Érdemesebb Szerbiában tankolni és az autópálya díjat kártyával fizetni mert így nem kell a "lehúzástól" tartanod.Makedóniában a határátlépés előtt érdemes 10 EUR-t MAC Dinárra váltani és az oda-vissza elég.A Macedón tankolástól jobb tartózkodni:) Tavaly nyáron és ősszel is ugyanígy tettem és minden stimmelt!
Tőletek autós utazóktól kérdezném, hogy a török inváziós naptárnak, van e olyan változata, amikor visszafele mennek a vendégmunkások, azaz hazafelé jövet megkeseríthetik a haladásunkat.
Idén lehet, hogy autóval utazunk mi is, visszaolvastam de ezzel kapcsolatban nem találtam pontos információt.
Előre is köszönöm.
"zene letöltés 1000rell és ingyen csak nektek és mindenkinek aki szereti az igazi slágereket annak itt a helye nálunk üdv az oldalnak és mindenkinek
1 kis info az oldalamról
Regisztrált tagok: 1464
80,000 ezer egyedi látogató
Max. napi rekord:1435
Összes látogatók:80,000 ezer nagyon nagy!!!"
#1229722010-01-10 11:18:27 Válasz a #122928. hsz-ra
Lehet hogy neked rosz tapasztalataid voltak Macedóniáról, de én az autópálya díjat (mindenütt 1 euro) euroban fizettem. Tankolni (legalább is tavaly Szerbiában nem volt érdemes) Macedóniában kellett, mert a 4 országból ott volt messze a legolcsóbb. Ja igen, és kártyával is lehetett fizetni (MAKPETROL). Lehuzták a kártyát, és rögtön jött az SMS a bankszámla terhelésről. Semmi probléma nem volt. Igaz mi nagy benzinkútnál tankoltunk.
Mivel most már 2010 van, ezért már most készülünk a nyárra!
Folyamatosan fejlesztem az autósokat segító honlapot.
Az alábbi linken érhető el!!!
#1229762010-01-10 12:12:17 Válasz a #122969. hsz-ra
VPOP honlapján rajta vannak a várakozási idők. Házmestert Újvidéknél felhívni és ha 2 órát ír Röszkére befele, akkor Tompa ajánlott..
Az útikalauzos inváziós naptár korántsem naprakész! Aszem Triznyak mondta meg a frankót, hogy h-cs ig elég rövid a várakozás, de a juli-aug hétvégéi elég húzósak. Mi tavaly aug. 22.én léptük át a határt hajnali fél 1kor, és (bár kifele nem volt sor) befele volt vagy 5 km sor.
#1230922010-01-11 20:38:11 Válasz a #123079. hsz-ra
Helo renault!
A múlt nyáron pont toloba mentem. Odafelé végig autópályán. Igy visszagondolva több mint tíz kapura emlékszem és majdnem 50 eurót fizettem. Rossz hír, hogy a hosszabb szakaszokon - azok megfelezésére - vagy három helyen éppen kapuépítésben voltak. ( Valaha 6 kapun át is lementem Athénba). Odafelé az út péntek délután 6 tól másnap délig tartott ( eggyütt a törökökkel sorbaállva a határn). Visszafelé ugyanez az út csak görögországban nem autópályán szombat reggel nyolctól vasárnap délutánig. ( Igaz ebben volt egy hatórás átkelés a magyar határon. Amikor megláttam milyen hosszú a sor, már nem volt kiút. jó ha a határ felé közeledve az ember kezd rádiózni, hogy legyen infója. Vagy ne akkor menjen mint a törökök.)
Helo renault!
A múlt nyáron pont toloba mentem. Odafelé végig autópályán. Igy visszagondolva több mint tíz kapura emlékszem és majdnem 50 eurót fizettem. Rossz hír, hogy a hosszabb szakaszokon - azok megfelezésére - vagy három helyen éppen kapuépítésben voltak. ( Valaha 6 kapun át is lementem Athénba). Odafelé az út péntek délután 6 tól másnap délig tartott ( eggyütt a törökökkel sorbaállva a határn). Visszafelé ugyanez az út csak görögországban nem autópályán szombat reggel nyolctól vasárnap délutánig. ( Igaz ebben volt egy hatórás átkelés a magyar határon. Amikor megláttam milyen hosszú a sor, már nem volt kiút. jó ha a határ felé közeledve az ember kezd rádiózni, hogy legyen infója. Vagy ne akkor menjen mint a törökök.)
Szia
Ebben a tiz kapuban 50Eu ban szerb - mac pálya dij is benne van?
Külön a Görög mennyi ?
Katarinitöl végig pálya van ?
#1230982010-01-11 21:35:31 Válasz a #123094. hsz-ra
Az ~50€ az csak a görög díj, de szerintem oda-vissza. Autópálya a szaloniki leágazástól valamivel a Korintoszi csatorna utánig van, attól függően, melyik Argosz felé vezető leágazáson mész le.