#1238332010-01-19 18:01:34 Válasz a #123798. hsz-ra
Zsebkuty!
Áh, ez még egyáltalán nem biztos, csak ezt néztem ki....
Ez viszont nem jó hír, hogy nem adják a 10 napos kedvezményt mindegyik apartmanra.... Még nem voltunk 10 napos úton, de azt mondják a többiek, ennyi is kevés lesz Rodoszra....én reménykedem....
#1238932010-01-20 12:10:47 Válasz a #123831. hsz-ra
dian77 írta:
Ian!
Megnéztem a képeket, és elolvastam a beszámolód, köszi!
Szia Dian!
Szívesen!
10 nap biztos, hogy kevés lesz Rodoszra...de ez ne vegye el a kedved, mert legalább lesz miért visszamenni Mi még tavaly is fedeztünk fel olyan szép helyeket, pl Fourni beach, ahol az előző években még nem jártunk. És még mindig maradt olyan hely a szigeten, ahová el akarok menni...
10 nap alatt Rodosz város, Lindos, Petaloudes, Epta Piges, Kamiros, Kastellos, Monolithos és Prassonissi simán beleférhet + még esetleg Symi sziget és természetesen sok strandolás, napozás is. Egyébként a Dias 10/11 és 11/12 napos utakat indít, az egymást követő hetekben. Tehát tudsz esetleg ezzel is variálni. De szerintem érdemes a Tui és Necki ajánlatait is átnézni, mert ott hetes turnusok vannak és a 2 hetes nyaralás nem jelent akkora plusz költséget.
Üdv:Ian
#1238962010-01-20 13:14:16 Válasz a #123833. hsz-ra
Szia Dian!
A Campus Clubnak is szoktak kedvező útjai lenni:
http://www.utazas.info/utazas/rodosz
Február körül valószínűsítem, hogy már áraik is lesznek.
#1239702010-01-21 13:59:05 Válasz a #123833. hsz-ra
Szia!
Kaptam egy mélt,hogy idén nem lesz a Dias-nak 10-11éjjeles útja Rodoszra,csak 1hét ill.2hét... ,DE Ian-nek igaza van,valahogy megoldjuk,hogy 2hét legyen,hisz valóban nem jelent annyi +költséget!/bár én most Kosra megyek,ha minden jól alakul...
Szia!
Kaptam egy mélt,hogy idén nem lesz a Dias-nak 10-11éjjeles útja Rodoszra,csak 1hét ill.2hét... ,DE Ian-nek igaza van,valahogy megoldjuk,hogy 2hét legyen,hisz valóban nem jelent annyi +költséget!/bár én most Kosra megyek,ha minden jól alakul...
Szia!
Kedves Zsebkuty!
Kos sziget sem rossz hely Örülök, hogy Te már tudod az idei célpontot!
Mi a párommal tavaly kimentünk a neckermannal két hétre Rodoszra .EGy élmény volt komolyan mondom.Amiket itt korábban felsoroltatok mind bejártuk.
Symitől nem voltunk beájulva, nagyon nincs mit megnézni, festői kisváros ,de nagyon drága volt ((.
Amúgy meg most megint fogunk menni két hétre, most rákattantunk a szomszédos szigetekre.Tilosra,Chalkira, no meg persze még mindig vannak felfedezetlen részek amiket nem láttunk.
Pl.Prassonissig eljutottunk de csak a földnyelvig, a világitótoronyig egy hosszú homokos ,föld út vezet ahova én szerintem vagy csak terepjáróval vagy gyalog lehet eljutni.
Remélem, hogy más is fog jönni.a faliraki lido star beach hotelbe.
júl 25-aug.8-g
#1242972010-01-25 16:05:05 Válasz a #124231. hsz-ra
Szia Ferrari!
A szállás nekünk azt adta amire végülis befizettünk a szállással nem volt problémánk , tengerrenéző szobát kaptunk minden nap takaritották, reggel és vacsora volt az ellátásban, m inden reggel ki lehetett választani 3 menüből hogy mit szeretnél enni.Reggelire meg volt rántotta, virsli, kalács, kenyér, felvágott, lekvár, méz.Tehát ilyen egyszerű de megfelelő kaja
A személyzet kedves volt, napernyőt és nyugágyat lehetett bérelni a hotel tengerpartján( 7 Euro volt két főnek egy napra), mi nem sokszor használtuk mivel sokat mentünk.
Idén is oda foglaltunk szállást.
Ami viszont nagyon jó volt,hogy kb 10 perc gyaloglásra volt a buszmegálló ahonnan bevitt rodoszra minket egy főre 1,5E volt egy út
A partot csak dicsérni tudom, tiszta volt, homokos és lassan mélyült.és van két zátony is ahova ki lehet úszni )).
Most igy hirtelen ennyi ha valamire még kiváncsi vagy irjál .