Lefkada
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
Hozzászóló Üzenet
# 2656
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csillag77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
106 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110423 Üzenet linkje2009-07-22 13:50:32  Válasz a #110413. hsz-ra

Hm, na ez a beszéd icon_smile.gif Csak van itt egy kis ráérős idő icon_smile.gif Ezeket az üziket olvastam én is, de a válasz csak nem érkezett meg a kérdéseimre icon_smile.gif
Mindenesetre örülök, hogy kiemelted ezeket a hozzászólásokat nekem.
Azért meg elnézést, hogy nem évek óta tervezgetem a nyaralásom, ugyanis van, aki nem egy helyre szokott minden évben nyaralni menni (legalábbis nem egy országba).
Úgy gondolom, hogy nem én voltam az, aki kicsit "batárságtalanul" reagált a dolgokra. Dehát elvileg nem a vendégszerető Görögországban vagyunk ugyebár icon_smile.gif

# 2657
Angelika99
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
5 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110428 Üzenet linkje2009-07-22 13:57:56  Válasz a #110166. hsz-ra Előzmény #110166

Szia Babar!
Köszönöm a gyors válaszodat.Tudtuk hogy klímás az apartmann ,csak meginogtunk ,mert a képen nem látszik minden szoba mellett.Azt gondoltam esetleg aki előbb odaér az kaphat és az nagyon nem lenne jó. Így indulás előtt már minden jó és rossz megfordul a fejünkben.Totális zabszem effektus.Voltunk már négyszer Görögországban a szárazföldön ,ilyen messze még nem , mindenhol volt ellátásunk és még soha nem izgultunk ennyire .Aug 3-án indulunk ,már nagyon zsizsegünk./amit a görögökről: írtál teljesem osztom a nézeteidet. Ha nem lennénk a sokadik x-ben és pengék lennék nyelvől már nem lennék Magyarországon ,hanem valamelyik szigeten szüretelnénk az oliva bogyót./Szia! Angelika

# 2658
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110450 Üzenet linkje2009-07-22 15:35:11  Válasz a #110423. hsz-ra Előzmény #110423

Szia Csillag!

Én azért sem írtam neked nevet meg más árakat, mert sajnos azt nem tudok.

De tényleg szinte minden 10. üzlet egy ilyen kölcsönző, szóval bementek kb 5-be, összehasonlítjárok az árakat, és választotok.
Ez a legegyszerűbb.

Mi a szállásadót kértük meg hogy intézzen nekünk. Igaz többet ilyet nem szándékozunk csinálni, de egyszer kibírható volt.

Mivel mostmár főszezon van, így egy 50cc-s robogó ára 15 euro/nap lehet, ennél többet ne fizessetek, az már rablás. icon_smile.gif

# 2659
Csillag77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
106 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110469 Üzenet linkje2009-07-22 16:53:58  Válasz a #110450. hsz-ra Előzmény #110450

Köszi a hasznos infót. Akkor körbenézünk a "motorpiacon" icon_smile.gif Elvileg mi kicsit nagyobb robogóra, vagy esetleg motorra gondoltunk, mivel egy 50es igen köhögne felfele menet. (mint ahogy értesültem a néhol alpesi utakat felülmúló hajtűkanyarokról).
Kb 5 napban gondolkodunk, így csak lehet majd alkudni icon_smile.gif

# 2660
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110547 Üzenet linkje2009-07-23 00:47:43  Válasz a #110469. hsz-ra Előzmény #110469

csillag 77!
Reméljük, a tömény okoskodás helyett a nyaralásról visszatérve is idedugod a képed, hogy az új és felettébb kíváncsi fórumozóknak sietve válaszolj icon_evil.gif
Ha lehet, barátságosan - de gyanítom, hogy Te nem leszel önzetlen, mint ahogy másoktól elvárod.
Csak elmondom a saját példámat: ha valahova utazom, előtte az összes hsz-t végigolvasom, és csak utána kérdezek. És nem csak általánosságban, hogy mit érdemes megnézni, meg hogy írjátok le az árakat, hanem konkrétumokat. Ha kevés az időd, és olyan lusta vagy, hogy csak 1 héttel az utazás előtt kezdesz el tervezgetni, akkor az a Te gondod, mehetsz info nélkül is. Elvégre tapasztalt utazó vagy icon_rolleyes.gif Majd csak boldogulsz valahogy icon_eek.gif

# 2661
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110572 Üzenet linkje2009-07-23 09:35:34  Lefkada

Sziasztok!

