Kicsit elkeseredtem,mert feltettem a fotóalbumba egy uj albumot Jón tengeri szinek cimmel.Azért is lett ez a cime,mert olyan szédületesek a szinek.Legalábbis aki ott volt az tudja,hogy micsoda szineket lehetett látni a Jón tengeri hajóuton.Egremninél,a Scorpions szegetnél,Vriga beachnél,stb.A világoskék,sötétkék,türkiz és a zöld millió árnyalata egymásba olvadva és folyamatosan változva a napfényben.És a gépemen nagyon szépen látszik is ez.De a Fotóalbumban nem! És ez olyan szomorú,mert sok kép attól jó,hogya szineket látjuk,egyébként teljesen átlagos,mondhatni unalmas képek,a szinek különlégessége teszi különlegessé a képet is.Jó néhány kép ilyen és úgy elszomorit,hogy nem látszik ez jól.Aki ott volt,tudja,hogy miről beszélek,de az rossz,hogy mások nem látják ugy,ahogy mutatni szerettem volna,vagy tudnám...
#1140542009-08-13 16:40:22 Válasz a #114030. hsz-ra
Miskolciutas, sajnos a fotóknál mindig ez van, főleg ha kisebb méretben látjuk, mint a mi saját gépünkön, de szerintem ne búsulj, mert szépek a képek, én még sajnos nem tudtam egészen végignézni, de amit láttam az szép!
Köszi,Anikó a vigasztalást...tisztára "szerelmes" vagyok abba a kékbe,ami Egremninél volt,és ugy örültem,hogy megmutatom,erre,nem sikerült ugy,ahogy szerettevolna.Mintha az avatar melletti fotóalbumok felirat alattra kattintva kicsit jobbak lennének a szinek,de lehet,hogy már csak szeretném!!
Újra! Köszönöm akik régen válaszoltak a kérdéseinkre! Holnap bevásárolunk az útra és hétfőn reggel 8kor a népligetből indul a busz! Walter travel aki utazott már busszal, mennyi idő alatt értek le?
Sziasztok! Ma jöttem haza Párgáról, nagyon jól éreztük magunkat! Diogenis apartmanban vtuk, ami Párga legjobb helye!
Pár hasznos infó:
robogóbérlés: Aeolus 15euro/nap
autó: Aeolus 48euro/nap (mi kocsival mentünk Lefkadára, Porto Katsiki és Egremni strandra...jó döntés volt NAGYON!) + 20euro tankolás!
Paxos, Antipaxos kiránduás: erre mindenképpen menni kell!! 20euro- nem Aeolusal (náluk 25 és tömve volt a hajó + alig volt "idegenvezetés")
GLIKInél Archeon folyó: ide robogóval érdemes menni!!!!
Ha van vkinek vmi kérdése, nyogodtan írjon!)
#1141212009-08-14 06:10:47 Válasz a #113595. hsz-ra
Szia Orsi!
Írtam Neked már, de "pü"-ként, valószínű, hogy azt nem kaptad meg. Tegnap én is bent voltam az utazási irodában, átvettem a megfelelő dokumentumokat és már tudom, hogy Kecskemétről de. 10 óra 10 perckor indul a busz Pargába. Egy rövid óra buszozás után Szegeden vagyunk és már Ti is felszállhattok...! Ezután pedig a végtelennek tűnő hosszú út vár ránk....
Az időjárás előre jelzés szerint jó idő ígérkezik Pargán.
Ha dolgozol még az indulásig, akkor jó munkát és kitartást, már csak hat nap!
Üdv: MárTus
MárTus! Nem kaptam privit, de sebaj. Voltam szerdán én is, de nem kaptam még meg a papírokat. Talán majd ma hívnak. Aztán foglalni ám a helyet! Hárman jöttök? Mi ketten leszünk a férjemmel.
1 hét múlva már közelítünk Pargahoz!!!!! Addig meg dolgozom. Jó várakozást Nektek is és mindenkinek, aki a hétfői Walteres turnussal és csütörtökön az Aeolussal indul!!
Üdv. -Orsi
#1141882009-08-14 14:05:54 Válasz a #114109. hsz-ra
Szia Bocko!
