Szia Kucó!
Köszönöm a gyors választ. Örülök, hogy csak jót írtál. E-mail címem: nagymaya@freemail.hu
Előre is köszi a képeket. Ha valami még eszembe jut, akkor kérdezek.
#1103072009-07-21 21:18:49 Válasz a #110281. hsz-ra
Szia! Mi 2007-ben a Personal-al utaztunk illetve a szállást tőlük béreltük, a Jón-apartmanban voltunk az közel van a Galinihoz és akkor akik ott laktak használhatták a Jón medencéjét ami nagyon szép helyen van. Mi nagyon megvoltunk elégedve velük a telepített idegenvezető (Szilvinek hívták ha jól emlékszem) segítőkész volt. Mi befizettünk félpanzióra a Geminibe, de az nem volt annyira jól ötlet, nem is ízlett nekünk a kaja és így este eléggé időhöz voltunk kötve, de akkor voltunk először a szigeten azóta már felfedeztük, hogy egyéni szálláskereséssel jobban járunk!
#1103262009-07-21 22:03:23 Válasz a #110307. hsz-ra
Kedves Geot, Kedves Nitta!
Köszi mindkettőtöknek a segítséget.
Geot ez a kereső csík, amit ajánlottál nagyon szuper.
Nitta: egy kicsit megnyugtattál, hogy a Personal jó. Mivel nem hallottam róluk, és az utazási irodák fórumban sem igazán írnak róla, ezért tartottam tőle.
#1103352009-07-22 00:56:48 Válasz a #110281. hsz-ra
Maxite!
Velük voltunk kétszer is egymás után a Galiniba. Semmi gond nem volt.
Az apartman jó. Az épület teraszának a szélétől három méterre a tenger.
A terasz lekövezett.Napágyak és székek ingyen. A vizpart első másfél méterén sóder, utánna homok.
Képek: http://korfu 200708.soszsolt.fotoalbum.hu/.
Üdv.
#1103562009-07-22 09:00:08 Válasz a #110307. hsz-ra
Kedves Nitta!
Mi is a Jón-tenger apartmanban szállunk meg.
Van valami extra tudnivaló róla? Gondolok itt a felszereltségre, mit vigyünk magunkkal, ami nektek esetleg hiányérzetet okozott? Hajszárító van-e?
#1103612009-07-22 09:31:23 Válasz a #110356. hsz-ra
Szia Betti!
Hajszárítóra szerintem nem lesz szükség.
Nekem elég hosszú a hajam, de szinte pillanatok alatt megszárad, olyan meleg van, a kis szellő pedig erre is rásegít.
Persze nem akarok belebeszélni, bocsánat.
#1105322009-07-22 22:28:02 Válasz a #110356. hsz-ra
Szia BBetti! Van hajszárító igen az a "lehelős fajta" De igazából én nem nagyon használtam mert van erkély a szobákhoz és hajmosás után azt használtam szárításra elég hosszú hajam van, ha tehetem nyáron itthon is így csinálom, csak ott szebb volt a kilátás. Mi 2007-ben jártunk ott azóta nem tudom mi változott, de akkor kétnaponta jöttek takarítani 1x ágyneműt cseréltek voltak poharak meg tányérok is, de mi kocsival mentünk én meg vinni szoktam ami kell. Mi abban a szobában voltunk ami a medencére néz ami este ki van világítva összességében bármikor vissza mennék oda, csak az a baj vele hogy turnushoz vagyunk kötve mi pedig szeretünk addig maradni amíg csak tudunk.
#1105352009-07-22 22:48:13 Válasz a #107511. hsz-ra
SZIASZTOK EMBEREK!!
Nemrég értem haza Kavos-ról és egyáltalán nem olyan szörnyű sőt jövőre megyek dolgozni!!! IMÁDTAM!!!!!!!!!! ne ilyesszétek meg az embereket nagyon-nagyon szupi!! egyetlen hányást, hányó embert patkányt nyilvános szexet de semmi effélét nem láttam!!! NE AGGÓDJ MARTA!! ahol ti lesztek a dora-ban nagyon jó hely messzebb van kavostól de esténként bemehettek!!iszonyatosan jól fogja érezni magát a fiad mert nagyon-nagyon sekély a víz szóval nyugodtan mehet amerre akar!!! az tény sok az angol fiatal és részegek de azért tűrtőztetik magukat!!
nekem nagyon tetszett kavos!! lefkimmi is!! mi a kamini-ben voltunk nemsokára írok bezsámolót remélem érdekel azért pár embert ))) teszek fel képeket is!! nagyon szuper volt vissza akarok menni!!!!!!!!!!!!!!!! és béreltünk autót is átmentünk egy két helyre (palakeostritsa meg iylenek) de azért kavos partja is nagyon tetszett!!
#1105392009-07-22 22:57:28 Válasz a #110049. hsz-ra
Üdv,
sok a szerpentin iszonyatosan félelmetes kb. bemegyek egy 500méteres alagútba kijövök be-ki kb. nagyon félelemetes mert olyan helyeken megy hogy az valami hihetetlen de álomszép!!! és igen kész a pálya.
#1105422009-07-22 23:13:30 Válasz a #108959. hsz-ra
Szia Pontikos!!!
mi is az aeolus-sal mentünk kavos-ba és hangos, nyüzsis diszkós de nagyon jó!! iszonyatosan tetszett!!!! ne rémisszen el..: végülis ízlések-és pofonok. nekem sidari nem jött be kavoshoz képest. nem szeretnék senkit sem rábeszélni semmire de szerintem jó hely szép is és nincs messze semmitől mert lefkimmi is 5km-er korfu város meg 40...szerintem az semmi! mis is fél óra alatt ottvoltunk szóval... végülis majd írok beszámolót mert voltak hátrányok is kavosban én nem azt mondom, de szerintem nem olyan rossz mint amilyennek beharangozzák!! jah és az aeolus-nak rohadt jó apartmanjai vannak én a kamini-t ajánlom ha még esetleg választhattok!! mindenképpen azt mert álomszép!!! és az a jó hogy sok aeolus apartmannak van medencéje de ha olyanba mentek mint a kamini aminek nincs bármikor ingyen hazsnálhatjátok azt a másik aeolus apartman medencéjét... egyetlen gond az idegenvezetőnkkel volt aki szerintem nem idegenvezetőnek való!!!
Üdv, Porsi
és ha bárkinek kérdése van kavos,lefkimmi stb..-ről szivesen válaszolok ))