Sarti
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 3481
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123577 Üzenet linkje2010-01-16 20:30:20 

Erről juteszembe, hogy nézegettem a neten a Paris apartmant, de a Dias Zeus (mi is velük megyünk) oldalán teljesen más kép taláhato ilyen név alatt, mint a többin.... Valaki tudna valamit írni róla, hogy ez egy apartman csak hátulról fotózva icon_smile.gif vagy tényleg két különbőző Paris Apartman van? Nekem érthető okokból arról kellene infó, ami a Dias oldalán van icon_smile.gif
Előre is köszönöm.

# 3482
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123578 Üzenet linkje2010-01-16 20:33:14 

Néhányan írogattak, hogy jobb az ófalu... A Paris ott van. De ott meg a partot szídják icon_smile.gif Ha valaki tud valamit segíteni, kérem írjon mindenről ami a környéken található, hagy készüljünk fel icon_smile.gif
A kajáldákról, fakultatív programokról is annyian, annyi félét írnak, hogy nem is tudom kire hallgassak icon_smile.gif Tudom, majd kitapasztalom... de azért néha jó egy kis infó előre is icon_smile.gif

köszi icon_smile.gif

# 3483
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123584 Üzenet linkje2010-01-16 21:43:35 

Én nem értem ezt az ó falu jobb megközelítést. Sarti olyan kicsi így mindenhol jó icon_wink.gif Egyébként még sarti beach-ről is kb 25 perc laza sétával a faluközpontban vagy icon_lol.gif
A part az ó falunál hamar mélyül, míg a többi helyen szép, lassan sőt a beach részen kimondottan lassan.
Kajakérdés: Ovelix, Sassos szerintem a legjobb gyros lelő helyek, aki étterembe vágyik, ajánlom az avrával majdnem szemben lévő lépcsős éttermet. Vagy a partiak közül azt ahol a bejárat mellett egy grillező van, vagy ahol a halak hűtővitrinben vannak kirakva szintén az étterem bejáratánál. Mi mindegyikben többször is vacsoráztunk már.
Fakultatívról nem nyilatkozom 7X voltunk Sartin egyszer sem vettük igénybe. icon_rolleyes.gif

# 3484
Emica
Aktív fórumos
Aktív fórumos
57 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123594 Üzenet linkje2010-01-16 22:53:24  Válasz a #123584. hsz-ra Előzmény #123584

Sziasztok.
Másfél éva voltam Sartin.
Szeptemberben. Az ófaluban laktam a Stelitsában.

Nagyon jó kis öböl van-sziklás 2 oldalt,de amógy kavicsos.
Tudok ószni ,de a környéken csak itt mertem vízbe menni,mert már pár méterrel odébb nagyon zavaros volt. Viszont innen a Beacc nekünk 40 perc volt és bár szeptember volt,nagyon nagy meleget fogtunk ki,nem is bírtunk a héten csak egyszer kimenni a beachre.
Igaz,Sartinak ez a része van a legtávolabb tóle.
De a kis öböl nekem egy életre a szívemhez nőtt. Nagyon tiszta a vize,közel a központ is és nem volt halálfélelmem,mint a Sarti központjától 500-800 méterre lévő apartmanok előtt.
Ott annyira dórva a víz,h reggelente horgásztak a parton.
Nekünk ismerősök laktak ott akkor -Kosmas apartman-,de azon a részen számunkra használhatatlan volt a part,sőt Ők sem ott fürödtek.
Az ófalu előtti strandrész Sarti legszebb része,viszont kint a Beachen olyan finom a homok,amilyet még életemben nem tapasztaltam.
Igaz Európát még nem hagytam el,de már Valenciától Velencéig Monacot és Nápolyt is beleértve,jó pár helyen jártam.

# 3485
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123602 Üzenet linkje2010-01-17 01:18:37  Válasz a #123584. hsz-ra Előzmény #123584

Kristi!

Köszönöm szépen, én sem tudom még mi a különbség ó és új között, majd júliusban kiderül icon_smile.gif Én eddig viszonylag nagy számú pozitív és néhány negatív véleményt olvastam, illetve hallottam Sartiról. Az igazság hogy nem félek tőle, mert én úgy vagyok vele, hogy ha már kinn vagyok, egy kartondobozban is ellakom, csak ott lehessek icon_smile.gif Az az elvem hogy jól érzem magam, mert jól akarom magam érezni és bizony nem mindig veszem észre, vagy foglalkozom olyan dolgokkal, ami másokat esetleg bántana, vagy zavarna. Mert egyszerűen nem akarom észrevenni. Eddig több alkalommal jártam Göröghonban Stavrostól kezdve Makrygialoson, Nei Porin, Asprovaltán, Athénen, Thassoson, Skiatostól kezdve Platamonasig, de sosem volt semmi olyan amire rossz szájízzel gondoltam volna. Nekem csak a szép dolgok vannak meg icon_smile.gif
Na igen, a kaja... Ezt a két helyet sok embertől olvastam, és mindenképpen meglesem mind a kettőt icon_smile.gif
A fakultatív progarmok közül én a görög estet és a kalózhajót nézegettem. A Meteoráknál már voltam kétszer és nem hiszem hogy az a sok utazás megérné, hogy harmadszor is megmásszam a lépcsőket és megint ne lássak semmit a sok szerb és szlovák túristától icon_smile.gif

# 3486
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123603 Üzenet linkje2010-01-17 01:36:52 

Emica!

