Olympic Beach
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 316
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Gudli
Törzstag
Törzstag
1067 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114602 Üzenet linkje2009-08-18 14:57:11 

Szia Anikó!
Mi is az elő- és utószezont kedveljük, mivel nem birjuk a nagy meleget. Az idén már június elején voltunk Neos Marmarason. Tökéletes volt az is. De ez annyira kedvező ár volt, hogy nem tudtuk kihagyni.

# 317
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114604 Üzenet linkje2009-08-18 15:02:21 

Már válaszoltak is! icon_smile.gif
Én csak egy-két dologra kérdeztem rá, de hátha segítség! icon_redface.gif

Athen 45 euro/fo gyerekeknek 12 eves korig 35 euo
A reszveteli dijon felul kell fizetni az Akropolisz belepojet, ami 12 euro /fo (18 eves
korig ingyenes)
Az atheni kirandulas minden heten szombatrol vasarnapra virrado nap ejfelkor indul
es vasarnap este fel 9-kor erkezik vissza. (mas nemzetisegu csoportok mennek
mas napokon is)

Meteora 15 euro/fo gyerekek 13 euro/fo
A kolostorok belepoje 2 euro/fo/kolostor gyerekeknek ingyenes
Kirandulasok idopontja minden hetfo es csutortok.

Skiathos 28 euro/fo gyerekek 26 euro/fo
a kirandulas ideje: minden csutortokon

# 318
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114618 Üzenet linkje2009-08-18 18:09:39  Válasz a #114604. hsz-ra Előzmény #114604

Köszi aszterimu, bár ez nem igazán az, amit zezi írt. Ő Athént is 28 eurónak írta. A 45 eurós ár ugyanannyi, mint egy másik irodáé, akinél a szállást foglaltuk. Bár ez az iroda más időpontban ér oda, és indul haza, úgyhogy amiatt talán ez mégis jobb. Mert a honlap szerint este 6-ig ott vannak Athénban, és az azért jó!

Köszi szépen, a helyszinen úgyis szétnézünk, aztán majd döntünk. Skiathos nagyon jó ár ennyiért, de ott már jártunk, úgyhogy ha Thassosról többet megtudok, akkor majd döntünk.
Lehet, hogy én is rákérdezek e-mailben.
icon_biggrin.gif

# 319
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114621 Üzenet linkje2009-08-18 18:27:06  Válasz a #114618. hsz-ra Előzmény #114618

Igen, én is meglepődtem. icon_eek.gif Egy kicsit másra számítottam. icon_confused.gif De ezt kaptam. Így nálam is az indulási időont lesz a döntő. Bár, ha ezt választjuk az első pár nap elég húzós lesz! icon_eek.gif icon_biggrin.gif
# 320
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114696 Üzenet linkje2009-08-18 23:31:57  Válasz a #114621. hsz-ra Előzmény #114621

Írtam én is e-mailt az irodának, kíváncsi vagyok nekem mit válaszolnak. Te konkrétan a Gabriellának írtál, vagy a másik e-mail címre?
Sajnálom, ha ez így van, ahogy neked írták, mert az athéni útnál nem is annyira az árnak örültünk, hanem annak, hogy a honlap szerint este 6-ig ott vannak a városban, erre neked meg azt írták, hogy már fél 9-kor OB-n vannak.
Várom a választ nagyon. icon_biggrin.gif

# 321
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114712 Üzenet linkje2009-08-19 08:25:52  Válasz a #114696. hsz-ra Előzmény #114696

Szia Anikó!

Gabriellának írtam közvetlenül. Én is tök megörültem, mert ha úgy lett volna, ahogy a honlapon szerepel mi is fix, hogy megyünk. Még az ár is mindegy lett volna szinte. De így azért elgondolkoztató. icon_confused.gif
Azért majd írd meg kérlek, hogy neked mit válaszoltak. Most már kíváncsi vagyok. icon_rolleyes.gif

# 322
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114810 Üzenet linkje2009-08-19 20:37:49  Válasz a #114621. hsz-ra Előzmény #114621

Szia Vera, hát sajnos nekem is ugyanezeket írta Gabriella. Az árak is ugyanannyik, Athén 45 euró. Írt egy érdekeset hogy vannak 35 euróért is, de csak a szerbeknek, románoknak, ukránoknak? Ezt nem igazán értem, de ez van.
Thassos sajnos nincs nekik, érdeklődés hiányában, ezt is sajnálom, de azért biztos meg fogjuk őket keresni, aztán majd meglátjuk, meg persze még szétnézünk több irodában is, hogy mi a helyzet.

Azért ezen nem fog múlni a nyaralásunk az biztos!

# 323
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114887 Üzenet linkje2009-08-20 09:42:16  Válasz a #114810. hsz-ra Előzmény #114810

Szia Anikó!

Sajnálom, hogy neked is hasonlókat írtak. Egy kicsit azért bíztam benne, hogy esetleg te más infókat kapsz. icon_wink.gif De hát valóban nem ezen fog múlni! icon_biggrin.gif
Indulok is csomagolni, irány Görögország!!!! icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_lol.gif

# 324
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114922 Üzenet linkje2009-08-20 13:14:13  Válasz a #114887. hsz-ra Előzmény #114887

Tudod, ha már ott leszünk nagy baj nem lehet. Azért majd Te is nézz szét a helyszinen, legalább mire mi odaérünk már biztos infókkal tudsz majd szolgálni!
Egyébként milyen kirándulásokat terveztek? icon_lol.gif

# 325
Ekoncz
Kezdő fórumos
Kezdő fórumos
2 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114944 Üzenet linkje2009-08-20 16:23:22  kérdések hada :)

Sziasztok!

