Szia Kovi!Én is várom az árakat,bár egy ismerõs most jött meg Plataniasból,azt mondta az árak kb annyi mint itthon,talán az üdítõ kicsit drágább.Szerinted?
Szia Erika!
Megtudtam elég sok dolgot. Elõször is: van két db Kalamaki. Az egyik a sziget északi, a másik a déli oldalon. A délirõl több jót mondanak, mint az északiról.
Tavernákba olyanba érdemes beülni, ahol több helyi is tartózkodik=jobb a kaja és olcsóbb is! Az árak kb itthoniak(kaja, üdcsi stb.) az ásványvíz viszont olcsóbb. Gyümit viszont érdemes venni, enni, mert 4-5 €-ért már annyit kapsz, hogy csak nehezen tudod elvinni magaddal a szállásra. A strand délen homokos, nem túlzsúfolt, viszont nem is üres. Van posta, bolt, pékség stb. Ugyanez már nem mondható el az északiról. Sziklás part, piszkos homok, egy db bolt, ami méregdrága. Viszont van a közelében valami város, ahová megéri bemenni vásárolni.
Mi a párommal holnap megyünk be a Diashoz, megkérdezni, hogy most a mi helyünk melyik városban lesz?! Holnap már tudjuk pontosan. Nyomtattam ki egy pár prosit a közeli látnivalókról. Ha tudjuk, hogy melyikre megyünk, küldöm a pontos infókat. Ez ugye holnap!
Egyébként ha van idõd, olvass bele a www.index.hu fórumba a Kréta topikba. Sok hasznos infó van.
Ha gondoljátok, találkozhatunk a reptéren.
Judit
Szia ferrari!Hát persze,hogy írok,és fotózunk majd egy csomót!!!!Egy ismerõs most jött meg Plataniasból azt mondta nagyon jó volt minden.Elafonissi kihagyhatatlan,Rethymno,Chania szintén klassz és Kournas is tetszett nekik.Annyi volt a bibi,hogy 4napig akkora hullámok voltak,hogy nem lehetett a tengerben fürdeni de a szomszéd szálloda medencéjét lehetett használni.Santorinit õk kihagyták mert fakultatív programban 108euro az ára és nem akartak ennyiért átmenni.Az Aeolustól voltak és korrekt volt az iroda.Képzeld odafele 14óra helyett éjfélkor ment a repülõ mert 2-szer is leszállították õket/elromlott minden ami elromolhat/ és kárpótlásul az irodától ajándékba kaptak egy esti programot,felvitték õket a hegyekbe,báránysültet ettek,pálinkáztak,táncoltak 'igazi görögökkel' .Szóval korrektek voltak a Sky europe-tól pedig 1500ft-os levásárolható tikettet a várakozás miatt.
Remélem nálunk ilyen késés nem lesz.
Ezeket, amiket írtál én is beterveztem, Szantorinit sem szeretném kihagyni, de saját szervezésben gndoltuk megnézni.
Szia Ferrari!Santorinit mindenképp egyénileg érdemes megnézni a Santorini fórumba le is írtam a hajó indulását+majdnem a fele árban a gyors hajó!Neked jó mert közel leszel Heraklionhoz és onnan minden nap indul hajó.Nekünk Rethymno lesz közel onnan csak heti egyszer.Delfin showról nincs infód?
Sajna én sem tudok delfin témában biztatót mondani, pedig bejártuk a sziget teljes hosszát, de nem találkoztam ilyen programmal. Vigaszként egy Vai strand fotó?