#1167982009-09-08 09:33:40 Válasz a #114156. hsz-ra
Most néztem meg a 15 napos előrejelzést Pargara. Háááát, kicsit lelombozott.
Szombaton 12-én indulunk, akkor ott jó idő lesz, vasárnap már esni fog, hétfőn is lehet eső, kedden csak eső, utána van remény, hogy sütni fog a nap, de nagy meleget nem jósolnak, max.26 fok???Az meg mi, annál itthon is több van....Kár volt megnéznem!
#1168012009-09-08 09:58:48 Válasz a #116798. hsz-ra
Ezek szerint nem nézted meg a tegnapit..... az még sokkal rosszabb volt ! Én már ennek is "örülök" !! csak már ennél rosszabb ne legyen. mondjuk egy ottani 26 azért nem egyenlő az itthonival, sztem. Egyébként most hívott egy haverom Krétán vannak , esik az eső és 22 fok .....(megnéztem az ő hetüket is , hááát napos/felhős és 23-ból nem jönnek ki)
#1168042009-09-08 10:10:12 Válasz a #116801. hsz-ra
Tavaly 1 napot esett az eső, amikor Sartin voltunk és lemotoroztunk Toroniba. Fúúú, nem kívánom senkinek! Az egyik, hogy majd meg fagytunk a motoron(természetesen fél úton kapott el a vihar) és hiába láttam a hegyek tetejéről a gyönyörűséges Kalamitsi-t nagyon nem tetszett. Visszafelé napsütésben jöttünk és akkor minden varázslatos volt.
Te is jössz Pargara?
Ez érdekes dolog én már egy hete nézem az időjárást az http://www.accuweather.com-on (gondolom tiis ott nézitek)
És napról napra változik előszőr 11.-ére jósoltak rossz időt aztán csütörtöktől most meg
Most meg két napra kicsit esős és 18-tól szikrázó napsütést.
Szerintem ez nem tűnik olyan rosznak korábban sokkal esősebb napokat is írtak.
Ezenkívül a barátomék most jöttek haza két három napja Korfuról és állítólag 36 fokok voltak az előrejelzésben pedig akkor is ennyi fok volt.
#1168082009-09-08 10:25:04 Válasz a #116749. hsz-ra
Hát most lehet ki fogtok nyírni, de Pesten vettem egy olcsó műanyagot
ami kipróbálva nem tűnik rossznak.
Arra gondoltam, hogy jó lesz másodiknak azért megpróbálok helyben egy jobbat keresni és ezt meg ajándékba adom a páromnak.
Persze békatalp is jó lenne, de pl az amit a LIDL-ben láttam akkora volt hogy lehet a fél bőröndöt kitöltené.
Én még ebben kezdő vagyok egyenlőre csak felfedezném az élményt.
De a pipának örülök minap néztem a Tescoban az ott kaphatókat és ehhez képest elég gagyinak tűntek.
#1168132009-09-08 10:37:30 Válasz a #116807. hsz-ra
Én már bepánikoltam az időtől, mert minél több helyen nézem annál, rosszabb. Már csak reménykedni tudok és nem nézem meg többet egyik oldalt sem.
A Pesti irodában elég érdekes ügyintéző hölgyek vannak és most finoman fogalmaztam. Annyit mondtak, hogy lesznek magyarok is a buszon.
A Diogenis felszeretsége: 2 lapos, 2 kis tányér, 3 vizes pohár, 2 kanál, 2 villa,2 kisebb kanál. Elektromos főző 2 lapos, hűtő, 1 nagyobb, 1 kicsi lábas,
nincs mikro, vágó deszka, rövid italos pohár, kávés csésze, éles kés,tálca, szóval csak a minimum. Egy kis asztal terítőt is érdemes vinni a kinti asztalra. Szegényes a felszerelés, viszont minden nap takarítanak és többször is húznak ágyneműt, kiviszik a szemetet. Szóval tiszta...Szomorú vagyok, hogy nem kaptam oda szállást, pedig időben befizettem. De ez van.
Oké majd jól megnézem a rövid hajas képed és Szegednél csak észre veszlek, jó lenne ha lenne rajtad egy kitűző, hogy "Breki" az sokat segítene Vagy én kiírom magamra, hogy Rita, bár nem lesz még egy kattant aki egyedül utazik
Ja és én a Postán kötöm meg a biztosítást, mindig ott szoktam. Tavaly nem kötöttem, történt velünk egy motoros baleset és a dombornyomású kártyára elláttak. Az utolsó 3 nap kötözésre jártunk és az apartmanban nyögtünk. Szép volt....
#1168162009-09-08 10:47:54 Válasz a #116813. hsz-ra
Sztem a Rózaszín hűtőtáskáról megismersz.
Illetve elég magas vagyok 187 cm és sztem lesz nálunk egy nagyméretű
piros strandtörölköző.
Nekem az nagyon bevált napközben hátam mögé rakom kényelmesebb így este lehet vele takaródzni és így még helyet sem foglal a csomagban.
Majd lehet cserélhetnénk telefonszámot is nekünk is jól jönne Szegeden ha tudnánk, hogy kb hol tartotok mennyit kell még várni illetve hogy kb hány magyar van, remélem szegeden is lesz még jópár.
#1168242009-09-08 11:59:50 Válasz a #116816. hsz-ra
Én is szoktam egy jó vastag törölközőt vinni a buszra, hasonló célra mint Te és nyakpárnát meg kispárnát is.
Szóval rózsaszín hűtőtáska, oké
A postai biztosításról annyit, hogy 3 féle árkategóriában van, nyilván ahogy emelkedik az ár úgy emelkedik a szolgáltatások köre. Én az alapot szoktam kérni az kb. 450Ft naponként. Ebben nem vállalják, hogy haza szállítják a földi maradványaimat Huuh, ez nagyon durva volt!
Privibe küldöm a telefon számomat .
Nekünk már csak 2 nap az indulásig Pestről, igaz holnap már fel kell mennünk. Aztán pénteken-kor felszállunk álmaink buszára. Sok nagyon jó tippet kaptam a fórumról. Remélem összefutunk kint. Mi a Sakisban leszünk, de be szeretnénk barangolni a környéket, ha lehet összeállva valakikkel, közösen bérelve autót. Az időjárástól mi is tartunk, de 2007-2008-ban is ilyen volt az előrejelzés és mégis jó idő volt. Igaz akkor Rodoszon és Krétán voltunk, ami "kicsit" lejjebb van. Bundát, hótaposót nem viszek.
Üdv. mIndenkinek.