Egyrészt én is köszönöm az infókat, amit megosztottatok egymással és mindenkivel, mert nagyon hasznosak!
Viszont egy kicsit remélem, hogy még nem mindenki indult el OB felé, és lesz aki válaszol nekem is. icon_smile.gif
Mi szeptember 7-én indulunk busszal Olympic Beach-re, életünkben először.
Több szempontból is izgalmas utazás elé nézünk, mivel édesanyámmal megyünk, aki vesebeteg, így érte egy kicsit aggódom. Ezért tehát a kérdések hada. icon_smile.gif

Abban tudtok segíteni, hogy az utazás kb. mennyi idő lesz?
Illetve mi a helyzet pl. a csapvíz minőségével? Ugye nem kell több hektoliter ásványvizet vinnünk?
A másik kérdéskör pedig az ottani utazás. Gyalogolni biztos nem tudunk sokat a melegben, a bicikli is kilőve, így marad a kocsibérlés vagy a taxi. Tudtok ezekről valamit? Pl valahol olvastam, hogy a kocsibérléshez nemzetközi jogsi kell, ez igaz?

Előre is köszönöm a válaszaitokat!
Akik pedig holnap utaznak: Jó utat és pihenést! icon_smile.gif

# 326
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114956 Üzenet linkje2009-08-20 17:53:33  Válasz a #114944. hsz-ra Előzmény #114944

Szia ekoncz. Örülök, hogy segítettünk a válaszainkkal. Nekem is rengeteget jelent így utazás előtt a hellasz.hu. Utazás után pedig szintén, az emlékek megosztása miatt.

A kérdéseidre próbálok válaszolni. Az út hossza elég változó lehet, függ a busztól, (minősége, mennyire új, esetleg használt, szóval milyen állapotban van), a sofőröktől, de mi amikor busszal mentünk általában 15-17 óra alatt értünk le, volt hogy többre sikeredett, de általában ennyi szokott lenni.
Ez függ a határoktól is, hogy hol mennyit kell várni, ezt sajnos nem lehet előre tudni.

Éjjel viszont aki tud, alszik a buszon és így gyorsan eltelik az idő. A legtöbb busz megáll 4-5 óránként, éjjel lehet, hogy kevesebbszer, és akkor el lehet intézni az "intim" dolgokat. Most már kulturált nagy kutaknál állnak meg a buszok, úgyhogy ez remélem nem lesz gond anyukádnak.
Az északi részen sok helyen iható a víz, állítólag OB-n is, de mi mindig szoktunk venni ásványvizet, ami nagyon olcsó kint, és finom. Mi mindent azzal főzünk, iszunk, mert már volt, hogy megjártam és kórház lett belőle. De ez tényleg egyéni dolog, én azért -mivel anyud sem egészséges-, inkább ajánlom az ásványvizet. Itthonról semmiképp ne vigyetek, lehet ott kapni.

Az utolsó kérdésedre nem nagyon tudok válaszolni, biztos lesz, aki megteszi. Annyit tudok, hogy Paralián biztos lehet autót is bérelni, OB-n lehet, hogy csak robogót és quadot, esetleg biciklit.
Vannak menetrendszerinti buszok, esetleg azzal is tudtok közlekedni, a helyszinen utána tudtok nézni, és választani, ami kényelmes lesz!

Remélem szép nyaralásotok lesz!?

# 327
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114957 Üzenet linkje2009-08-20 17:54:26 

Ja még egy: Nemzetközi jogsit mi is viszünk, de mi autóval megyünk, így a határőrök miatt jó ha van, de kinti bérlésnél még tőlünk sosem kérték.
De ez csak az én tapasztalatom.

# 328
Aszterimu
Aktív fórumos
Aktív fórumos
174 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114960 Üzenet linkje2009-08-20 18:16:12 

Sziasztok!

ekoncz! Én is a közlekedési eszközöt után érdeklődtem és jópáran, akik már megjárták O.B-t írták, hogy mindent lehet bérelni a helyszínen, többek között autót is.
A nemzetközi jogsiról meg ha jól emlékszem egy blogon olvastam, elegendő a sima jogosítvány is. Elfogadják.

Anikó!
A programok nálunk még mindig nincsenek telejsen átbeszélve. Én szeretnék elmenni Athénba és a Meteorákhoz, na meg ott van Skiathos is....Meg ugye egy nap Makry.... icon_wink.gif szóval nem tudom, hogy a végén hogy döntünk és melyik az amit ki kell hagynunk. icon_confused.gif De mire Ti kiértek én ezekben a dolgokban már tájékozott leszek, úgyhogy tudok Nektek majd hírekkel szolgálni! icon_lol.gif

# 329
Busaianiko
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1740 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#114998 Üzenet linkje2009-08-21 00:03:17  Válasz a #114960. hsz-ra Előzmény #114960

Köszi aszterimu, én is reménykedem benne, hogy már jól körbenézel, mire odaérünk, de persze mi is akarunk mindenképp tájékozódni majd.

Olympic Beach is már sokat fejlődött, mióta ott nyaraltunk régebben,azért nem tudtam pontosan, hogy most hogy áll a helyzet a kölcsönzésekkel kapcsolatban.

Nagyon jó utat kívánok Nektek, vigyázzatok magatokra, hamarosan mi is követünk titeket! icon_lol.gif

# 330
Zezi2
Aktív fórumos
Aktív fórumos
53 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#115101 Üzenet linkje2009-08-22 18:56:27  Válasz a #114496. hsz-ra Előzmény #114496

Szerintem inkább esténként próbálkozz ha jól emlékszem 6-tól vannak ott, de mi általában 7, f8 körül mentünk és akkor mindig voltak.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 21 22 23 ... 82 83 84   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu