Biztos vagyok benne, hogy jó lesz, mert annyi jót olvastam már Sartiról.
A görög estes programhoz nekem annyi hozzáfûzni valóm lenne, hogy tavaly Platamonasban voltunk ilyen programon, de megfogadtuk, hogy többet ezt a fakultatívot sehol nem fogjuk választani, mert a kaja és az italok is borzasztóak voltak, egyedül a tánccsoport ért valamit, eszméletlenül jól táncoltak. A Sartis görög estrõl már jót és rosszat is olvastam, bár a jó program azt hiszem Neos Marmarasban volt valami szállodában, ha jól emlékszem, bár ezt ti régi fórumosok úgyis jobban tudjátok
Úgy látszik, hogy a görög est, sehol sem az igazi.
Szerintem a Narancs partot nézzétek meg, ha lehet, mert nagyon szép. Jox be is tett most róla egy képet. Arra a részre menjetek, ahol a büfé van, ott nagyon jó a part. Hangosan szólt tavaly a reagge zene, nagyon jó kis hangulatot csinált.
Fel lehet mászni a sziklákra, ott van egy kis szentély és onnan gyönyörû a kilátás is.
Sziasztok! Szeptember 16-tól leszünk Sartiban a Kiriakis ap.házban.
Úgy néz ki, hogy 3 nappal korábban is tudnánk menni. Igenám, de erre a 3 éjszakára nincs szállásunk. Keressünk ott a helyszínen, esetleg kempingben? Mit javasoltok?
Sziasztok Mindenki!
Köszi a válaszokat, szerintem az lenne a legjobb, ha lehetne hajót bérelni és oda menni ahová csak akarunk! Tud esetleg valaki valamilyen buszjáratról Marmarasba?
Lindy!
Nagyon szuper kempingek vannak a környéken, biztos, hogy tetszene nektek is. Szerintem abban az idõpontban már apartmant is találtok, de azért dobjatok be egy sátrat is, biztos ami biztos.
Jaj, de örülök, hogy válaszoltál! . Szerinted melyik részen keresgéljünk, nem muszály nekünk Sartiban eltölteni azt a +3 éjszakát. Menetre gondoltuk, hogy útközben valahol ott a tengerparton.
Lindy!
Mi tavaly pont így voltunk az utazással, mint ahogy ti indultok most neki, csak fõidényben. Mi is tettünk be sátrat és egyebeket arra az esetre ha nem kapunk szállást, de nem volt gond, még válogathattunk is. Sartiban ugyan ez a helyzet, fõleg utószezonban. Szerintem ha nem férne el a csomagtartóban a sátrat itthon is hagyhatjátok. Egy szoba kb. 25 euro/éjszaka árban számolható. Persze ennél lehet több is, erre számolni kell.
Sziasztok! Szeptember 16-tól leszünk Sartiban a Kiriakis ap.házban.
Úgy néz ki, hogy 3 nappal korábban is tudnánk menni. Igenám, de erre a 3 éjszakára nincs szállásunk. Keressünk ott a helyszínen, esetleg kempingben? Mit javasoltok?
Miután tavaly sikeresen félrenavigáltam magunkat és a kis kikötõ helyett a nagyba érkeztünk , így felfedeztünk ott egy kempinget. Sátrak, lakókocsik voltak, szerintem ott megpróbálhatjátok. A nagy kikötõt keressétek.
Ezt a Goa beaches képet már tavaly is láttam, de nem tudtam, hogy merre lehet. Ott kerestem Sartin égre földre, de nem találtam.
Akkor ezért nem találtam, mert messzebb volt Sartitól. Nagyon jól néz ki, sajnálom, hogy nem találtam meg.
Kedves Andra!
Goa beach a Sartitól Sykia felé tartó úton van - az egyetlen fõútvonal, ami tovább megy a félsziget déli csücske, azután Marmaras felé. Ki is van táblázva, balra lefelé vezet egy eléggé kanyargós földút a partra. Akik még ezután utaznak, azoknak is jó, ha tudják, a part maga középen homokos, az elsõ pár lépés után a vízben kövek vannak, kb. 2 méter után már mély. Két széle sziklás. Mi vettünk fel vizicipõt, bár a partközeli vízben lévõ köveken nincsenek sünik, azért kényelmesebb volt így. Érdemes snorkellezni, lányaim sok sünvázat is találtak meg másfajta kagylókat, mint Sartin. Kis csónakkal érdemes kievezni az öbölbõl, barlangok is vannak kicsit távolabb, bár ezt mi nem kerestük meg, nem volt vizijárgányunk. A bár maga kicsit drága, reggel 9 és este 9 között "Happy Hour" van, ami azt jelenti, hogy 3 euróért már adnak egy 33-as sört. Elég egyet rendelni, mi tizen voltunk és 3 sörrel "megváltottuk" az egész délutáni ottlétünket, napernyõk, nyugágyak, szuper zene mellett. A többi frissítõt hûtõtáskából oldottuk meg. Toalett az nincs, illetve fából készült pottyantós van, végszükség esetére.
Köszi az infót a helyrõl. Ezek szerint amúgy se tudtunk volna oda elmenni, mert mi busszal voltunk, autót nem béreltem és úgy látom oda csak azzal lehetne eljutni. Pedig szívesen megnézném. Hátha majd egyszer összejön.
Nagyon szívesen. El lehet oda menni robogóval is, ha bérel valaki, aki busszal utazik. Tényleg közel van. És érdemes, ment ugyan az elõbb nem írtam, de nekünk kifejezetten jól esett az a nyugalom, ami ott van a Sarti nyüzsgés meg - viszonylagos - tömeg után, ami napközben a parton volt. Hátha legközelebb Nektek is sikerül meglátogatni, Andra! Másik pozitív dolog, hogy a magyarok többsége nem ismeri, vagy más okból nem megy, ezért kevés magyar szót lehet ott hallani. (Nem úgy, mint Sartin! )