#1175552009-09-16 20:52:33 Válasz a #117486. hsz-ra
Szia bakkfitty!
A remeterákot (vagyis a kagylót) addig tartsd a szabad levegőn (tehát nem a víz alatt) amíg elő nem mászik. Ha ki akarod húzni a házából, nagyon gyorsnak kell lenned.
További nagyon kellemes nászutat!
én azt ajánlom viseljétek a sisakot,mert mi van ha baleset van??mi 2X borultunk motorral bár semmi komoly bajunk nem lett,de lehetett volna...
Szóval nem olyan kényelmetlen az a sisak,sose tudni.....
Nagyon jó időt nektek és jó pihenést
Köszönjük!
Nem is a kényelmetlenség, mintsem a rengeteg előttem használó miatt nem akarnék... de a szabály az szabály... nem mellesleg ma Sassos nagyon megszívatott, egy kicsit elrontotta a napomat.. otthon részletezem majd...
Kérdés azokhoz, akik mostanság jöttek haza:
Macedonoknál az utasbiztosításról kérnek valamilyen papírt??Nekem bankkártyához tartozó biztosításom van tavaly kértem róla a bankban papírt ,de nem kérték a határon egyszer sem. Idén is kell ilyen??Mert akkor azt hiszem kicsit elvagyok késve a beszerzésével.
Szia Kristi,
Idén mér én is 2x voltam egyszer kocsival, most pedig busszal, a múlt héten jöttem haza. Egyik alkalommal sem kértek biztositást tőlünk, pedig rákérdeztem. Egyébként nekem a Citibank 4 nap alatt kiküldte postán az igazolást, sőt, felhivtam őket este, és másnap már el is faxolták, hogy biztosan meglegyen. Meg is lepődtem.
Ezzel együtt eszükbe sem jutott kérni:)
Érezd nagyon jól magad.
sziasztok
én kétszer voltam bár tölünk se kérték de inkább legyen meg
soha nem tudhatjuk milyen lábbal keltek fel
a buszvezetök mesélték hogy volt amikor kérték
szerintem ezen ne muljon
jo utat
Sziasztok!
Ha már mindenki, akkor én is 2x voltam idén is görögbe és semmit nem kértek,meg se szólalnak olyan mufurcok!Vagy nekünk mázlink volt, a rengetek várakozást leszámítva!
üdv
Sziasztok, mi ugyan autóval csak egyszer voltunk idén kint, de tőlünk sem kértek semmit sem a szerbek, sem a macedónok, viszont egyáltalán nem voltak "mufurcok". Sőt a macedónoknál még magyarul is szóltak hozzánk, sőt magyarul köszöntek el tőlünk.
Szerintem ugyanúgy, mint pl. a magyar határőrök, vannak jobb és rosszabb pillanataik, ez egyáltalán nem meglepő, hisz ők is emberek.
Sziasztok,
Udvozlok minden ottnonit Sartibol.
Az ido igazan jo...
Reggelente szokott fujni a szel , de mindig lecsendesedik.
Ma voltunk motorral Sykian, Kalamitsin, Porto Coufun Toronin, Neos Marmarason.
Vacakol a fenykepezom ugy hogy remlem a mar igert fotokkal tudok majd szolgalni.
#1179702009-09-23 19:14:05 Válasz a #117872. hsz-ra
Szia,
Nem a kaloztanyarol irok, az most is zarva van.
Innen irok a CAFE SITHON-bol.
Ajanlom mindenki figyelmebe a helyet.
Nagyon jo idonk volt ma is mar kisse le is egtem....
Nem ereni hogy szeptember lenne, csak estenkent amikor a roviduju keves.
Sassosnal bereltunk motrot,ma adtuk le.
Meg voltunk vele elegedve.Jol birta az itteni utakat ,meg minket is
Sithoniat mar majdnem teljesen bejartuk.
Karidi beach csodaszep magasan veri a Porto Kalit ( Narancs part.)
Talaltunk egy ket igazan szep strandot ....Roviden ennyi
Üdvözlök én is mindenkit Sartiból az idő tényleg szuper ennél rosszabb ne legyen míg itt vagyunk,mi is béreltünk robogót 13 napra,ma már mentünk is vele 100km-t voltunk Panagias-nál egy nagyon szép strandon és sok kagylót is szedtünk
A szállásunkat röviden úgy értékelném olyan mint egy régi pesti gangos ház (olyan hangos ,és mindenki látja épp mit csinál a másik )
Szóval elég mókás
De legalább az itteni net müxik.