Melyik részre utazol?
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
Hozzászóló Üzenet
# 316
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11698 Üzenet linkje2006-07-16 21:49:41 

Most jut eszembe, hogy ez a fórum az uticélokról szól. Jövõ nyáron csak azért is elmegyek Evia-ra.Eredetileg oda készültem idén. Sok szépet olvastam róla.
# 317
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11700 Üzenet linkje2006-07-16 21:54:31 

Görögország túl sok szépet kínál, hogy mindet megismerhessük. Egy élet nem elég rá. Sajnos.
Mi jövõre nemvalószínû, hogy Görögbe megyünk. Bár az idén is ezt mondtam icon_smile.gif
Majd kiderül.

Andi

# 318
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11701 Üzenet linkje2006-07-16 22:03:41 

Azért én igyekszem, minél többet megismerni belõle. Tudnék ott élni. A görög nyelv tanulása már tervbe van véve, csak nem találtam hozzá megfelelõ nyelvkönyvet és tanárt.
# 319
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11710 Üzenet linkje2006-07-17 08:38:43 

Szia Dani!

Nagyon köszönöm a sok jó infót. Látom, te nagyon szereted ezt a részét Görögországnak.
Azt hiszem nagyjából most már mindent tudok, amit tudni akartam, mert már amit csak lehetett megkérdeztem, de ha mégis eszembe jutna valami, akkor kérdezek. icon_smile.gif

Na máris eszembe jutott valami. icon_lol.gif
Vrasnáról Stavrosba és vissza, van este busz? Mert egysezr szívesen megnézném Stavrost este is.

# 320
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11712 Üzenet linkje2006-07-17 08:44:20 

Szia penelopé!

Szerintem az ilyen ember sehol sem tudja igazán jól érezni magát. Nekem az a véleményem, hogy teljesen mindegy, hogy sátorban, 5 csillagos hotelben, apartmanban, vagy faházban nyaral az ember, a lényeg, hogy TUDJA magát jól érezni.
Csak a tengerparton pocolni két hétig, tényleg unalmas lehet. De ezért kell szétnézni a környéken. Biztosan azon a helyen is volt nézelõdni való, mégha nem is annyi, mint Görögországban.

# 321
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11721 Üzenet linkje2006-07-17 10:13:51 

Szia HJudit!

Vannak ilyen emberek, az biztos. De hogy ebben nekik mi a jó? icon_confused.gif

# 322
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11722 Üzenet linkje2006-07-17 10:18:26 

Szia keke!

És Mauritiuson nincs a környéken se semmi látnivaló?
Amúgy nem azzal van a baj, hogy ki hogy szeret nyaralani, elvégre nem vagyunk egyformák.
Van, aki két hétig csak a tengerparton fekszik, mert õ erre vágyik, van, akik éjjel nappal megy, mint a mérgezett egér és vannak, akik ezt is, azt is szeretik csinálni. Nem ez a lényeg. Hanem, hogy TUDJA jól érzeni magát. Találja meg a hely szépségét.
Ha pl. a kollegám az 5 csillagos hotelre vágyik, mert õ így tud pihenni, akkor az a szíve joga. De akkor miért nem várja? Mert ezt mondta, hogy õt nem izgatja a nyaralás. Akkor minek megy el?
Én ezt nem tudom megérteni.

# 323
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11725 Üzenet linkje2006-07-17 10:25:43 

Csutek!

Ezt annyira szépen írtad le!! Én is pont így gondolom.
Pl. én nagyon szeretnék egyszer Krétára eljutni, de hogy azon belül hotel, vagy apartman, az már nem számít, csak ott lehessek, hogy minél több szépséget megismerhessek ebbõl az országból.
Nekem mindig is nagy álmom volt, hogy egyszer eljuthassak Görögországba, de még fiatalabb koromban ez akkor még nagyon elérhetetlennek tünt. Aztán 97-ben, mikor megérkeztünk a barátnõmmel, elsírtam magam örömömben, mert számomra még mindig olyan hihetetlen volt az egész. Ha akkor sátorban kellett volna aludnom, az sem érdekelt volna. Az volt a lényeg, hogy ott vagyok.

És igazad van. Tavaly be sem kapcsoltam a mobilomat, nem akartam semmit sem tudni az itthoni gondokról. icon_smile.gif
Az idén is ezt fogom csinálni. icon_lol.gif

# 324
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11740 Üzenet linkje2006-07-17 11:37:41 

Hello Andra!

Ebben nem tudok segiteni neked,mert minket az utazásiiroda szállitott este Vrasnara!Napközben pedig átsétáltunk kb 30 perc

# 325
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11745 Üzenet linkje2006-07-17 11:50:49 

Nem baj, így is köszönöm. icon_smile.gif
# 326
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11748 Üzenet linkje2006-07-17 12:23:50 

Szia Andra!
Van busz Vrasna és Stavros között. Csak arra nem emlékszem, hogy este is járnak-e. Ha késõ délután átbuszoztok, este vissza sétáltok. Nem nagy a távolság. Stavrosban a piacot mindenképpen nézzétek meg.
Asprovaltában az éttermekbe magyarul invitáltak bennünket, volt néhány magyaros étel is, magyar nyelven kiírva. Szerintem ez még most is így van.
Egyébként, én jobban szeretem az apartmant. Szállodában ha fél vagy teljes panzióra fizetsz be, akkor kötött az étkezések ideje, na meg a menü is. Inkább napközben gyümölcsöket eszem, egy gyors levest, este meg azt kóstolok meg amit akarok. Ráadásul, ha a férjemnek kedve szottyan egy kis hazaira, elkészítjük. Neki sajnos elég magyar a gyomra.
A halon kívül, mindent megkóstol a nyaralásokon, de két hét alatt biztosan szüksége lesz egy kis rántott husira.
Még nem írtad, hogy melyik apartmanba mentek. Mi a Rózsa házban voltunk.

# 327
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Vojandi
Kiemelt fórumtag
Kiemelt fórumtag
4595 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11784 Üzenet linkje2006-07-17 16:44:55 

Szia Andra!

Mi busszal mentünk át Stavrosból Asprovaltára, és 20 percenként jért anno.
Andi

# 328
DANI0315
Aktív fórumos
Aktív fórumos
226 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11858 Üzenet linkje2006-07-18 11:53:12 

Andra!

Ti mikor utaztok?Mennyi idöre?

# 329
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11865 Üzenet linkje2006-07-18 12:11:29 

Szia Csutek!

Azt már tudtam, hogy van busz Stavros és Vrasna közt, de kifejezetten az érdekelt volna, hogy este van-e. Megnéznék szívesen egy Stavrosi éjszakát. icon_smile.gif
De végül is ha nem nagy táv, vissza lehet este sétálni. Gondolom ott nem kell éjszaka attól félni, hogy elrabolnak. icon_redface.gif icon_lol.gif
Piac mikor van?
Úgy látom hasonló az ízlésünk a férjeddel, csak mondjuk én kibirok 2 hetet magyar kaja nélkül is. icon_smile.gif De a halat én se birom megenni.

Amúgy a Vasilis apartmanban leszünk, tengerre nézõ szobával, két hétig!!!!!
A tiétek merrefele esik? Mondjuk az enyémet se tudom, hogy hova esik, de állítólag közel van Asprovalta fõteréhez. Talán 800 méterre van, azt hiszem.

# 330
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#11866 Üzenet linkje2006-07-18 12:13:18 

Szia vojandi! icon_smile.gif

Köszi!
Jó sûrûn járnak oda a buszok. Ha gyalog sétálunk el odáig, legalább majd lemászkálom a sok baklavát. icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Úticélok, tervek
<   1 2 3 ... 21 22 23 ... 78 79 80   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu