Tudjátok hogy eltűnt szeretett Pargank az aktív fórumról? Hol vagytok? Gondoltam írok valamit hogy felélesszem:)
Én magam körül mindenkit megfertőzök a Parga őrületemmel, már 2 család tervezi, hogy jövőre oda megy nyaralni.
Breki merre vagy?
#1206652009-10-27 19:51:56 Válasz a #120585. hsz-ra
Kedves Parga funok!
Tegnap került fel az idei nyaralásunk fotóalbuma ide, a hellasz.hu-ra. A címe Korfu - 2009 szeptember de néhány pargai kép is szerepel benne, mert ez volt fakultatív kirándulásunk egyik célpontja. Gondoltam hátha valaki szívesen nézegetne képeket.
Bájos kis település, mi is bevállalnánk egy nyaralást simán ide.
D.
#1206922009-10-28 09:04:10 Válasz a #120673. hsz-ra
De örülök Neked Breki én nem voltam azon a G betűs helyen.
Az egyik irányba Sivotáig mentünk a másik irányba pedig Loutsa-ig.
Közben megálltunk egy-egy szép öbölnél, de alig láttam valamit a többiek képei alapján. A következő 10 napom arról fog szólni, hogy megyek és megyek és megkeresem azokat a gyönyörű helyeket amiket a képeken láttam. Brekim jössz a Zorbasba? Annyira jó lenne veled is találkozni...
#1206952009-10-28 09:19:16 Válasz a #120665. hsz-ra
Kedves köszönjük hogy gondoltál ránk Parga szerelmeseire is
Gyönyörűek a képeitek én is bejártam Korfut az volt életem első utazása.
Szép és fájó volt viszont látni a gyönyörű helyeket régi emlékeket hozott elő.
Tartalmas nyaralásotok volt és gratulálok ahogy megláttátok a szépségeket a legkisebbtől a legnagyobbig. Parga csak a gyönyörűség egy pici morzsája tudom, de nekem a legkedvesebb, még egyszer köszönöm!!!
Hahó Pargai barátaim!!!! Eltűnünk a fórumról ha senki nem ír semmit. Szerintetek szilveszterkor ki lehet jutni Pargaba?
Azon gondolkodtunk, hogy kimenni Athénba és onnan busszal, de lehet hogy a hegyi utakon nagy a hó olyankor.
#1210742009-11-03 13:12:17 Válasz a #121072. hsz-ra
Szia Riti!
Hát ebben az évben már nem fog pezsegni ez a fórum. Szerintem szilveszterkor sem érdemes kimenni, mert egyrészt zárva van minden Pargán, másrészt a görögöknek nem ugyanaz a szilveszter, mint nekünk, náluk ez olyan családi ünnep, mint nálunk a karácsony. Egyedül a Dias Zeus Stavrosi szilveszter programja ad olyan szilveszteri bulis programot, amilyen nálunk megszokott. Az viszont nagyon jól szokott sikerülni. Már háromszor voltam.
Azért, hogy ne csüggedj ezt küldöm:
http://picasaweb.google.com/sz.cilla/Parga2007OktBer#
Üsv: Josza
Kedves Josza!
Ez nagyon kedves volt tőled! Szemet, lelket gyönyörködtető képek. Ebben a szürke, szomorkás időben igen jól esik nézegetni. Én is nap mint nap benézek a fórumra, de tényleg nagyon-nagy a csend. Hát ez most már januárig biztosan igy marad. De majd utána! Ha kezdenek megjelenni az irodák 2010-es ajánlatai! Akkor ismét felpezsdül az élet.
#1211012009-11-04 12:54:02 Válasz a #121074. hsz-ra
Kedves Josza, nagyon köszönöm a válaszod, gondoltam, hogy nem tudok kijutni Pargaba télen:(
Nem baj már csak 5 hónap és mehetek "haza"
Olyan gyönyörű, köszönöm a képeidet, hogy megnézhettem!!!!
Szentimentális lettem, mert ahányszor képeket látok Pargaról könnyek szöknek a szemembe és még jól is esik:)
Ott leszel nov.20-án a Zorbas bulin? ha megengeded egy olyan nagy puszit kapsz a képekért, hogy csak na:)
#1211072009-11-04 15:31:17 Válasz a #121101. hsz-ra
Szia Riti!
Nov. 20 módodban lesz a Zorbasban azt a nagy puszit átadni, mert ott leszek a bulin. De úgy adjál nekem nagy puszit, hogy én meg majd visszaadom.
Addig is jó tervezgetést jövőre!
Üdv: Josza
#1211212009-11-04 18:02:12 Válasz a #121107. hsz-ra
Josza, de irigyellek, hogy mentek a Zorbaszba, láttam Kittyék is ott lesznek. Én is puszillak titeket, és Kittyéket is! JÓ szórakozást kívánok nektek, mulassatok helyettünk is!!!
#1211302009-11-04 22:46:37 Válasz a #121127. hsz-ra
Köszi Josza, aranyos vagy, de sajnos nem megy! Beszéltünk már róla Zolival, de most 12-ezik elég sokáig, éjszaka ráadásul és az a nap is beleesik, plusz már egy nap szabija sincs!
De lélekben ott leszünk veletek!