Hali!
Néhány infó Olimpic Beachre utazóknak, hátha hasznát veszitek. Mi eddig mindig magunk kerestünk szállást (3 főre), főszezonban nehezebb volt találni, de volt. A legjobb módszernek az bizonyult, amikor felkerestük a Stefanidis Travelt, ez egy görög utazási iroda, és pár telefon után találtak nekünk szállást. Nagy előnye, hogy a magyarul beszélő Maurer Gabi ott dolgozik, ugye az idegen nyelveket gyengén beszélő magyarnak jól jön ez. Ugyanannyiba került, mintha mi talpaltunk volna szállásért, nem volt drágább. E-mailben is lehet jelezni, hogy ekkor érkezel, eddig maradsz és akkor előre „lefoglalják” a szállást. Nem kellett előleget sem fizetnem, de ha kellene, akkor is nagyobb nyugalommal küldeném el Nekik a pénzem mint bárki másnak. Nagyon kedvesek és tényleg bármilyen kis aprósággal lehetett hozzájuk fordulni. Nekem megnyugtató volt az a tudat is, hogy tudom, van segítségem, ha baj van. Tudom ajánlani mindenkinek ezt a megoldást.
Az utazási iroda adatai:
Weblap: www.stefanidis-travel.gr (több nyelven is elérhető néhány infó, cím, telefonszám, e-mail címek)
Magyar munkatárs: Maurer Gabriella
GPS koordináta: É 40.23917° X K 22.58671°
Nyitva tartás: 10.00-.12.00 ; 18.00-23.00 (nem vagyok benne biztos)
#1142322009-08-14 19:39:06 Válasz a #114215. hsz-ra
Zezi, köszi az infót. Mi ugyan már foglalt helyre megyünk, de a kirándulások közül esetleg érdekelne pár. Árakat nem tudnál esetleg írni, hogy melyik kirándulás mennyibe került? A honlapon nem találtam. Ha Ti esetleg voltatok valamelyik fakultatívon, pár tapasztalatodat megosztanád velem?
Köszi.
#1142692009-08-14 23:08:59 Válasz a #114237. hsz-ra
Azt gondoltam, hogy valami ilyen "hátsó" szándékkal érdeklődsz járművek iránt! Remélem tényleg átlátogatsz, hisz nem jöhetsz haza anélkül a kirándulás nélkül!!
Olyan jó már így tervezgetni, hogy ennyire közel van az indulás!
#1144662009-08-17 13:09:08 Válasz a #114232. hsz-ra
Szia Anikó!
A programok árai (amikor mi ott voltunk) Meteora 15, Athén 28, Szaloniki 10, Skiathos 28, Olymposz 10, Hajóút 20, Görög est 15 euró volt. A Meteoráknál voltunk, bár nem most, hanem pár éve, nagyon lenyűgöző, érdemes elmenni, Skiathoson 2 ismerősöm is járt azt mondták, hogy nagyon szép és jó volt. Mi most az Olymposz-i kirándulásra mentünk, több helyre vittek el (templom, Platamonaszi vár, Litohoro, Zeusz kádja, Paleos Panteleimonas és olivabogyó gyár), eléggé rohanós volt, minden esetre megérte, mert mostmár tuti, hogy autóval elmegyünk Old Panteleimonas falujába és egy egész napot ott fogunk tölteni, nagyon tetszett. Ez egy kis görög falu, kőházakkal, meg minden, bár eléggé kalandos szerpentinek vezetnek oda. Ha buszos kirándulással mentek, eszetekbe ne jusson ott enni, ahol az idegenvezető ajánlja, hanem be kell menni a faluba, és ott is vannak éttermek (ezt nem árulták el, csak annyit mondtak, hogy megállnak egy étteremnél, ahol lehet enni, de nem kötelező). A falubeli tavernák áraikat nem tudom, mert mint írtam, rohanós volt a kirándulás, viszont ott ahol mi ettünk 8 euróért a kaja nem volt jó és nem azt hozták ki, mint amit az idegenvezető igért. (az mondta, hogy hús, meg tzatziki, dolmades, gigandes, stb lesz a tálon, a végén a fele se volt rajta és éhes is maradtam).
