Üdv. Mindenkinek!
Egy újabb Görög témájú filmre hívom fel a figyelmeteket.
Emlékeztek még bizonyára a "Bazi nagy görög lagzi"(gámos alla eliniká) sikerére. Kis költségvetésű, híresnek nem mondható szinészeket felvonultató film. Azóta Megismertük NIA VARDALOS nevét.
Itt van új filmje:
MY LIFE IN RUINS - GÖRÖGBE FOGADVA
Bemutató: 2009. augusztus 13.
MY LIFE IN RUINS-GÖRÖGBE FOGADVA
Ha majd valaki tudja a Görögországi film címét. Szivesen veszem. Tuti, hogy ott is be fogják mutatni.
Eleni színinövendék. Egy 19. századi szabad nő életét és gondolatait idézi vizsgaelőadásán. Mélységesen átéli szerepét, azonosul vele és átlényegül. Itáliában szeretett volna mindig tanulni a Képzőművészeti Akadémián, tehetséges festőnövendék volt. Úgy akart élni századában, oly szabadon és függetlenül, mint egy férfi. És csak festeni és festeni. Az életet a festészet jelentette számára. Xaverio volt a tanára, akibe őrülten szerelmes volt. Eleni a színpadi fellépése után barátaival egy bárban köt ki, ahol meglát egy ismeretlen férfit, s észrevétlenül továbbéli a szerepét a valóságban. Édesapja gondolatai a művészetről és a tenger végtelenségéről vigasztalja. Poétikus film a régmúlt és mai Görögországról, egy görög nőről és egy görög férfiról, a szerelemről és féltékenységről. A rendezőnő forgatókönyve 1998-ban elnyerte a legjobb Európai Forgatókönyv díját.
Aki tudja vegye fel, ha lehet, 1 pld. jó lenne ha lenne belőle, köszi szépen!
Augusztus 13-tól vetítik a mozikban a nagy sikerű " Bazi nagy görög lagzi" női főszereplőjének (Nia Vardalos) az új filmjét Görögbe fogadva címmel!
Itt egy kis előzetes és ismertető a filmből:
most néztem meg ezt ( görögbe fogadva )( my life in ruins )) a jó filmet, csak ajánlani tudom , csodálatos helyeken játszódik. görög fanoknak kötelező!
Én is épp a napokban néztem meg.
Egy film tipikus görögökkel, tipikus turistákkal és gyönyörű helyekkel. Nekem nagyon tetszett, és sokat nevettem, de elszomorított is egyben, mert olyan messze van még a tavasz/nyár, amikor újra ott lehetek.
Ajánlom én is!
Üdv,
M
Epp most megy a 300 cimu film a (gorog ) teveben...en altalaban eleg kritikus szemmel nezem ezeket a filmeket....ez egy jo filmnek tunik...eddig tetszik...
Sziasztok ! Nézzétek meg ha tudjátok !!! Én is úgy kaptam (Görögbe fogadva)
http://www.yv.hu/p=b8d328a7dddea8f9d0674f3db96a3985
Mindenkinek szép napot, jövőre legalább annyi pénzt, hogy egy Görög utat kifusson. Boldog új évet !