#1241732010-01-23 20:07:47 Válasz a #124147. hsz-ra
Kuku!
Mindkét helyen voltam. A jón tengerben akkor még nem volt medence.
A Galini 50 méterrel közelebb van a központhoz, de ez nem távolság.
Van képem róla a part felől is és az út felől is. Két és négyszemélyes apartmanjaik vannak. A partfelőli emeleti a jobb. Jó a kilátás és 10 méterre a viz az orrod előtt. A parton a víz szélén másfél méter sóderos beljebb homokos ( ha jól emlékszem a képeimen is látszik). Lassan mélyül és tiszta. ( Attól marad tisztább mint a csak homokos pl. szidari mert ahol a hullámok kifutnak sóder van. Azt nem keveri fel úgy mint a homokot.)......................
http://korfu200708.soszsolt.fotoalbum.hu/
A kérdésem az lenne, hogy járt-e már valaki közületek Korfun,Benitses faluban Bellos Beach hotelben? Mik a tapasztalatok? Talán 2008-tól kizárólag az Aeolus utazási irodáé.
Köszönöm előre is a segítséget!!
M.
Végre sikerült eldönteni, hogy Korfu-Sidari-Katerina apartmanba megyük június 19-től. Szeretném a segítségeteket, tanácsotokat, ötleteiteket kérni az úttal illetve a kinttartózkodással kapcsolatban. Minden ötletet szívesen fogadok. Bussszal fogunk menni sajna az anyagiak miatt kellett így döntenünk.
#1248902010-01-31 13:46:31 Válasz a #123360. hsz-ra
Szia Ildiko25!
Elnézést, hogy így ismeretlenül zavarlak. A fiammal (16 éves) mi si ajúniusban Sidari Katerina apartmanbe foglatunk szállást.Ha gondolosd cserélhetünk inforkat. Bár én is még kérdezősködöm.
Szia borostyán37!
Tavaly szeptemberben voltunk Sidariban /busszal/-kukkants be a beszámolok és a fotók oldalra hátha találsz használható infot.Sok ismeretet én is innen szedtem össze a segitőtársaktól.
#1249292010-01-31 18:33:54 Válasz a #124927. hsz-ra
v..gyöngyi!
Az az összeg csak A Lefkimi kompra volt elég oda vissza ha kiskocsival mentél. Ha valami nagy döggel akkor plusz kb egy tizes.
Korfu városba sokkal több. Ha választhattok menjetek lefkimibe. Ha a sziget déli részére mentek közelebb is van. Ha az északira akkor sem vesztesz; kevesebb üzemanyagot fogyasztasz mint amennyivel több a kompdij. És A komp menetideje is majnem fele a korfui kompnak. Hátránya, hogy ritkábban jár. Továbbá kevésbé zsúfolt.
A Galini-be megyünk juniusban!Köszi ezeket a fotókat nagyon tetszik..kicsit más nézőpotban mutatja, mint az utazási iroda képei!Azt hiszem jó választás lesz!