Erről juteszembe, hogy nézegettem a neten a Paris apartmant, de a Dias Zeus (mi is velük megyünk) oldalán teljesen más kép taláhato ilyen név alatt, mint a többin.... Valaki tudna valamit írni róla, hogy ez egy apartman csak hátulról fotózva vagy tényleg két különbőző Paris Apartman van? Nekem érthető okokból arról kellene infó, ami a Dias oldalán van
Előre is köszönöm.
Néhányan írogattak, hogy jobb az ófalu... A Paris ott van. De ott meg a partot szídják Ha valaki tud valamit segíteni, kérem írjon mindenről ami a környéken található, hagy készüljünk fel
A kajáldákról, fakultatív programokról is annyian, annyi félét írnak, hogy nem is tudom kire hallgassak Tudom, majd kitapasztalom... de azért néha jó egy kis infó előre is
Én nem értem ezt az ó falu jobb megközelítést. Sarti olyan kicsi így mindenhol jó Egyébként még sarti beach-ről is kb 25 perc laza sétával a faluközpontban vagy
A part az ó falunál hamar mélyül, míg a többi helyen szép, lassan sőt a beach részen kimondottan lassan.
Kajakérdés: Ovelix, Sassos szerintem a legjobb gyros lelő helyek, aki étterembe vágyik, ajánlom az avrával majdnem szemben lévő lépcsős éttermet. Vagy a partiak közül azt ahol a bejárat mellett egy grillező van, vagy ahol a halak hűtővitrinben vannak kirakva szintén az étterem bejáratánál. Mi mindegyikben többször is vacsoráztunk már.
Fakultatívról nem nyilatkozom 7X voltunk Sartin egyszer sem vettük igénybe.
#1235942010-01-16 22:53:24 Válasz a #123584. hsz-ra
Sziasztok.
Másfél éva voltam Sartin.
Szeptemberben. Az ófaluban laktam a Stelitsában.
Nagyon jó kis öböl van-sziklás 2 oldalt,de amógy kavicsos.
Tudok ószni ,de a környéken csak itt mertem vízbe menni,mert már pár méterrel odébb nagyon zavaros volt. Viszont innen a Beacc nekünk 40 perc volt és bár szeptember volt,nagyon nagy meleget fogtunk ki,nem is bírtunk a héten csak egyszer kimenni a beachre.
Igaz,Sartinak ez a része van a legtávolabb tóle.
De a kis öböl nekem egy életre a szívemhez nőtt. Nagyon tiszta a vize,közel a központ is és nem volt halálfélelmem,mint a Sarti központjától 500-800 méterre lévő apartmanok előtt.
Ott annyira dórva a víz,h reggelente horgásztak a parton.
Nekünk ismerősök laktak ott akkor -Kosmas apartman-,de azon a részen számunkra használhatatlan volt a part,sőt Ők sem ott fürödtek.
Az ófalu előtti strandrész Sarti legszebb része,viszont kint a Beachen olyan finom a homok,amilyet még életemben nem tapasztaltam.
Igaz Európát még nem hagytam el,de már Valenciától Velencéig Monacot és Nápolyt is beleértve,jó pár helyen jártam.
#1236022010-01-17 01:18:37 Válasz a #123584. hsz-ra
Kristi!
Köszönöm szépen, én sem tudom még mi a különbség ó és új között, majd júliusban kiderül Én eddig viszonylag nagy számú pozitív és néhány negatív véleményt olvastam, illetve hallottam Sartiról. Az igazság hogy nem félek tőle, mert én úgy vagyok vele, hogy ha már kinn vagyok, egy kartondobozban is ellakom, csak ott lehessek Az az elvem hogy jól érzem magam, mert jól akarom magam érezni és bizony nem mindig veszem észre, vagy foglalkozom olyan dolgokkal, ami másokat esetleg bántana, vagy zavarna. Mert egyszerűen nem akarom észrevenni. Eddig több alkalommal jártam Göröghonban Stavrostól kezdve Makrygialoson, Nei Porin, Asprovaltán, Athénen, Thassoson, Skiatostól kezdve Platamonasig, de sosem volt semmi olyan amire rossz szájízzel gondoltam volna. Nekem csak a szép dolgok vannak meg
Na igen, a kaja... Ezt a két helyet sok embertől olvastam, és mindenképpen meglesem mind a kettőt
A fakultatív progarmok közül én a görög estet és a kalózhajót nézegettem. A Meteoráknál már voltam kétszer és nem hiszem hogy az a sok utazás megérné, hogy harmadszor is megmásszam a lépcsőket és megint ne lássak semmit a sok szerb és szlovák túristától
Neked is köszönöm, majd körbe lesek, mert én ikább a homokos partot szeretném De a sziklás is klassz lehet, hátha vannak valamilyen kis állatkák A sétától nem tartok, mert eddig csak Stavroson volt az apartman közvetlenül a parton. Meg amúgy is szeretek csavarogni, úgyhogy lehet hogy vándor fürdőzők leszünk De szeretem a sziklákat is, így szerintem körbenézek mindent. Motort is szeretnék bérelni, hogy messzebb is eljussunk. Tavaj is akartam, de olyan drága volt Asprovaltában, hogy inkább autót béreltem és így jobban megérte és messzebb is tudtam menni
Eljutottam Uranopolisba is, ami külön öröm volt, mert ott van Athos mellett... ami nagyon kedves hely nekem, ugyanis kétszer is kiolvastam egy könyvet ami erről a szerzetes köztársaságról és az ott található kolostorok életéről szól, így kicsit bele élhettem magam az élménybe
Már csak 180 nap...
#1236042010-01-17 08:27:09 Válasz a #123603. hsz-ra
Szia! Sarti valójában nem olyan nagy, hogy az egész partszakaszt nem lehetne gyalog bejárni. Hogy mi a különbség az ó és az új falu közt én se igazán tudom. Ha nagyjából a falu felénél megyünk le a partra, ott gyorsan mélyül a víz, nem igazán jó fürdőzésre. Mi jobb oldali irányba jártunk, ahol sziklás rész volt a strand végén, de ott is tovább lehetett volna még menni. Itt nem volt tömeg, messzire be lehetett menni a vízbe, nagyon tiszta volt. A szikláknál vannak sünök is.
Fakultatív kirándulások közül mi a hajókirándulásra mentünk el (Apollon travel), a Kaszandra félszigetre mentünk át, láttuk a teknősbéka szigetet is, delfineket sajna nem sikerült látni, de szinte minden csoportnak sikerült. Sassos néven akkor motor kölcsönző volt, mi bicajjal jártuk be a környéket, bár elég húzós volt a dombok miatt....Sassos amikor visszavittük a bicajokat, megetetett, megitatott minket, nagyon vendégszerető volt. (albumban fotó van róla)
Sziasztok. Mi homokos és lassan mélyülő szakaszt szeretnénk mert unokával megyünk bár már nem olyan kicsi de mégis gyerek. A Zeusznak milyen ap.-manjai vannak erre felé? Amit a honlapjukon láttam Paris ap. az nem olyan a valóságban ?
#1236072010-01-17 09:25:48 Válasz a #123594. hsz-ra
Az aprtmantól a partig nagyon nem szeretnék 500-800 m.-t gyalogolni. Az esti séta az más, de a partra felpakolva nálam max. 200m !!! Ehhez képest milyen házat javasoltok ?
Nem akarok másik honlapot reklámozni itt de írjátok már be a google-ba hogy Sarti szállások,képekre rákeresni és kiad egy Sarti térképet amin mindenki betudja lőni hol is van az apartman
#1236282010-01-17 14:17:42 Válasz a #123610. hsz-ra
Végig néztem az interneten található szállásokat a térképpel de amiket az utazási irodában néztünk abból csak 1-2 található.A Zeusnál kinézett Paris ap. biztos nem egyezik az itt látottal. Tehát ismét gyarapodtak a ???
#1236292010-01-17 14:31:13 Válasz a #123604. hsz-ra
Saturn!
Köszönöm szépen a kis tájékoztatást, Sassos kölcsönzöjét és gyrosát is ki fogjuk próbálni
Sünivel csak mint megnézés szinten szeretnék közelebbről találkozni és nem testközelben hogy a talpamból szedegessem ki
Remélem azért minden oké lesz .
#1236302010-01-17 14:32:46 Válasz a #123628. hsz-ra
Márta!
Ezt én is felvetettem, hogy a Diasnál látott és általam befizetett Paris apartman nem úgy néz ki, mint a neten máshol fellelhető Paris apartman. Ha más nem, mikor kimegyek mindent megtudok majd
#1236362010-01-17 14:49:16 Válasz a #123630. hsz-ra
Azért néztem a neten utána mivel mondtad de ezek szerint több ilyen nevű ház van. Jó lenne indulás előtt mindent tudni és nem ott szembesülni ha valami nem olyan mint elképzeltük.