A blogomba tettem fel egy beírást, "Az első igazán kellemetlen élmény" címmel. Itt leírok helyet, lehetőséget, ami segítségetekre lehet, ha netalán az autótokkal, motorotokkal történik valami "nem várt" esemény!
Kívánom, hogy ne kelljen élni vele, de hát az ördög sosem alszik
Szaiasztok ! Rossz hír érdemes utánna nézni a Szerb KRESZ változásnak jelentősen megváltoztak illetve meg drágultak a bírság összegek, ízelítőt az útikalauz oldalán lehet találni ! Békés, boldog ünnepeket mindenkinek !
#1222872009-12-21 00:40:39 Válasz a #122283. hsz-ra
"Rossz hír"
Nézőpont kérdése!!!! A magam részéről akár itthon is egyet tudnék érteni az ilyen jellegű szigorítással, ha ettől javulna a közlekedés biztonsága. Persze, aki iszik és vezet, vagy menet közben SMS-t ír, meg rendszeresen belehajt a pirosba és ilyen mértékben túllépi a sebességhatárokat, annak valóban rossz hír.
Nézőpont kérdése!!!! A magam részéről akár itthon is egyet tudnék érteni az ilyen jellegű szigorítással, ha ettől javulna a közlekedés biztonsága. Persze, aki iszik és vezet, vagy menet közben SMS-t ír, meg rendszeresen belehajt a pirosba és ilyen mértékben túllépi a sebességhatárokat, annak valóban rossz hír.
Szia
Nagyon eggyetértek veled.
Plána azt szeretem lakott területen belül valaki elhagy 70-80 nal.
Igaz én is 50- 60 között megyek.
#1222972009-12-21 18:13:32 Válasz a #122296. hsz-ra
Teljesen egyetértek !
Mi is a nyugodt autózás hívei vagyunk, a lassan de biztosan mozgalom tagjai.
Az idén nyáron is "szar" volt a részidőnk, de odaértünk és visszajöttünk szerencsésen.
Babar
Robinak igaza van abban, hogy "mindenki saját felelősségére nyomja a gázt!".
De, ha ez a gáznyomás túlzott és veszélyezteti a közlekedésben résztvevőket, akkor már nem érvényes az előbbi megállapítás!
..."mindenki saját felelősségére nyomja a gázt!".
De, ha ez a gáznyomás túlzott és veszélyezteti a közlekedésben résztvevőket, akkor már nem érvényes az előbbi megállapítás!
Hogyhogy nem érvényes? Akkor már a más felelősségére nyomja???
Szeretném megkérdezni,olvastam hogy szerbiában az OMW kutaknál elfogadják tankoláskor a bankkártyákat.Milyen kártyát fogadnak el,akár egyszerü otp-s maestro kártyát is vagy legyen dombornyomott és visa vagy valami más?