Hát Hoki teljesen megértelek Együttérzek veled.. Nem is tudom hogy tudtátok "elcsapni" az időt.. De ha jól értelmeztem akkor ez visszafele volt ugye? Jó éjt mindenkinek.. Holnap vár a munka..
#1133322009-08-10 01:11:33 Válasz a #113328. hsz-ra
Ezért nem megyek-jövök hétvégén. Hétközben nincs ilyen, pláne éjszaka. Hétközben még sosem kellett egyik határon sem 5-8percnél többet eltölteni. Igaz, én nem kezdek utazási irodával, nem foglalok előre szállást, így nem köt semmi.
#1133332009-08-10 01:19:45 Válasz a #113327. hsz-ra
Hááát, Pápa- Larissa az 1300km. ( Platamonas az kicsivel közelebb van) Nem olyan borzasztó távolság ez, akár egyszerre is megtehető. Mondjuk ezt a Larissát nem értem, mit csinálsz ott? Ok, tudom, semmi közöm hozzá.
Szerintetek érdemes dínárt váltani? Vagy felesleges?
Ha már úgyis megy az ember itthon €-t váltani... ugyanazon az ablakon adnak ki RSD-t is, 3,1 HUF-ért darabját. Ennyiért szerintem sem a határon, sem a szerb kutaknál nem kaptok, ráadásul nem kell megállni, sorbaállni...
----> https://www.hellasz.hu/forum/v.....c&&start=0
#1133462009-08-10 08:16:05 Válasz a #113325. hsz-ra
szia válts dinárt nyugodtan biztos ami biztos majd hazafelé a határ előtt a mol-nál tankolsz/meghát jó lessz jövőre/ egyszerre le lehet tolni az egész távot ha nem ma kezted/egyébként vigyáz-én mindíg éjszaka gurulok(szerbiában eddig nappal nem kellett a világítás tehát aki világít az magyar és le lehet venni / igy gazdagitják honfitársaim a szerb rendőrség tagjait)
#1133482009-08-10 08:21:46 Válasz a #113346. hsz-ra
Akkor nem kell lámpa városon kívül?
Tankolni még magyarban érdemes?
Arra gondoltam, hogy itthon megtankolok, majd Szegeden rátöltök és akkor már csak Szerbia végén kell 1x majd görög határ után.
530at megy el egy teli tankkal.
Tankolást inkább euróban intézzem?
Legutóbb professional szerkesztette (2009-08-10 08:22:32), összesen 1 alkalommal
Szerintem pl a Western Unionnál nem kell sorban állni, nekem még ott soha nem kellet Ott is adnak elvileg dínárt.. Nem?
ja 1300 km egyben Így is ez lesz.. Larissza és Platamonas nem 54 km? Vagy én tudom rosszul? Ami akkor elég valószínű, mert Ti jobban képben vagytok:) Első autós út..
#1133542009-08-10 08:41:27 Válasz a #113348. hsz-ra
az idei üzemanyag árakat nem ismerem 500km az nagyon kevés mivel mész-ugyanis nem mindegy az autópálya fizetésnél(pl:merci vito lehet kamion is szerintük, tankolás Nis előtt OMV-nél
A határon nem kell sorbaállni a pénzváltónál, itthon csak van türelmed kivárni azt a 2-3 előtted lévőt...
Pláne akkor nagy az előny, ha a határon átérve minden előtted lévő magyar ott dekkol, mert van hogy bezárják a váltót és elmennek enni, stb... a műszakváltás a múltkor csaknem egy óra volt náluk! Hát ezt a várakozást gondoltam hogy jó elkerülni, de van erre topic is...
Sziasztok!
Én semmiképpen nem fizetnék a tankolásért euroban. Egyszer megpróbáltam és nagyon átvágtak! Kocsogok! Azóta csak kártyával fizetek a tankolásnál, és az autóplya díjra váltok helyi pénzt. A Jugo petrolnál viszont általában nem lehet kártyával fizetni, ott érdemes előbb érdeklődni.