Meg tudnád kérdezni nekünk a Katrint, hogy július 25-tõl 1 hétre mennyi lenne 1 hétre 2 fõnek szoba félpanzióval?
18-tól 1 hétis Amoudarán leszünk egy **+-os szállodában 35 euró/szoba(2fõ)/félpanzió/napért.
Egész szezonban utazhatsz - Te szervezheted meg ; mikor ,
meddig szeretnél nyaralni , nem kötnek az utazási irodák
idõpontjai.
Repjegyet kell csak venned , a szállásfoglalásban segítségedre leszek.
Szia Erika!
Judit vagyok. Mi is Kalamakiba megyünk aug.7-én. Még sajna nekem sincs infóm, de ha lesz, azonnal küldöm tovább. Kérlek, te is tegyél így. Mi is a Sevachban leszünk. Tali?
Judit
Mi is aug.7-én megyünk a barátnõmmel és pont abba a stúdióba, a Diaszeussal:)Szerintem tuti össze fogunk futni.)Mi már alig várjuk, vágjuk a centiket viszafelé:))
És tudtál meg esetleg azóta vmit a helyrõl?
Hát megérkeztünk. Sajnos gyorsan eltelt az egy hét és igazat kell adjak annak, aki azt mondta, hogy Krétára minimum két hétre érdemes menni. Bár bérelt autóval megnéztük Elafonisit, a Matalai strandot a barlanglakásokkal és Vai pálmafás strandját, még rengeteg látnivaló maradt amit érdemes lett volna megnézni. Mivel Hersonissos-ban volt a szállásunk onnan nem volt messze Knossos és a Laszithi-fensík amit szintén volt szerencsénk látni. Szervezett kirándulás formájában voltunk még Agios Nikolaosban és Spinalonga szigetén. A család nevében mondhatom, hogy jó volt, szép volt, visszamennénk. Holnap megpróbálok egy pár fotót és egy árlistát feltenni a most indulóknak a pillanatnyi árakról.
Ha valakinek kérdése van írjon szívesen válaszolok.