Még odébb van az utazásunk, de szeretek mindent előre letisztázni, több lehetőséget is megnézni, még minden változhat, ha Robi visszatér Nei Poriból, lehet, hogy teljesen más infókat hoz majd haza. Sosem lehet tudni!
Van valakinek tapasztalata az athéni taxikról? Azt olvastam egy friss útikönyvben, hogy európában a legolcsóbb, egy fuvar 3-5 eurónál nem több a városon belül, de a központból Pireuszba is max. 7 euro. Ha ez igaz, nem autózgatok. Valószínűleg a parkolóért is kellene fizetni, és így ahol éppen azt mondom, hogy vége a napnak, indulhatok vissza a szállásra, nem kell visszacsattogni a parkolóhoz. Ha valakinek van infója, megköszönöm.
A központból Pireuszba 1 euro a metrójegy ára és kb 20 perc alatt vagy ott. Egyrészt maga a metrózás is élmény, másrészt biztos nincs dugó
Ennél már csak gyalogosan olcsóbb az út
Pont Pireuszba nem akarok menni, azt csak a könyv példájaként hoztam fel.
Valószínűleg a Camping Athen-ben fogok megaludni: 198 Leofor. Athinon.
Innen egy egyenes út visz be a központig, Busz is megy rajta, de egy fárasztó nap után csak jobb beugrani a taxiba, mint buszozni vagy metrózni.
Ja, és nem mindenképpen spórolni akarok, de meglepetésbe sem szeretnék belefutni. Túl alacsonynak tartom az útikönyvben említett árat. Ha tömegközlekedünk négyen, akkor már lehet, hogy megéri egy taxi + a kényelem.
Ja, és nem mindenképpen spórolni akarok, de meglepetésbe sem szeretnék belefutni. Túl alacsonynak tartom az útikönyvben említett árat. Ha tömegközlekedünk négyen, akkor már lehet, hogy megéri egy taxi + a kényelem.
Való igaz, hogy a taxi alapesetben kényelmesebb. én még nem utaztam Athénban taxival és idén sem tervezem De mindenkinek szíve joga a választás és ha a spórolás sem fontos, akkor hajrá...legalább lesz ilyen infó is a fórumon
#1020372009-05-28 11:17:20 Válasz a #102027. hsz-ra
Nagyon köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdéssel. Ezek tényleg nem durva árak. Azért még indulás előtt a recepción biztos megérdeklődöm, de valószínű, hogy kipróbálom.
2009.Június 20-tól július 4-ig Athéntől 30 km-re egy 4 személyes apartman az RCI Marathonban levő szállodájában megegyezéses áron kiadó. Hetek megosztása is lehetséges.
Köszönettel : Ágnecz Ferenc 30 383 8784:D
Abban szeretném a segitségetek kérni, hogy albérletet keresnénk athénban szeptember 25.-töl vagy max 27.-töl. 3an vagyunk ebböl 2en lányok tehát a 2 szobás lakás is megfelel. Egy fő szempont lenne hogy az Egaleo városrész megközelitése ne legyen tul hosszu és macerás. Ha valaki tudna segiteni irjon ide: acskinga@invitel.hu
Elöre is köszönöm!
Sziasztok,Athénban van még ez a páros-páratlan rendszám dolog?
Olvasom,hogy koszos,neeeeeem akarom:(...Róma is akkora csalodás volt.Ahol volt a szállodánk (Eur negyed) mindenhol szemét volt az ut szélén,de sztem csak ott nem ahol a turisták elöfordulnak...
Nyaron nincs paros - paratlan szabaly mert keves kocsi kozlekedik Athenban.
Athen sokkal koszosabb mint Roma.
"Az utca egy oriasi hamutarto".
KiMe írta:
Sziasztok!
Abban szeretném a segitségetek kérni, hogy albérletet keresnénk athénban szeptember 25.-töl vagy max 27.-töl.
3an vagyunk ebböl 2en lányok tehát a 2 szobás lakás is megfelel.
Egy fő szempont lenne hogy az Egaleo városrész megközelitése ne legyen tul hosszu és macerás.
Ha valaki tudna segiteni irjon ide: acskinga@invitel.hu
Elöre is köszönöm!
Ez az Egaleo, a kek metro egyik megalloja.
Ezek szerint barmelyik kek metro allomas kozeleben kell lakast keresni.