Mi Aeolusal mentünk Hook hajó!(25euro)
Szinte minden hajó 1xre indul, azt hiszem 10kor volt indulás és 17:30ra értünk vissza! Ebbe benne volt 2 fürdés a hajóról és Antipaxin 2-3 óra tengés-lengés!
#1141902009-08-14 14:10:14 Válasz a #114101. hsz-ra
Szia Gery89!
Nekünk Pargára menet 24 óra volt, de ebbe benne van, h vmi probléma volt a busszal és álltunk 2x 1/2- 1 órát! és a határoknál is sokat kellett várni!
Visszafele, félelmetesen gyorsan jöttünk 18 és 1/2 óra!
#1142732009-08-15 00:56:16 Válasz a #113801. hsz-ra
Szia Mindenki!
Mi szeptember 27. és augusztus 09. között voltunk a Walter Travel szervezésében Pargán. Csak jókat tudok mondani. Imádtuk! Az utazással kapcs: a fiúk, Attila és Norbi nagyon aranyosak, ha bármi gond van, segítőkészek. Nagyon jól mentek, igaz hosszabb pihenőket is tartottunk néha, mivel a pargai kisbusz csak 10 után tudott értünk jönni, hogy elvigyen a szálláshoz (ez egy partneriroda busza, és rengeteg irodának dolgoznak), de nem volt feltűnő, sőt! Pont időben értünk Pargára, és már jött is a kisbusz. Szerintem jó volt a szervezés. Mi a Mimis apartmanban voltunk. Én nagyon meg voltam vele elégedve. Ez van a legközelebb a tengerhez. Nekünk a Valtos Beach jött be a legjobban. Átmentünk gyalogosan a Lichnos Beachre is az olajfa-ligeten keresztül, és megérte a "szenvedést", mert az is nagy élmény volt.
Hajókázás: Barbara (már nem ő az idegenvezető, hanem egy új srác, akit nem ismerünk) javasolta, hogy a Captain Hook-kal menjünk. Mi viszont utánajártunk a dolognak, és végül az Ionian Start választottuk. Nem valami bizalomgerjesztő kívülről , de nagyon örültünk, hogy ezt választottuk. Az Ionian és a Captain Hook egy cég. A Hook 25 euró, az Ionian 20. Számunkra az volt a lényeg, hogy a Paxos-Antipaxos hajóúton bemehessünk a kék barlangokba. Ugyanis az Ionian Star kicsi hajó, és 3-ból kettőbe be tudott menni, a Hook, illetve bármelyik többi hajó nem. A tenger gyönyörű ott. Aki mer ússzon! A hajó a barlangból kifelé jövet megáll, és vissza lehet úszni. Van egy szűkület a barlang jobb oldalánál, de át lehet menni a mellette lévő "mélyedésbe", és úgy vissza a hajóhoz. Csodaszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az Ionian kapitánya Apostolis, nagyon jó fej!
Kaja: Mindenképp próbáljátok ki a Bacchosban a metaxa szószos gyrost! Isteni! A buszos fiúk is biztosan ajánlani fogják! Egyébként kisebb kajálásokra a 33-at ajánlom, ott a legfinomabb a gyros, a szuflaki, illetve a banános-csokis palacsinta! Utolsó nap leírtuk a kiszolgáló csajnak, hogy van magyarul, hogy ide jöjjön mindenki enni..... Kíváncsi vagyok, kikerült-e.
Hát hirtelen ennyi jutott eszembe...... Ha valakinek kérdése van, írjon nyugodtan! Összegezve a Walter Travel és Parga egy 10-ből 10-es párosítás volt számunkra!
#1142862009-08-15 11:46:03 Válasz a #114204. hsz-ra
Szia Deepearl!
Nem kellett fizetni....!
48 euro amit fizetned kell, ebbe benne van a biztosítás is! Nagyon lazán intézik a dolgokat!(nem tudom, h ti kivel mentek nyaralni, de mindenképpen érdemes ilyenkor az iroda ajánlását elfogadni...így utólag sem lehet semmi probléma)
Reméljük, azért nem töritek össze magatokat!