Kicsit off, de engedjétek meg, hogy itt kérdezzem meg: ez most a Lefkada vagy az "Egymás becsmérlése" topik? Már jó ideje olvasom mind a Sarti mind pedig ebben a topikban a mocskolódásokat, egymás fikázását. Könyörgöm, ne alacsonyodjunk le politikusaink szintjére! Legalább ez a kis közösség szóljon arról, amiért létrehozták: egymás segítése infókkal, normális, emberi stílusban.

Köszi és Jox, bocs az off-ért

Bottakati

# 2662
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110585 Üzenet linkje2009-07-23 10:22:50  Válasz a #110572. hsz-ra Előzmény #110572

bottakati!
Köszönjük szépen, megvilágosodtunk, most már a kérdéseket is megválaszolhatod icon_smile.gif
Ja, azt is kéne icon_biggrin.gif

# 2663
Firkamano
Törzstag
Törzstag
1840 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110586 Üzenet linkje2009-07-23 10:33:03  Válasz a #110469. hsz-ra Előzmény #110469

Szia Csillag!

Nekünk jó volt az 50-es moci icon_smile.gif

# 2664
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110587 Üzenet linkje2009-07-23 10:33:42  Válasz a #110585. hsz-ra Előzmény #110585

Kónyu,

Félreértettél, nem sértegetésnek szántam senki felé a véleményemet. Nem is igazán értem a reakciódat, nem ilyennek ismertelek meg az eddigi hozzászólásaid alapján.
Ebben a topikban nem tudom megválaszolni a kérdéseket, mert sajnos Lefkada eddig kimaradt, de más fórumokon eddig is és a jövőben is szívesen válaszolok és adok tanácsokat.
Őszintén sajnálom, hogy ide jutottunk.

Szia
Bottakati

# 2665
Nyaralóstomi
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
1 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110629 Üzenet linkje2009-07-23 13:29:24 

Kedves Fórumozók!

Nem akartam regisztrálni, de látva azt sértő és primitív kommunikációt amit a Döme és Kónyu nevezetű egyének folytattak kinyílt a zsebemben a bicska.

Nem beszélve arról hogy Csillagocska a barátnőm, és nem szeretem ha szidják...

Az ..idedugod a képed.. jellegű beszélgetésre pedig azt mondom hogy dugd ide te a tiédet: 06302739022 hívják fel és elmagyarázom hogy miként kellene egy hölgy kérdésére válaszolni.

A többiektől pedig elnézést kérek az írásomért, nem terhelem ezt a fórumot ilyen hozzászólásokkal többet, elvégre szép nyaralást szeretne mindenki jó meszire az ilyen megnyilvánulásoktól.

# 2666
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110642 Üzenet linkje2009-07-23 13:59:40  Válasz a #110587. hsz-ra Előzmény #110587

OFF
bottakati!
Nem látod a mosolygókat a hsz-emben? Az azt jelenti, hogy irónikusan mondtam, én sem akartalak megsérteni.
Nyaralóstominak privi ment.

Elkerülve a félreértéseket, kéretik konkrét, 1000-szer már fel nem tett kérdéseket írni (persze csak ha valakinek ideje is van rá), talán akkor emelkedettebb lesz a hangnem. A politikusokat meg ne keverjük ide, az méltatlan (velünk szemben).
ON

# 2667
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110645 Üzenet linkje2009-07-23 14:06:02 

Csillag77-nek és Nyaralóstominak ajánlanék egy kis olvasnivalót.
Fórum etikett: http://www.hellasz.hu/forum/viewtopic.php?t=193

Különös tekintettel ezt a két bekezdést...

