Sziasztok Kedves fórumozók!
Szeptember elején, esetleg augusztus végén szeretnénk Krétára utazni, az itt talált hozzászólások kedvet csináltak hozzá.
Úgy gondoltuk hogy a sziget nyugati részére mennénk, onnan több kinézett helyet tudnánk könnyen közelíteni .
Abban kérném segítségeteket hogy ha tudtok valami kellemes szállodát, legyetek szívesek ajánlani. Nem feltétlenül a luxusszállodára gondoltam, de tiszta legyen és lehetõleg félpanzióval. Azért kérem a személyes tapasztalatokat, mert úgy vettem észre hogy az utazási irodák érthetõ módon kicsit feltupírozzák az ajánlatukat.......
Sajnos nyelvtudás hiányában önállóan nem tudunk közvetlenül szállodát rendelni a neten
Szeretném ha jól sikerülne ez az utazás, mert a 6-ik X-t itt akarjuk megünnepelni
Ha pár oldalt visszaolvasol, ott Antero feltett egy címet, ami ugyan nem Nyugat-Kréta, de szerintem jó kiindulási pont lehet, autóval eljutsz akár keleti akár nyugati irányba is. Amennyiben nem kapsz félpanziót, ne bánkódj rajta, rengeteg taverna van, válogathatsz, hogy melyik számodra a megfelelõ. Több elõnye is van, nem vagy idõhöz kötve és azt eszel, amit szeretnél.
Ha pár oldalt visszaolvasol, ott Antero feltett egy címet, ami ugyan nem Nyugat-Kréta, de szerintem jó kiindulási pont lehet, autóval eljutsz akár keleti akár nyugati irányba is. Amennyiben nem kapsz félpanziót, ne bánkódj rajta, rengeteg taverna van, válogathatsz, hogy melyik számodra a megfelelõ. Több elõnye is van, nem vagy idõhöz kötve és azt eszel, amit szeretnél.
A félpanzió és a sima reggelis ellátás közti különbözetbõl nyugodtan lehet
kajálni esténként akár más-más tavernában -még én sem halnék éhen
Köszönöm a gyors válaszokat, mindjárt visszaolvasok.......
A félpanzión elgondolkodtam valószínûleg igazad lehet, annál is inkább mert én elég válogatós vagyok, nem igazán szeretem a birkát, kecskét