Igen, eddig Görögországban még csak Paralián jártam, de a világ azért ennél jóval nagyobb...szeretünk utazni és esetlegesen képekből is lehet következtetni bizonyos emberek utazási kulturájára. Persze nem vagyunk egyformák, de Mi pl szeretjük minél hasznosabban eltölteni az időnket.
Értem én,de csak azért mert valaki nem rakott fel az albumába képet minden városkáról ahol járt még nem azt jelenti,hogy a "sarki boltnál nem jutott tovább"!Ilyen alapon nem lehet eldönteni.Ha már megjártad volna Corfut akkor OK,de így..........Egyébként én is jártam ott és felismertem helyeket Katika83 albumában.És a véleményem Moraitikáról ugyanaz mint neki.
No majd meglátjuk . Véleményem az van mindig-szinte mindig mindenről. Paralia-így utólag nem volt jó választás. Olyan tipikusan "occsó" kategória. Persze ezt is sokan a szivükre vennék, de azért van benne igazság.
Hagyjuk már ezt a vitát. Majd mindenki levonja magának a következtetést, ha megjárta Moraitikát. Ígérem, hogy ha hazajöttünk, én is megírom a véleményem, ha jó, ha rossz. Hisz erre van a fórum.
Már nagyon várom az utazást.
#1123712009-08-03 09:40:15 Válasz a #112369. hsz-ra
Nem jellemző, hogy kérnének bármilyen jogosítványt is
Elénk letett a fószer egy adatlapot és kisétált..
A jogsiszámhoz, ill. az útlevélszámhoz még pont-pont vesszőcskét is rajzolhattunk volna.
(én csak tavalyi árral tudok szolgálni; vadiúj matiz, 3napra, 90€)
Egy kicsit off leszek. Hol lehet beirni azt, hogy még mennyi idő lesz még az utazásig, úticél ilyesmi? profilnál kerestem, de ott nem találtam.
Egyébként pedig a legtöbb dolgot egyénileg terveztük, pl a szervezett szigettúránál szerintem sokkal nagyobb élmény az, hogy béreltek egy autót és útikönyvvel a kezetekben fedezitek fel a szigetet .
#1124172009-08-03 14:01:42 Válasz a #112410. hsz-ra
Mi ide megyünk át aug.25-én: Korfu – Messonghi – Dinos apartmanház
Volt már ebben az apartmanban valaki?
Szerencsére nekem nem kell se autó, se motor. Viszem az enyémet. )) Azaz az visz majd engem. Ejjjj....fiatalság, bolondság.
#1124492009-08-03 15:47:53 Válasz a #112418. hsz-ra
Szia Laura!
Ügyi vagy a beírást illetően.
A másik pedig, teljesen egyetértek veled, mi is mindig bérlünk autót és saját magunk fedezzük fel az adott helyet. Nem szeretem, ha időhöz vagyok kötve és főleg nem szeretek egy buszban zötykölődve vágyakozni egy csodaszép partszakasz után, ami mellett éppen akkor megyünkk el 100 km/h sebességgel.
Azt szeretem, amikor útközben meglátok egy tetszetős kis öblöt és már meg is álltunk, hogy csobbanjunk egyet.
Egyébként meg minden nyaralás előtt összeirkálom nagyjából, hogy melyik nap mit kellene megnézni és azokról a helyekről nagy vonalakban mit kell tudni, aztán vagy tartjuk magunkat a programhoz vagy nem.
Szerintem ez így jó, szabadon!!!
Már annyira be vagyok zsongva az úttól, nem is tudom, hogy bírom ki még ezt a 24 napot.