Vrasna
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
Hozzászóló Üzenet
# 121
KijelentkezvePrivát üzenet küldése
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12732 Üzenet linkje2006-07-27 10:47:14 

Dani!

A nádtetõs napernyõ állítgatást én kérdeztem, nem Csutek. icon_lol.gif
Köszi a választ.

# 122
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12737 Üzenet linkje2006-07-27 11:42:36 

Sziasztok!

Andra, azt el is felejtettem elmesélni, hogy Asprovaltán voltunk a vidámparkban. Van ott egy jó nagy hajóhinta, felültünk rá. Borzasztóóóóó volt! icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif Nagyon magasra felmegy. Én csak azt hajtogattam, míg fent ültem, hogy: soha többet nem ülök fel semmire! Szóval ha a kisfiad megpróbálna rábeszélni, hogy üljetek fel, gondold meg, mert elég durva. icon_lol.gif icon_biggrin.gif

# 123
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12738 Üzenet linkje2006-07-27 11:46:05 

Andra írta:
Kalimera Dani. icon_wink.gif

Úgy örülök, hogy ilyeneket mondasz! icon_smile.gif Mármint, hogy gyönyörû helyre fogunk menni. EGy kicsit meg voltam ijedve az utóbbi idõben, mert akik már jártak Sartin, mind azt mondja, hogy Sarti szebb és féltem, hogy valami rossz helyet választottam.
De eldöntöttem, hogy nem így fogok neki állni, hanem, hogy ez egy új hely, amit fel kell fedezni, itt is biztosan lesz nézelõdnivaló és ha valaki jól akarja érezni magát, akkor mindegy, hogy hol van, úgy is jól fogja magát érezni. icon_wink.gif
De neked is és kristinnek is tetszett a hely, úgyhogy most már teljesen megnyugodtam. icon_smile.gif

Majd hozok én is képeket, ha sikerülnek. icon_lol.gif

Így is kell hozzáállni, ahogy mondod!
Egyébként én sem "bírtam ki" és magamban összehasonlítottam a tavalyi és az idei nyaralást, hogy melyik volt, jobb, szebb, és ha mindent, de tényleg mindent összevetek és teljesen õszinte akarok lenni, nekem is Toroni és Sarti jobban tetszett. De nincs jelentõsége!! Ha azt mondanák, hogy holnap visszamehetek Vrasnába, most azonnal csomagolnék! icon_biggrin.gif

# 124
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12741 Üzenet linkje2006-07-27 11:55:13 

Szia kristin!

Na ez az infó most teljesen új nekem, szerintem még senkitõl sem hallottam, hogy Asprovaltan van vidámpark.
És mennyire magasra megy fel az az akármicsoda? icon_lol.gif
És be vagy közben kapcsolva vagy csak a két mancsoddal kapaszkodsz és kész? icon_lol.gif

# 125
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12742 Üzenet linkje2006-07-27 11:57:10 

kristin!

És mi tetszett jobban a Sartis nyaraláson? Maga Sarti? VAgy a környék? Vagy a nézelõdnivalók? Vagy micsoda?

Van esténként olyan élet Vrasnán vagy Asprovaltan, mint Sartin? VAgy Sartitól jóval csendesebb minkét hely?

# 126
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12750 Üzenet linkje2006-07-27 12:17:10 

Asprovalta legelején van a vidámpark. De jó, tudtam újat mondani! icon_lol.gif Óriáskerék is van. Arra nem ültünk fel, de biztos jó annak a tetejérõl nézni a tengert.
A hajóhinta fokozatosan egyre magasabbra ment, a legmagasabb szint az, hogy majdnem függõlegesen áll, de lehet, hogy teljesen. Én legalábbis úgy éreztem, és a popónk elemelkedett az üléstõl. Övvel nem kötnek be, hanem egy fém korlát szerûség volt elõttünk, abba kapaszkodtunk kifehéredõ ujjakkal. Nekem remegett a lábam is, de én elég betoji vagyok. Azért nem volt olyan rossz élmény (így több mint egy hét távlatából), legalább ezt is kipróbáltuk.

A tavalyi nyaraláson maga a hely tetszett jobban. Látványosabb, szebb ott a tenger a sziklás részekkel, Sartiban különleges a tenger színe, és ott van szemben az Athos hegy, és amikor Toroniból Sartiba mentünk busszal, az egész úton csodaszép volt a táj. Nagyjából ezért tetszett jobban. Meg a hajókirándulás nagyon jól sikerült.

Sartiban este nem voltunk, így az esti életet nem tudom összehasonlítani. De szerintem Vrasna jóval csendesebb hely Sartinál. Toroni pedig még Vrasnánál is csendesebb.

# 127
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12754 Üzenet linkje2006-07-27 12:24:41 

Jesszusom, majdnem függõlegesen áll a hinta????? icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif icon_eek.gif
Hát akkor ezt azt hiszem kihagyom. icon_lol.gif Lehet, hogy én úgy markolnám a korlátot ijedtemben, hogy el is görbíteném.... icon_razz.gif

Ezek szerint Vrasna környékén egyáltalán nincsenek sziklás, öblös részek? Az tényleg gyönyörû volt Sartin. Azt mondják,hogy Görögország egyik legszebb része a Halidiki félsziget, épp emiatt a látvány miatt.

# 128
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12759 Üzenet linkje2006-07-27 12:34:20 

Hát én is markoltam a korlátot rendesen! Apukám meg beült a leghátsó ülésre, merthogy ott megy fel legmagasabbra a hinta (vagyis ott ülni a leggázabb) és õ ki akarja próbálni... Én középen ültem (és visítoztam) de az sem volt piskóta. Nem félõs embereknek való, az egyszer biztos.

Úgy rémlik, Stavroson vannak sziklák.

# 129
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12761 Üzenet linkje2006-07-27 12:37:16 

Lehet, hogy a buli kedvéért ki kellene próbálni.. icon_lol.gif Legfeljebb veszek egy Tenna ladyt és bepelusozom magam vele baj esetére. icon_biggrin.gif icon_lol.gif icon_redface.gif

Jaj, még mindig 4-et kell aludnom. icon_sad.gif

# 130
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12764 Üzenet linkje2006-07-27 12:45:02 

Andra írta:

Jaj, még mindig 4-et kell aludnom. icon_sad.gif

Nem még! Már csak négyet icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif icon_exclaim.gif
icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif icon_razz.gif
Ilyen vagyok az irígységtõl: icon_mrgreen.gif
Mikor telik már le az én 29 napom icon_question.gif icon_question.gif icon_sad.gif

# 131
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12770 Üzenet linkje2006-07-27 12:59:28 

Igazad van, MÁR csak 4-et kell aludnom. Bár ez nekem még mindig csak MÉG. icon_sad.gif
Nem igaz, hogy ezek az utolsó napok milyen piszok lassan bírnak cammogni.icon_sad.gif

Szegénykém. icon_smile.gif Meglátod, hogy milyen hamar el fog repülni ez az idõ.
Én meg majd akkor leszek zöld az irigységtõl, mikor te indulsz, mert nekem akkor már vége lesz.

# 132
Kristin1
Törzstag
Törzstag
501 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12771 Üzenet linkje2006-07-27 13:02:38 

Én úgy irigyellek mind a kettõtöket! Nekem most rossz, mert már túl vagyok a nyaraláson, és megint egy évet kell várnom. Ráadásul még bizonytalan a következõ nyaralás, ki tudja mi lesz még addig...

Jövõre, ha sikerül megint eljutnom valahova, augusztusban szeretnék, hogy utána ne legyen még 1 hónap a nyárból, itthon ülve, visszavágyva... Inkább várakozzak, készülõdjek nyáron 2 hónapon át. Tudom, nem vagyok normális... icon_lol.gif

# 133
Csutek
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1801 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12774 Üzenet linkje2006-07-27 13:43:07 

Én a tömeg miatt nem megyek korábban.Szeretem, ha van hely a parton, talán a kiránduló helyeken sincs akkora tömeg. Jobban körül lehet nézni.
# 134
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12778 Üzenet linkje2006-07-27 14:08:41 

kristin, teljesen normális vagy, hidd el. icon_lol.gif Én ugyan így gondolkodok. Éppen ezért nem mennék elõszezonban nyaralni, akkor már inkább utószezonban.
Olyan rossz lehet már júniusban letudni a nyaralást, mikor jóformán még akkor kezdõdik igazán a nyár. Jobb, ha van mire várni, mint hogy letudod, közben körülötted mindenki készül a nyaralásra és ezerrel tombol nyár.

# 135
Andra
Spec. Fórum tag
Spec. Fórum tag
1308 hozzászólás

Nincs beírva úticél.
#12779 Üzenet linkje2006-07-27 14:11:14 

Csutek!

A fõszezonnak ez a hátránya, bár ha olyan helyre mész, ahol nincs tömegnyomor, akkor ilyenkor is jó.
Én legszívesebben szeptember elején mennék, mert az már utószezonnak számít, jóval olcsóbbak az utak, tömeg sincs akkora és állítólag olyankor kint is olcsóbb szinte minden.
Csak hát a suli miatt nem tudok utószezonban menni nyaralni. icon_sad.gif

KERESŐ:
Nyomtatóbarát verzió
  Fórum : Népszerû üdülõhelyek
<   1 2 3 ... 8 9 10 ... 52 53 54   >

Copyright © 2003-2025 Hellasz.hu