#1144962009-08-17 17:29:55 Válasz a #114466. hsz-ra
Zezi, nagyon köszönöm az infókat, tényleg jó áraik vannak ennek az irodának, meg fogjuk keresni.
Igazából még nem tudjuk, hogy mit tegyünk, mert mi autóval leszünk, de tervezünk lazítós napokat, amikor nem megyünk sehová, és olyat is, ahová esetleg elmegyünk busszal, hogy ne kelljen folyton vezetni, ezért érdeklődtem.
A legjobban az athéni út érdekel, lehet, hogy erre befizetünk, mert néztem, hogy az időbeosztás is jobb, mint általában szokott, mert egész nap ott vannak Athénban. Az nem baj, hogy mikor érünk haza, hisz a buszon is lehet aludni, úgyhogy ez nagyon jó, hogy megírtad.
Köszi még egyszer. A többi helyen már voltunk mindenhol, bár mi szeretünk többször is elmenni egy-egy helyre, ami tetszett, vagy ahol jól éreztük magunkat.
Az irodában egyébként mindig van ott valaki, vagy esténként érdemesebb benézni?
#1144982009-08-17 17:35:19 Válasz a #114485. hsz-ra
Szia aszterimu, már nagyon kevés napod van, gondolom mennyire izgulsz már?
Már én is eléggé be vagyok sózva, nagyon gyorsan telnek a napok! Várom a találkozást is, remélem sikerül!? Majd még írok neked!
Hát már nem nagyon lehet bírni velem! 3 nap!!!!! Alig várom! Én is várom a találkozást, valahogy csak összehozzuk! Én úgy tervezem, hogy egy teljes napot Makryn töltünk, aztán ki tudja hogyan alakul.
Ez a Stefanidis travel valóban nagyon jónak tűnik. Én most írtam nekik levelet, remélem hamarosan válaszolnak. Nem tudom ti mikor voltatok, de ha az árak nem túl régiek akkor messzemenőkig ők a legjobbak.
#1145912009-08-18 14:08:46 Válasz a #114551. hsz-ra
Elhiszem, hogy nagyon izgulsz. Már én is, pedig nekem még picit több napom van.
Mindenképp összehozzuk a találkát, hisz nem leszünk egymástól messze, pár órát lehet egymásra szánni, vagy legalább egy jó beszélgetést!
Mi is kinéztünk pár utat ennél az irodánál, úgy tudom Zezi mos volt ott, hisz azt írta itt a fórumban, úgyhogy az árak biztos frissek. Majd írd meg, ha válaszoltak, hogy mit írtak! Köszi.
Zezi! A thassosi útról tudsz valamit, -ár, honnan indul, mi van benne?- és írtál valami hajóutat is, az mit takar pontosan?
Köszi még egyszer.
Sziasztok!
Az Apollonnál ma reggel fizettem be egy utat Olympic Beach-re. 24--én indulunk. Kettőnknek törzsutas kedvezménnyel (utazás, szállás) 38.380,-. Az imént telefonáltak, hogy már mehetek is a részvételi jegyért. Nagyon fel vagyok pörögve. 7 évvel ezelőtt jártam itt. Kiváncsi vagyok, hogy mennyit változott.
#1145962009-08-18 14:34:14 Válasz a #114591. hsz-ra
Hát ez nagyon jó hír! Mármint, hogy az árak frissek, így biztos, hogy fel fogjuk keresni az irodát. Én meg azonnal írok, ha vmi bővebb infót kapok a programokról!
#1145972009-08-18 14:34:30 Válasz a #114595. hsz-ra
Szia Gudli. Ez tényleg jó ár két személyre, nagyon is. De végül is az már majdnem utószezon, és last minute-ben ki lehet fogni ilyeneket.
Szerintem nem fogsz csalódni. Mi azért szeretünk augusztus végén, szept. elején menni, mert még van élet, de már nincs az a nagy tömeg, és a meleg is kibírhatóbb, mint nyáron.
Mi is 24-én indulunk, de mi autóval.