Sziasztok!
Mi is szerencsésen hazaértünk.
Nagyon jól éreztük magunkat Korfun az egy hét alatt, amit ott töltöttünk. Utólag köszönöm a jókívánságokat az útra vonatkozóan, párat csak most olvastam.
Bbetti! Semmi gond, végülis mindent megtaláltunk, amit szerettünk volna. Remélem, gyógyul a füled!?
Majd írok még, ha pihentebb leszek és albumot biztosan töltök fel.
D.
#1175742009-09-17 08:13:33 Válasz a #117529. hsz-ra
Szia Doro!
Várom ám, hogy kipihend magad és dumáljunk.
Köszi a fülemmel minden rendben. Már hallok
Most töltöm fel én is a képeimet, a beszámoló pedig már félig megvan. Kicsit azt hiszem hosszú lesz, de hát Geot tanácsára, hagyom, hogy jöjjön az ihlet.
Bocs,ha olyat kérdezek,amire olvasnom kellene a választ,de az egyik munkatársam a jövő hétre befizetett Sidariba-ma!- és azt kérdezte tőlem,hogy szerpentinen mennek-e vagy az uj autópályán...mi Pargara nyilegyenesen mentünk,de nem tudom Igunemitsa felé mi a helyzet?Ha valaki gyorsan tudna válaszolni,megköszönném
Nagyon szuperek a képek, amit feltettél, most nézegettem őket!
Ti Sidariban voltatok Korfun belül??? Lehet, hogy jövőre célba vesszük Korfut, bocs, ha esetleg kérdésekkel zavarlak, tudsz segíteni??
Köszi,
Eduso
Nagyon tetszettek a képeid, jó, hogy feltöltötted őket!
A 37-es számú fotó hol készült? Azt hiszem, számunkra még ismeretlen az a hely... viszont nagyon szép!
#1176742009-09-18 11:01:28 Válasz a #117652. hsz-ra
BBetti !
Messonghi-tól milyen messze volt Sidari?? Gondolom érdemes kocsit bérelni??? Most egy ismerősünk fontolgatja, hogy jövőre kocsival kéne elmenni Korfura... Hát nem tudom... én inkább repülnék a távolság miatt....Majd ránézünk a komp-költségekre