ennek ellenére amit ott kaptál jó, megnéztem.
Üdv.
Zsuzsi