Timba! Lehet, hogy kinn összefutunk:) Mi holnap este 6-kor indulunk, előtte még lenyomok egy nap melót. Szóval Toroniból egy párszor át fogunk ruccanni:)
Most nézem milyen az idő Sarin. 26 fok van.
Remélem szetember közepén legalább lesz ilyen idő, vagy még jobb.
Shiton félszigetet már teljesen átböngésztem ami a strandokat illeti , illetve Kassandába is belemerülte.
Tetszik a hely.Remélem tényleg olyan lesz mint 1-2 képen.
Nagyon szép tengerpartok vannak .Szeretnénk bejárni ezeket a csodaszép helyeket.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki tud e bővebb infót a SARTI - THESSALONIKI HELYI AUTÓBUSZJÁRATOKRÓL? Van? Létezik? Ha igen, merre található a faluban? Ki van téve a menetrend? HA igen, hogy járnak a buszok? Vajon mennyi a buszjegy oda vissza? Egy egyéni városlátogatást szeretnénk majd csapni, nem utazási iroda fakultatív programjaként, hanem csak úgy magunknak. Előre is köszi! Üdv.: Szellősdy
Van-e tapasztalatotok hogy kint mennyire veszteséges euro-t váltani? Azon gondolkoztunk, h vinnénk magunkkal forintot is, vagy érdemesebb mindet itthon beváltani?
Szia, én 2007ben voltam utoljára kint, de akkor sehol nem láttam forint váltó helyet. Sztem max. Athénban vagy Thessalonikiben bankokban lehet váltani. De ez csak az én véleményem.
#1158592009-08-30 11:32:51 Válasz a #115845. hsz-ra
ha jól emlékszem brutál áron váltották a Sithon irodában a forintot €-ra,akkor már jobban jársz ha kártyáról veszel fel pénzt.Én semmiképp nem ajánlom az ottani átváltást.......
#1158722009-08-30 13:50:57 Válasz a #115855. hsz-ra
Az apartman a Beach felé vezető földútnál van, körülötte semmi, szószerint, csak gyom, ha le nem vágták azóta, és nem messze tőle legeltették a lovakat is. Maga az épület jól néz ki, de a környék!
Belülről nem láttam.