"- A fórumon nem követelõzünk. A fórum léte, fenntartása és a lehetõség, hogy írjunk bele mondjuk úgy hogy egy "szívesség", amit egyrészt a fórum gazdája tesz azzal hogy üzemelteti, másrészt a fórum közössége tesz azzal, hogy ír bele. Neked, választ. Ezek nem alanyi jogon járnak.
Ezért ha kérsz vagy kérdezel vmit, légy udvarias és ha kaptál valamit, köszönd meg. Például a választ a kérdésedre.

- A hozzászólást nem kezdjük azzal hogy "nincs kedvem végigolvasni az elõzõ X oldalt, ezért inkább megkérdezem hogy …". Legyen kedvünk. Másoknak is volt kedve és vették a fáradságot hogy beírják a válaszokat, úgyhogy olvassuk el vagy használjuk a keresõt vagy ne várjuk hogy udvariasan 10-edszerre is beírják ugyanazt csak azért, mert mi lusták voltunk."

# 2668
Kónyu
Törzstag
Törzstag
3614 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110650 Üzenet linkje2009-07-23 14:18:43  Válasz a #110645. hsz-ra Előzmény #110645

Így igaz, Kristin1. Én csak azért nem szoktam ezeket ideidézni, mert láthatóan ezt mindenki tudja, de valahogy mégis úgy érzik némelyek, hogy akkor is kötelességünk kiszolgálni a kérdezőket. Komolyan néha úgy érzem, egyesek azt hiszik, hogy 1-1 fórumon fizetett alkalmazottak írogatnak, várva, hogy hátha végre valaki kérdez valamit, mint anno a tudakozóban. Talán fogalmuk sincs róla, hogy a beírogatók ugyanolyan utazók-nyaralók-fórumozók, mint ők, sőt még az is lehet, hogy azt hiszik, az "itteniek" állandóan hivatásszerűen Lefkadán tartózkodnak, és a munkaidő letelte után rohannak utánanézni a válaszoknak, hogy kielégítsék a kíváncsiakat icon_smile.gif
Pedig én magam még azt is el tudom képzelni, hogy mások is nyaraltak már más országban közülünk, ugyanúgy, mint csillag icon_smile.gif, mégis valahogy érdekel, hogy mit érdemes tudnunk egy adott országról, szigetről, stb.

# 2669
Bottakati
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
675 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110660 Üzenet linkje2009-07-23 15:08:29  Válasz a #110642. hsz-ra Előzmény #110642

Kónyu, köszönöm. Kati
# 2670
Csillag77
Aktív fórumos
Aktív fórumos
106 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#110731 Üzenet linkje2009-07-23 19:55:45 

Azta, micsoda fejlemények, amíg más dolgozik, és nem a neten lóg egész nap icon_smile.gif Tehát a szabadidőről csak ennyit icon_smile.gif
A fenti fórumhozzászólásokhoz - de inkább nevezzük "magyar ember egymás fikázásának" - a következőket fűzném hozzá:
1. Ha jól látom, én nem követelőztem, mindig megköszöntem a választ, csak megjegyeztem, hogy milyen "halott" az oldal, ami most is az lenne, ha nem szítottam volna kis érdeklődést
2. Minden egyes üzenetben volt egy-kettő smiley, ami nem azért került oda, mert nem tudtam kitalálni a megfelelő írásjelet icon_smile.gif Így a sok év távlatából igen szórakoztató, hogy egyeseket mennyire könnyen fel lehet idegesíteni icon_smile.gif
3. Én még mindig úgy gondolom, hogy újat kérdeztem, amire úgy olvastam, van, aki tudott normálisan is válaszolni (Köszi Firkamano)
4. Lehet, hogy valaki lustaságnak tartja, hogy csak az utazás előtt egy héttel tudtuk meg, hogy épp Lefkada-ra megyünk, de nem mindenki ír menetrendet már decemberben a következő évről. Szerencsére nem vagyunk elveszett emberek icon_smile.gif
5. Azon meg senki ne csodálkozzon, hogy miért nem segít egymásnak két magyar....külföldön is.....

Részemről ennyi volt, többé egy betű leütésére sem tartom érdemesnek ezt a fórumot, ha minden új résztvevőt kinéznek innen a "nagy és okos törzstagok" icon_smile.gif
Jó nyaralást!
Pápá

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Jón-szigetek
<   1 2 3 ... 177 178 179 ... 570 571 572   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu