#1164232009-09-03 22:27:44 Válasz a #116414. hsz-ra
Köszönöm mindenkinek a sok-sok segítséget, tanácsot és docs, hogy kicsit trehány voltam, mert nem jelentkeztem, remélem mindenkinek összejön a terve, és akinek meg volt, annak örök emlék marad, akinek meg ezután, annak meg örökké tart...
az itiner méterekre lebontva, a pénz a tarsolyban, kötelezők a tatyóban, fejem a bukóban, és veszem a jakómat pá...
majd jövök
Szia Kroly! Érdeklődnék a ti utatok felől , hogy sikerült? Jövöre mi is motorral tevezgetünk / Most vettünk Honda Goldwingot/. Mennyi idő alatt értetek ki, milyen volt az út ezenkívűl minden érdekel az úttal kapcsolatban. Szia Erika
MI lehet Kissas-sal??
Mióta hazatért meg sem mukkan,pedig én személy szerint nagyon kiváncsi lennék,hogy milyen is volt mocival Krétán,Fodelén???
Életjelet kérnénk!
Írtam Kissasnak sms-t, mert én is aggódom már érte, de nem válaszolt még. Remélem, épségben hazaért és hamrosan jelentkezik!!! Kintről még kétszer írt.
Jelentkezett Kissas. Valamilyen nehézségek miatt (amit nem részletezett) csak tegnap érkezett haza, pihen és a számítógépe sem indul be. Amint tud jelentkezik és jól van és köszöni az érdeklődésünket!
#1181602009-09-26 10:39:43 Válasz a #118159. hsz-ra
JAJ,de jó,ez olyan megnyugtató!Az ember,ha valakit egy kicsit is megkedvel,érdekelni kezdi a sorsa,még igy ,,ismeretlenül"is.
Akkor nem aggódom érte tovább,motorral azért biztosan jóval rizikósabb egy ilyen hosszú utazás!
Andikám,kösz,hogy irtál róla!
Szívesen, én magam is aggódtam már. Sőt még párom is kérdezgette, mi van a "kicsi sassal" A motort meg ne is mondd, párom éppen most van vele úton 300 km-re az anyjához. Ilyenkor tök ideg vagyok, míg fel nem hív, hogy megérkezett. (Bocs az offért.)
Kissas jól van. :) Tegnap jött haza, nem 19-én. Minen ok vele, de szerintem még mindig alszik.
Nem technikai gondok miatt maradt kint sokáig hanem... de ez majd ő elmeséli. ;)
Na jó annyit tudok, hogy az én motoros túrám görögbe idén, az a nyamvadt 2600Km oda vissza napsütésben, igen kevés volt, hozzá képest. ;)
sziasztok:-)
mondjam, hogy jó újra itthon?
egy biztos az időérzékelőmet amit a sok(k) netezés kissé félre siklatta most sokkolólag kell realistábbá tennem, de meg vagyok, csak egy kicsit lesavasodtam, és most teljes erővel(?) a regeneráció felé.
Nagyon jó tanulmány út volt, ment testileg, mint lelkileg.
amint összeszedtem gondolataimat kissé és lesz tartalmi mondanivalot is rejtő hozzászóláson irok, de ha kérdésetek van bármibe írjatok, válaszolok.