#1115752009-07-29 20:01:35 Válasz a #111573. hsz-ra
Nem vagy vele egyedül . mi szombaton indulunk, igaz Korfura csak 7-én érünk oda .De délutáni program lesz a gömbnél fent a naplemente bámulása És a hajnali séták bent Kerkyrába a szük sikátoros utcácskában ,üldögélni a Lisztonon figyelni a hömpölygő tömeget Kimenni a Kanonira lesni a repülőket ahogy szállnak le az egérsziget felől. Jókat enni valamelyik hegyi falucska csak Görögök által látogatott tavernájában. Jaj de jó lesz.
#1115772009-07-29 20:05:50 Válasz a #111575. hsz-ra
Hát, igen. Terveink nekünk is vannak.
A fővárosban bolyongani, a repülőket várni, legurulni a tóhoz, szebbnél szebb öblöket keresni...
Ja igen, akartam már kérdezni tőled, hogy 2006-ban és 2007-ben mikor voltatok Korfun?
Úgy rémlik, hogy valamelyik évben pont ugyanakkor, majdnem ugyanott...
Detti!A Corfu 2009 június alatt ott van hogy MORAITIKA.Figyelj jobban.
Geot!HA nem volt benne pozitívom,akkor azt nem tudok írni,bocs.Ha mégis valami jóról kellene beszámolnom erről a "nyaralásról" akkor azt mondanám,hogy a környező helyek szépek voltak.Érdemes megnézni őket!De Moraitika pénzkidobás!Hiába próbáljátok szépíteni azoknak akik még nem jártak itt.
#1116102009-07-30 08:30:07 Válasz a #111585. hsz-ra
Katika,
úgy látom, nem érted, amiről beszélünk.
Ha Moraitika csalódás volt, akkor írd meg, hogy csalódás volt. Nem kell szépíteni rajta semmit.
De ha volt bármi Korfuban, ami tetszett, arról igazán mesélhettél volna. Nem Moraitikáról, hanem Korfuról.
De szerintem felesleges már ezt tovább ragoznunk...
Gégé.
hm, pedig úgy rémlett, hogy a Kostasban voltatok. De lehet, hogy keverlek valakivel.
Nem vagy vele egyedül . mi szombaton indulunk, igaz Korfura csak 7-én érünk oda .De délutáni program lesz a gömbnél fent a naplemente bámulása És a hajnali séták bent Kerkyrába a szük sikátoros utcácskában ,üldögélni a Lisztonon figyelni a hömpölygő tömeget Kimenni a Kanonira lesni a repülőket ahogy szállnak le az egérsziget felől. Jókat enni valamelyik hegyi falucska csak Görögök által látogatott tavernájában. Jaj de jó lesz.
Jajjj!
Már nagyon nehezen bírom ki ezt a 28 napot.
Főleg, ha ilyeneket olvasok.
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezek.Arra lennék kíváncsi, hogy az Ibusz által szervezett Parga-Paxos kiránduláson van-e magyar idegenvezetés. Antipaxos nem tartozik a kiránduláshoz? Azt hallottam, hogy ott nagyon szép a part és a tenger. Esetleg jobb saját szervezésben menni? Honnan indulnak esetleg hajók oda?- Moraitikához közeli kiindulópont kellene.
Bottakati hozzászólására emlékszem, mintha azt írta volna, hogy a szervezett úton sem volt magyar idegenvezetés. Vagy nem jól értelmeztem?
Előre is köszi a válaszokat.
Maya
#1116212009-07-30 09:32:44 Válasz a #111617. hsz-ra
Itt ülök bent az irodában , és máson sem jár az eszem mint Korfun teljesen megvagyok már zavarodva. baromi lassan telik az idő. Hát még nektek az a 28 nap. Rossz belegondolni. De eljön majd a ti idötök is amikor mi már rég itthon leszünk ti meg még élvezitek a tengert.
#1116222009-07-30 09:38:35 Válasz a #111620. hsz-ra
Lefkimiben a kikötőböl indul kirándulóhajó Paxira jóval olcsóbb mint ha az idegenvezetők intéznék ott helyben meg lehet venni a jegyet van árusitó bodé. Mi is innen szoktunk rá jegyet venni. De indul még hajó Kerkyrából is meg Benitsesböl is Moraitikából is ha jól tudom.