Thassos gyönyörü,ne hagyjátok ki nézzétek meg Vrasna nagyon sokat változott szépen kiépült egyre több apartman,taverna épült A tengerparton nagyon sok taverna van napernyökkel asztalokkal és gyönyörü nõvényzettel nekem tetszik,tavaly voltunk ott.Szeretünk átjárni oda fürödni Öt éve minden évben megnézzük hogyan fejlödött Hangulatos lett Andi
Az utolsó hét a legnehezebb. Még dolgoznod kell, de az agyad mindig az utazáson jár.
Hát én most éppen ilyen helyzetben vagyok. Az idõ szinte megállt, alig akar telni, utálok már bent lenni, mert egyfolytában a nyaraláson jár az agyam, a legkevésbé a munka érdekel.
Rég kipihized magad mire nekem azon kell filóznom, hogy mit csomagoljak,hogy semmi ne hiányozzon, de beférjen a csomagtartóba. Nekem akkor lesz olyan kínom mint most neked. Az utolsó hét a legnehezebb. Még dolgoznod kell, de az agyad mindig az utazáson jár.
Tervbe vettük, hogy megnézzük Thasos-t. Szeretnék akkor Vrasnára is benézni. Kíváncsi vagyok, mennyit változott 6 év alatt.
Csutek, ezt nekem írtad?
Mi majd augusztus 16-án jövünk haza. JÓ sokáig ott leszünk.
Természetesen neked írtam.
Tudom, hogy két hétre mentek, és ugye megírtad, hogy jövõ héten még dolgozol.
Ebbõl következtettem arra, hogy amikor haza jöttetek, nekem akkor kell elkezdeni készülõdni. Mi aug. 25-én indulunk.
Thassos gyönyörü,ne hagyjátok ki nézzétek meg Vrasna nagyon sokat változott szépen kiépült egyre több apartman,taverna épült A tengerparton nagyon sok taverna van napernyökkel asztalokkal és gyönyörü nõvényzettel nekem tetszik,tavaly voltunk ott.Szeretünk átjárni oda fürödni Öt éve minden évben megnézzük hogyan fejlödött Hangulatos lett Andi
Most már tuti, hogy nem hagyjuk ki. Addig rágom a férjem fülét, amig el nem megyünk oda. Amikor én voltam akkor is szép és hangulatos volt.
Thassost én is mindenképpen megnézem, nem hagyom ki. Már sok szépet olvastam róla.
Viszont az Asporvaltas topicban azt írta valaki, hogy Asprovalta visszafele fejlõdik, nincs nagy élet, egyre kevesebb az üzlet, koszosabb a partja. Ez tényleg így van? Csak mert én pont abban reménykedtem, hogy ha nyüzsgésre vágyunk, majd átsétálunk Asprovaltára.
Lehet, hogy nincs is ott nyüzsgés?
Pont ezt jutott nekem is eszembe. Lehet, hogy nem is kell sehova sem mennem, mert már annyira felfejlõdött Vrasna.
Amúgy meg annyi betervezett evés-ivás után lehet, hogy még jót is tenne a stavrosi gyaloglás.