Gyönyörű képek Döme!
Megerősítetted bennem (bennünk), hogy Santorini lesz az a hely, ahova nyáron nászútra megyünk. Annyira bámulatos és varázslatos! Köszönöm!
#1175132009-09-16 15:46:12 Válasz a #117505. hsz-ra
Melinda,
nagyon örülök, ha tatszenek a képeim. Santorini valóban nagyon mutatós sziget. Viszont elég sokan voltak mindenhol, pedig mi szeptemberben voltunk ott. Esküvő/nászút szempontjából talán tavasszal lenne ideális (mondom én ezt nagy tapasztaltan egy nap ottlét után... ).
#1175752009-09-17 08:40:45 Válasz a #117513. hsz-ra
Sziasztok! Mi tavaly június elején voltunk ott két hetet és akkor is sokan voltak a szigeten, de szerintem nászútnak Európa legszebb célpontja lehet. Talán azért jobb a tavaszi időpont, mert még valamennyire zöldebb a táj. Júniusban már komoly nyári meleg van és a tenger sem hideg. Ideálisak a körülmények.
Üdv: Josza
Én is támogatom az előttem szólót, hogy Santorini esküvőnek és nászútnak Eu legszebb célpontja.
Mi 2005-ben jártunk ott. Szerencsénk volt egy esküvőbe is belecsöppenni. A férfiak fehér öltönyben, a koszorús lányok kék ruhában voltak. A fotók az ifjú párról a vulkánnal és a kék tengerrel a háttérben készültek. Nem tagom, irigyeltem őket.
#1175952009-09-17 12:43:25 Válasz a #117591. hsz-ra
Nekünk is talán a legszebb emlékünk onnan, amikor Oiában voltunk a naplementét nézni a Szélmalom alatti presszó teraszán, az alattunk lévő étteremben esküvő folyt és a kettő együtt feledhetetlen élmény volt.
És a naplemente ilyen volt.
Sajnos még sem lesz az idén Santorini. Mire eldőlt, hogy el tudok menni,addigra elfogyott az összes hely, de nem csak Santorinin, hanem egy görög szigeten sincs már hely ( ha valaki ,mégis tud, akkor szóljon.
A nagy dilemma, hogy most mi legyen. Van hely még Ciprusra, de lehet Velence lesz belőle.