Neked is köszönöm, majd körbe lesek, mert én ikább a homokos partot szeretném icon_smile.gif De a sziklás is klassz lehet, hátha vannak valamilyen kis állatkák icon_smile.gif A sétától nem tartok, mert eddig csak Stavroson volt az apartman közvetlenül a parton. Meg amúgy is szeretek csavarogni, úgyhogy lehet hogy vándor fürdőzők leszünk icon_smile.gif De szeretem a sziklákat is, így szerintem körbenézek mindent. Motort is szeretnék bérelni, hogy messzebb is eljussunk. Tavaj is akartam, de olyan drága volt Asprovaltában, hogy inkább autót béreltem és így jobban megérte és messzebb is tudtam menni icon_smile.gif
Eljutottam Uranopolisba is, ami külön öröm volt, mert ott van Athos mellett... ami nagyon kedves hely nekem, ugyanis kétszer is kiolvastam egy könyvet ami erről a szerzetes köztársaságról és az ott található kolostorok életéről szól, így kicsit bele élhettem magam az élménybe icon_smile.gif
Már csak 180 nap... icon_smile.gif

# 3487
Saturn
Aktív fórumos
Aktív fórumos
277 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123604 Üzenet linkje2010-01-17 08:27:09  Válasz a #123603. hsz-ra Előzmény #123603

Szia! Sarti valójában nem olyan nagy, hogy az egész partszakaszt nem lehetne gyalog bejárni. Hogy mi a különbség az ó és az új falu közt én se igazán tudom. Ha nagyjából a falu felénél megyünk le a partra, ott gyorsan mélyül a víz, nem igazán jó fürdőzésre. Mi jobb oldali irányba jártunk, ahol sziklás rész volt a strand végén, de ott is tovább lehetett volna még menni. Itt nem volt tömeg, messzire be lehetett menni a vízbe, nagyon tiszta volt. A szikláknál vannak sünök is.
Fakultatív kirándulások közül mi a hajókirándulásra mentünk el (Apollon travel), a Kaszandra félszigetre mentünk át, láttuk a teknősbéka szigetet is, delfineket sajna nem sikerült látni, de szinte minden csoportnak sikerült. Sassos néven akkor motor kölcsönző volt, mi bicajjal jártuk be a környéket, bár elég húzós volt a dombok miatt....Sassos amikor visszavittük a bicajokat, megetetett, megitatott minket, nagyon vendégszerető volt. (albumban fotó van róla)

Jó nyaralást!

# 3488
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123606 Üzenet linkje2010-01-17 09:20:52  Sarti

Sziasztok. Mi homokos és lassan mélyülő szakaszt szeretnénk mert unokával megyünk bár már nem olyan kicsi de mégis gyerek. A Zeusznak milyen ap.-manjai vannak erre felé? Amit a honlapjukon láttam Paris ap. az nem olyan a valóságban ?
# 3489
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123607 Üzenet linkje2010-01-17 09:25:48  Válasz a #123594. hsz-ra Előzmény #123594

Az aprtmantól a partig nagyon nem szeretnék 500-800 m.-t gyalogolni. Az esti séta az más, de a partra felpakolva nálam max. 200m !!! Ehhez képest milyen házat javasoltok ?
# 3490
KijelentkezvePrivát üzenet küldéseFelhasználó weblapjának megtekintése
Kristi
Törzstag
Törzstag
845 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123610 Üzenet linkje2010-01-17 10:44:14 

Nem akarok másik honlapot reklámozni itt de írjátok már be a google-ba hogy Sarti szállások,képekre rákeresni és kiad egy Sarti térképet amin mindenki betudja lőni hol is van az apartman icon_wink.gif icon_wink.gif
# 3491
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123628 Üzenet linkje2010-01-17 14:17:42  Válasz a #123610. hsz-ra Előzmény #123610

Végig néztem az interneten található szállásokat a térképpel de amiket az utazási irodában néztünk abból csak 1-2 található.A Zeusnál kinézett Paris ap. biztos nem egyezik az itt látottal. Tehát ismét gyarapodtak a ???
# 3492
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123629 Üzenet linkje2010-01-17 14:31:13  Válasz a #123604. hsz-ra Előzmény #123604

Saturn!

Köszönöm szépen a kis tájékoztatást, Sassos kölcsönzöjét és gyrosát is ki fogjuk próbálni icon_smile.gif
Sünivel csak mint megnézés szinten szeretnék közelebbről találkozni és nem testközelben hogy a talpamból szedegessem ki icon_smile.gif
Remélem azért minden oké lesz .

# 3493
Sancho.dl
Törzstag
Törzstag
2070 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123630 Üzenet linkje2010-01-17 14:32:46  Válasz a #123628. hsz-ra Előzmény #123628

Márta!

Ezt én is felvetettem, hogy a Diasnál látott és általam befizetett Paris apartman nem úgy néz ki, mint a neten máshol fellelhető Paris apartman. Ha más nem, mikor kimegyek mindent megtudok majd icon_smile.gif

# 3494
Melynda007
Aktív fórumos
Aktív fórumos
219 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123632 Üzenet linkje2010-01-17 14:38:28 

Sziasztok!

Az Apollon-nak is van Paris apartmanja. Az egy barnás/vöröses színű új építésű apartman.

# 3495
T.Márta
Törzstag
Törzstag
850 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#123636 Üzenet linkje2010-01-17 14:49:16  Válasz a #123630. hsz-ra Előzmény #123630

Azért néztem a neten utána mivel mondtad de ezek szerint több ilyen nevű ház van. Jó lenne indulás előtt mindent tudni és nem ott szembesülni ha valami nem olyan mint elképzeltük.
KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 232 233 234 ... 1105 1106 1107   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu